Şimdi Ara

TRAFİKTE DAYAK YEDİĞİNİZ YADA DAYAK ATTIĞINIZ ANLAR OLDUMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
15.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Atatürk bulvarında bi taksici trafik biraz tıkalıydı arabadan hıphızlı indi passat süren adamı önce yumrukladı sonra bagajı açtı upuzun bi bıçak çıkardı sonra ayırdılar onları bi an çok korktum demek bende bi hata yapsam direkt döner bıçağı kurbanı olcam beni trafikte döven olmadı,dayak attığımda olmadı sadece küfürler havada uçuşur sizin kavga anılarınız oldu mu ?

• Dövdüm mahkemem de halen devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Dövdüm mahkemem de halen devam ediyor.

olay nası oldu?
  • her ikiside olmadı.
  • allah muhafaza öyle birşey başıma gelmedi gelmesinde
    karşımdakinden değil kendimden korkarım adama bir zarar veririm durduk yere diye

• Arkadaşlar gençliğin verdiği heyecanla canınızı vermeyin

Kimseyle küfürleşmeyin, kavga etmeyin ... yoluna harcanır gidersiniz

Sizin kaybedecek çok şeyiniz var ama karşı tarafın olmayabilir bunu aklınızdan çıkarmayın

Cidden karşı tarafın hata yaptığını düşünüyorsanız 155'i arayın gereken bir şekilde yapılır

Trafik kavgasında kalbinden bıçaklanan, silahla vurulan çok adamın otopsisine girdik zamanında

Onlardan olmayın ... bırakın cehenneme kadar yolları var
  • 4 gündür istanbuldayım,
    burada birileriyle kavga etmek an meselesi,
    istanbul insanları sinir küpüne çevirmiş,
    herkes aceleci,sinirli,kural tanımaz olmuş,
    trafiğe çıkan arkadaşlar b vitamini tüketin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enerjinizi çalmalarına izin vermeyin
    size şöyle örnekleyeyim

yeni bir sağlam cep telefonu aldınız .... bunun insanda karşılığına sağlıklı bir şekilde doğdunuz diyelim
    bataryasını kesintisiz 16 saat sarj ettinizi ...... bunun insanda karşılığı 0-7 yaş arasında suratına bir tokat yemeden sevgi ortamında büyümek diyelim
    telefonunuzu kullanmaya başladınız .................yaşamaya başladınız
    gereksiz çağrılar görüşmeler sohbetler vs .............günlük yaşantının gerekleri okul sınav enflasyon eş ost ziyareti vs ve gizli numaradan çağrılar
    sürekli gizli numaradan çağrı düşüp kapanıyor sarjınızı yiyor ...... trafik hava kirliliği aptalca olduğuna inandığınız bir sürü gereksiz davranış
    sarj zamanı ..........................................sizinde sarj zamanınız ( muzik ani seyahat eş dostla zaman dingin bir ortam )

bir telefon ne kadar sık sarj edilmeye ihtiyaç duyuyorsa ömrü o kadar kısalmıştır ..sizde ne kadar çok sarj edilmeye ihtiyaç duyuyorsanız ..bilinmeyen numaralara tepkiniz büyüyorsa ömrünüzden o kadar gidiyordur
    ömür törpüsü denilen olayda budur aslında

bir gün sürekli bilinmeyen bir numara tarafından telefonunuz kapanır bataryanın ömrü bitmiştir dahada açamazsınız ..çünkü kendini gizli numaralara kapatamaz

bir gün sizde ne iduğu belirsiz adamların çağrılarına kulak asarasanız sizinde bataryanız bitiverir artık sarjda olmazsınız

kapatacaksın kendini gizli bilinmeyen numaralara ve kendini tanıyacaksın benim bataryam ne durumda bileceksin
    sarjın bitiyormu at dünyanın kıçına bir parmak kendini toparla ..ama düzeltemediğimiz tek şey işte 0-7 yaş periyodu işte ..maalesef bitik insanların kesintisiz sarj ettiğini sandığı o 0-7 yaş periyodu

neyseki avrupada yarı finale çıktıkta toplumca 3-4 gün biraz sarj olduk (hızlı sarj )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 1 Temmuz 2008; 9:15:00 >

• hocam ne güzel örnek o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 1 Temmuz 2008; 9:18:48 >
  • bir insan kendini nasıl sarj eder bunuda çok iyi bilmek gerekir

birbaşkasına anlıtrken sizi gülümseten olaylar insanı sarj eder ..aklınızdan geçerken veya şu bu demiyorum başkasına anlatırken diyorum ..
    güzel anılara asansör koyun beyninizde
    moralinizmi bozuldu atlayın inin asansöre o zamana ..sizi mutlu eden şeylere yönelin cüzdanda aile bireylerinden birinin resmini taşıyın güzel bir anı ile beyninize kodlanmış bir muzik dinleyin adını siz koyun

ama şuda bir gerçek yaşam yaşadığınız ortam sizi yoruyorsa sittiredin gidin ..
    ben büyük şehirde yaşayamıyorum ömrümü metropollerde geçiremiyorum çünkü tüm reseptörlerim açık durumda
    izmirde 2 yılım geçti ankarada 1.5 yılım geçti istanbula 6 ay dayanamadım ..yoruyor beni büyük şehir hayatımla dolaylıda olsa ilgisiz bir sürü insan
    otele gittim otel odasında adam ölmüş bir caddeden geçiyorum 3-4 tane adam bir kızı evire çevire dövüyor gecenin bir yarısında oradan biri almış bıçağı ötekini kovalıyor vs vs .. tam bir kaos ortamı ..
    50 tanemi benden var .. bataryam bittiğinde ver nete siprariş yenisi gelsin durumumda yok ..

• quote:

Orjinalden alıntı: yuci

hocam ne güzel örnek o

bunu hep söylerim yine söylüyorum

tabiattaki herşey insana örnek
    insandaki herşey tabiata örnek

o zaman örneklemeler soyut mevzuları somutlaştırmak daha kolay oluyor
  • İşte toplumda azınsanmayacak kadar fazla olan ve silah taşımasına müsade edilemeyecek bir model, dövüş ün karşılığı ölüm ve uzun yıllar cezaevi, belki benim belimdede olsa aynı tepkiyi veririm o an için doğru düşünemeyebilirim ama en iyisi silah taşımamak ve bizler gibi psikolojisi biraz bozuk ve asabi toplumlarda bunun biran önce önüne geçilmesi gerekiyor.Bu yüzden eskiden okkalı bir pıçak taşıyorken artık çakı bile yanımda bulundurmuyorum sinirimi kontrol edemediğim zaman ya döverim ya dayak yer geçer giderim o kadar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Toygarabi

Hiç kavgam veya tartışmam olmadı ama adamın biri bana yumruk atmaya çalışsa sinir hastasıda olduğumdan direkt kafasına sıkarım. Umarım sataşan olmaz. 1980 model birde smith weasoon daima belimde durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım19 -- 1 Temmuz 2008; 9:40:50 >

• geçenlerde bir olaya şahit oldum

22 yaşında bir genç pırıl pırıl daha .. gidiyor annesinin dizinin dibine bembeyaz gömleği kan içinde
    ne oldu oğlum
    anne sana küfrettiler kavgada bende aldım elinden bıçağı salladım öldü
    aferin iyi halt ettin
    bu annelikmidir ?
    14 yıl ağır hapis cezası

9 ay 10 gün kalınan bir rahmin kirası için 14 yıl çok fazla

allah muhafaza benim oğullarımdan birisi birgün annelerine birisi küfretti diye adam öldürsünler
    o annelerini alır ayak tırnaklarından başlar saçının tepesine kadar derisini yüzer tuz basarım
    bu çocugu nasıl bu hale soktun diye

babamda annemde sağolsunlar aman oğlum belaya bulaşma insan aptaldır küfrederde ederde sayarda beline kuvvet de çek git derdi

birisi size küfürmü etti haddinimi aştı beline kuvvet de çek git .. allah kimseyi o dama düşürmesin
    belanın içinde ömrünüz çürür gider

gerçi yapanın yaptığı yanına kar oluyor
    düzen bozulmuş ..o düzeni bozanları bir gün iyi bir düzüp düzene sokarlar ya bakalım
    böyle gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enmutlu11-insan -- 1 Temmuz 2008; 10:04:43 >

• Bir arkadaşın başına gelmiş kamyoncunun birisi bunu sıkıştırıp altına almaya çalışmış. önünde durup kamyonu durdurunca ne oluyor diye adam levye ile saldırınca silahı çekip kamyonun lastiklere boşaltmış tabii herkes bir anda şok olup durunca arabaya binip yola devam etmiş. Kamyoncu arkadan bagırıyormus a... s...n diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toygarabi

Hiç kavgam veya tartışmam olmadı ama adamın biri bana yumruk atmaya çalışsa sinir hastasıda olduğumdan direkt kafasına sıkarım. Umarım sataşan olmaz. 1980 model birde smith weasoon daima belimde durur.

Olmadığı belli, yumruk atmaya çalışılmaz, atılır.. Silah kurusıkı mı bu arada?
  • hep aklımda olan bir olay vardır.birkaç yıl önce bir sat komandosuna bir tinerci sataşıyor sat komandosu subay vatandaş gitmesini söylüyor tinercide bunu arkası dönükken böbreğinden bıçaklıyor sat komandosu silahı çekiyor ama vurmuyor kendi kendine kısa mesafedeki hastaneye yetişiyor ama kan kaybından ölüyor.

Sat komandolarının aldığı eğitime futbolcular bile dayanamaz.Korkunç zorluklar,eğitimler,acılar,dayanıklılık testlerinden sonra sat komandosu olurlar.bu adam o tinercinin kafasını çıplak elleriyle maydonoz gibi yolardı,ama yapmadı.tinerciye ne oldu?eminim dışarıda geziyor.Bu subay ne oldu annesi babası eşi çocukları,dostları,akrabaları tüm sevenleri kahroldular.Bu insanı devlet hiçbir masraftan kaçmayarak vatan savunmasına azami destek verebilmesi için eğitti,tam bir olgunluğa eriştirdi.Bir pislik bu kişiyi birkaç dakikada yok etti.bende bu trafikte gezerken kendine sürekli sataşacak birini arayanları bu tinerciye benzetirim.istesem dayak manyağı ederim ama o kahpe erkekçe dövüşemez.Ya silahı ya bıçağı vardır.

bu arada olayı buldum 2003 yılında olmuş.

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=74527

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 1 Temmuz 2008; 12:00:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RomuLUSThEBiG

hep aklımda olan bir olay vardır.birkaç yıl önce bir sat komandosuna bir tinerci sataşıyor sat komandosu subay vatandaş gitmesini söylüyor tinercide bunu arkası dönükken böbreğinden bıçaklıyor sat komandosu silahı çekiyor ama vurmuyor kendi kendine kısa mesafedeki hastaneye yetişiyor ama kan kaybından ölüyor.

Sat komandolarının aldığı eğitime futbolcular bile dayanamaz.Korkunç zorluklar,eğitimler,acılar,dayanıklılık testlerinden sonra sat komandosu olurlar.bu adam o tinercinin kafasını çıplak elleriyle maydonoz gibi yolardı,ama yapmadı.tinerciye ne oldu?eminim dışarıda geziyor.Bu subay ne oldu annesi babası eşi çocukları,dostları,akrabaları tüm sevenleri kahroldular.Bu insanı devlet hiçbir masraftan kaçmayarak vatan savunmasına azami destek verebilmesi için eğitti,tam bir olgunluğa eriştirdi.Bir pislik bu kişiyi birkaç dakikada yok etti.bende bu trafikte gezerken kendine sürekli sataşacak birini arayanları bu tinerciye benzetirim.istesem dayak manyağı ederim ama o kahpe erkekçe dövüşemez.Ya silahı ya bıçağı vardır.

bu arada olayı buldum 2003 yılında olmuş.

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=74527

bu olay benide çok üzmüştü çok yazık bi hiç uğruna

• quote:

Orjinalden alıntı: enmutlu11-insan

geçenlerde bir olaya şahit oldum

22 yaşında bir genç pırıl pırıl daha .. gidiyor annesinin dizinin dibine bembeyaz gömleği kan içinde
    ne oldu oğlum
    anne sana küfrettiler kavgada bende aldım elinden bıçağı salladım öldü
    aferin iyi halt ettin
    bu annelikmidir ?
    14 yıl ağır hapis cezası

9 ay 10 gün kalınan bir rahmin kirası için 14 yıl çok fazla

allah muhafaza benim oğullarımdan birisi birgün annelerine birisi küfretti diye adam öldürsünler
    o annelerini alır ayak tırnaklarından başlar saçının tepesine kadar derisini yüzer tuz basarım
    bu çocugu nasıl bu hale soktun diye

babamda annemde sağolsunlar aman oğlum belaya bulaşma insan aptaldır küfrederde ederde sayarda beline kuvvet de çek git derdi

birisi size küfürmü etti haddinimi aştı beline kuvvet de çek git .. allah kimseyi o dama düşürmesin
    belanın içinde ömrünüz çürür gider

gerçi yapanın yaptığı yanına kar oluyor
    düzen bozulmuş ..o düzeni bozanları bir gün iyi bir düzüp düzene sokarlar ya bakalım
    böyle gitmez

Doktorcum daha fazla yazmanında manası yok herhalde
    Özetlemişsin herşeyi

• üzüldüm gerçekten birşey yapmak istese o çocuklardan hiçbirinin bir cadde öteye gidemeyeceğini düşündüm.
  • hıııı hiç güleceğim yoktu istanbulda yaşa günde ortalama 50 km yol yap tarafiğin içinde bul kendini iş stresi malum sinirler hat safhada işe geç kaldım eve geç kaldım v.ssss telaşı hat seviyede ve birde sarı kafa taksiciler minibüsçülerin uyanık kabalığı maçoluğu önce ben yapmaları olsun sonra kavga ettinmi benden çok trafikte kavga eden olmasın genelde ya sarı kafa taksici yada minibüsçü orobüsçü ler haklıysam arabamı kırarım arabamı perte çıkarırım genede onlara anlayış göstermem anlayış görmeleri için önce karşısındakine saygı gösterecek sonra anlayış bekleyecek kavgada etttim dayakta attım 2 kerede kalabalıkta dayakta yedim ama hakkımı asla yedirmedimm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.