Şimdi Ara

Trafikte laf dalasini seven arkadaslara uyari!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabasıyla gezen üniversiteli, karşısına çıkan aracın sürücüsüyle yol verme yüzünden tartıştı. Önce dövülen, sonra ateş edilen genç öldü..

İstanbul Maltepe'de, üniversite öğrencisi Hakan Eron, yol verme yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öldürüldü. İstanbul- Maltepe Sahil Yolu'ndaki İdealtepe üst geçidi yakınlarında dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Maltepe Üniversitesi Görsel İletişim 1'inci sınıf öğrencisi Hakan Eron, kız arkadaşıyla birlikte otomobiliyle gezintiye çıktı.

KIZ ARKADAŞI YANINDAYDI
    Hakan Eron otomobiliyle ilerlerken, İdealtepe üst geçidinin altında, karşı yönden gelen otomobilin sürücüsü Mustafa Ayçiçek ile yol verme yüzünden tartıştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa Ayçiçek olay yerinin çok yakınındaki işyerinden kardeşleri İsmail ve Sami çağırarak Hakan Eron'un üzerine yürüdü. Ayçiçek ve kardeşleri tarafından dövülen Eron'un daha fazla dayak yemesini engellemeye çalışan soyadı belirlenemeyen kız arkadaşı Nihan, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi.

BİR ZANLI KAÇTI
    Bu sırada işyerine giderek tabancasını alan Sami Ayçiçek, olay yerine dönerek Eron'un göğsüne bir el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Eron, yoldan geçen bir otomobille Özel Sema Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun kalbine isabet ettiği anlaşılan Hakan Eron, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Polis ekipleri, Mustafa ve İsmail Ayçiçek'i gözaltına alırken, tabancayı ateşlediği ileri sürülen Sami Ayçiçek'in yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aman forum arkadaslarim siz siz olun birisi lafmi etti girmeyin laf dalasina.

Tamam kardesm haklisin deyin basin gidin olay yerinden memlekette ne hak var ne hukuk ne duzen... Herkes kendi hukukunu kurma cabasinda.

Boyle haberleri okudukca TIKSINIYORUM MEMLEKETIMDEN TURKLUGUMDEN...

Ingiltereye ilk geldigimde insanlar Turklere barbar diyorlardi bende senmisin bunlari diyen catir catir tartisiyordum biz soyleyiz boyleyiz diye.

Ama simdi gercegi anliyorum. Hakikatten biz BARBAR BIR TOPLUMUZ. Ne saygimiz var

Isteyen kizsin isteyen istedigini soylesin ama en azindan cesurca oz elestiri yapabiliyorum ve barbar bir toplum oldugumuzu kabul ediyorum.

Bu baslik yoruma aciktir , yapilan yorumlara ne alinir ne gucenirim.

Hadi iyi sabahlar

• bende tartışıyorum bazen ama öyle hareketler yapan var ki dayanamıyor insan tabi hiç bir şey insan hayatından kıymetli değil böyle adamlar içinde idam cezası olmalı bence o admıda sokok ortasında gögsünden vurmalı
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11414292.asp?gid=229

haberin linki...
    sakın bulaşmayın,delikanlılıkta bir yere kadar, en ufak tartışmada silahlar çekiliyor... derler ya tüfenk icat oldu,mertlik bozuldu...yolunuza gidin...hiç kimseyi değiştiremezsiniz,düzeltemezsiniz...
  • olacak şey değil fakat olmuş
    yol verdin vermedin sonra pat gencecik insanımız öldürülmüş
    nasıl bir saçmalık bu
  • Ne kadar rahat ya, çek silahı, üstelik göğsüne sık, öldürmek için yani.

Kasıtlı.Ama bilin bakalım bu adam mahkemeden sonra ne kadar yatar.

3 kişi bi adama dal, yetmesin silah çek.

Soru: o 3 kişiden kaçı erkek? (!)
  • Ne yazık ki ülkemizde en fazla rastlanılan durumlardan birisi.Başıma da gelmiştir.Kavga da etmişimdir bu sebepten ama..Artık değil.Haklı olsam bile sen haklısın deyip gidiyorum.Neyle karşılaşacağım belli değil/neyle karşılaşacağımız belli değil.
  • trafikte boşver diyerek ses çıkarmazsanız o an için sinir bozukluğu yaşarsınız ve 5 dk sonra unutursunuz. kavga ederseniz canınız çok daha uzun süre sıkılır. karar sizin. ölüm durumlarını saymıyorum bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen, trafikte tartışmaya gelmiyor artık. Bir kaç yıl önce yaya olarak yolda yürürken görmüştüm. Yol sıkışıktı. Genç bir sürücünün önüne ara sokakan aniden bir adam çıktı arabasıyla. Çocuk yol vermedi, korna çaldı. Adam ona bir şeyler dedi ve ne yapıp ne edip onun önüne geçti. Bir şeyler dedi ona camı açıp. Az ileride durdular. Adamın dükkanıymış meğer. İçeriden bir kaç kişi çıktı ve o çocuğu dövüp arabasına bindirip yolladılar. Çok sinir olmuştum ve içimden o an o magandaları parçalamak gelmişti.
    Yazık olmuş, gencecik can hiç uğruna gitti. Allah kahretsin bu şehir eşkiyalarını.
  • Ben de arkadaşlarımı hep uyarıyorum trafikte milletle dalaşmayın diye ama daha kendimi tutamıyorum.

Bu haberi de okuduktan sonra anladım ki insanlar artık iyiden "sapıtmış". Sen çocugu kız arkadaşının yanında iyice bir döv sonra hızını alama bir de git işyerinden silahını al, vur...

Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin. Şu andan itibaren de karar verdim trafikte kimseyle ugraşmicam...
  • Geçen ay Dodo nickli arkadaşımızla birlikte gezerken sözlü tacizde bulunan kiralık araç kullanan bir şahıs sözlerini küfüre dönüştürünce Bağdat cad. üzerinde ileride durup aracımdan inmem üzerine bana çarptı fakat ben yerden kalkıp dodo arkadaşımızın yardımı ile adamı evire çevire dövdük daha sonra bıçak çekip aracına binip kaçtı şahıs. 1 aydır Kadıköy civarında yok bu kişi. Lütfen trafikte dikkat edelim. Özellikle ana baba iseniz çocuklarınıza aldığınız araçlara dikkat ediniz, çok ilgi çeken araçlar almaktansa 2-3 sene çocuğunuza normal bir araç alınız, sadece tavisyedir bu söz.

Çocuk içinde Allah rahmet eğlesin, çok üzücü bir olay. İt kopuk elinde silahla dolaşıyor, Polise güvenim sıfır.

Polise burdan sesleniyorum BİZİM ARAÇLARIMIZIN MUAYENESİNE CEZALAR YAZANA KADAR ÖNCE BU GÜVENLİĞİ SAĞLAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 12 Nisan 2009; 11:43:35 >

• Tam üç defa canımı zor kurtardım. Hele hele Adana gibi "Ne bakıyon lan!" yaklaşımlı bir ortamda sol şeritten 40 km/h ile giden LPG'li Anadol Pikap'a 2 selektör ve 1 korna yapınca adamın namusu, erkekliği, haysiyeti ve şerefi ile oyanabileceği bir yerde az ilerideki kırmızı ışıktan inip senden hesap sormak için yanına kadar gelebilecek tipler varken ASLA AMA ASLA MÜNAKAŞAYA, TARTIŞMAYA VE BELANIZI ARAMAYA ÇALIŞMAYIN. Al plâkâsını, git adliyeye. O kadar. Hiçbirşey insan hayatından daha değerli değildir, yol verme sözkonusu bile olamaz. Bulaşma, bırak gitsin!!!

5 TL'ye tetik çekenlerin olduğu bir ülkede her an hızla gelen bir projektilin hedefi olmak mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Tam üç defa canımı zor kurtardım. Hele hele Adana gibi "Ne bakıyon lan!" yaklaşımlı bir ortamda sol şeritten 40 km/h ile giden LPG'li Anadol Pikap'a 2 selektör ve 1 korna yapınca adamın namusu, erkekliği, haysiyeti ve şerefi ile oyanabileceği bir yerde az ilerideki kırmızı ışıktan inip senden hesap sormak için yanına kadar gelebilecek tipler varken ASLA AMA ASLA MÜNAKAŞAYA, TARTIŞMAYA VE BELANIZI ARAMAYA ÇALIŞMAYIN. Al plâkâsını, git adliyeye. O kadar. Hiçbirşey insan hayatından daha değerli değildir, yol verme sözkonusu bile olamaz. Bulaşma, bırak gitsin!!!

5 TL'ye tetik çekenlerin olduğu bir ülkede her an hızla gelen bir projektilin hedefi olmak mümkün.

Her ülkede var 5 kuruşa tetik çeken.

• Bunlar basına yansıyanlar... trafikte bu şekilde araçtan inme sonucu ölenlerin haddi hesabı yok...

Kural 1
    Kesinlikle aracından inmeyeceksin...

Neden?
    Trafikte adam kovalayıp aracından indirinlerde silah taşıma yüzdesi ciddidir...

Bu konuda ciddi cezalar verilmesi gerek....
    Trafikte tartışıp aracından inen insanın direk ehliyetinin alınması + ceza verilmesi lazım....
  • NAsıl bir manyaklık, nasıl bir insanlık, nasıl bir müslümanlık.
    % 95 i müslüman diyoruz ülkenin, ama yaşanan olaylara bakınca müslümanlıkla alakası olmayan olaylar...

Kendimi kızın yerine koyuyorum. Yaşadığı travmayı düşünmesi bile çok kötü.
    Böyle bir şeyi yaşamış olması ömür boyu ondan silinmeyecektir.
    Kanunlar yetersiz olunca başımıza daha neler gelecek merak ediyorum.
  • yazık gerçekten piskopat oldu çıktı millet yapacak birşey yok susup yoluna gidiceksin
  • Bu olay üzerine bende yaşadığım bir olayı paylaşmak isterim: Bundan 10 yıl kadar önce aracımla bir kırmızı ışıkta bekliyordum. Derken arkaya bir taksi geldi. İçinde 3 kişi vardı. Önce sellektör sonra korna çalarak kırmızı ışığı ihlal etmem için taciz ettiler. Bende dikiz aynasından elimle ne var dercesine bir işaret yapmıştım. Sen misin bunu yapan. Delirdiler. Tam dışarı çıkıyorlardı, ışık yeşil oldu ben gazladım. Ve takip etmeye başladılar. Camdan sarkmalar, korna. Tam bir belaydı. Allahtan bildigim bir semtti ve en yakın polis karakoluna doğru yöneldim. Polis karakoluna yaklaşınca ortadan kayboldular. Korkunç bir tecrübeydi. Ölen gence allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Trafikte de herkese belasız günler dilerim.
  • yazık olmuş üzücü olay bunlar.
  • Bu konuda sıkıntı çeken üyelerimiz epey bi paylaşımda bulundu hatta bir üyemize silah bile çekmişler

http://forum.donanimhaber.com/m_24410269/mpage_1/key_//tm.htm#24410269
  • idealtepe sdahildeki sonax galiba
  • eğitimsizlik
    cahillik
    adaletin caydırıcı olmayışı
    insanlıktan çıkmış olmak
    nefret dolu olmak
    televiyon karşısında yetişmek
    testosteron larının oyununa gelmek
    ve belki forumumuzdaki herkesin hoşuna gitmeyecek ama Allah korkusu olmaması
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.