Şimdi Ara

Trafikte küfür edip kaçmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin eve gelirken yokuş yukarı çıkıyorum yol 2 şerit gidiş 2 şerit geliş cadde. sola döneceğim. soldan ( tali yol ) araba çıkıyor ben sola sinyal vermişim sola döneceğim.. adam geldi üstüme çıkacaktı az kalsın. baktım küfür etti el kol hareketi yaparak. bende durdum indim gel dedim gitme. bastı gitti.

madem delikanlılık yapıp küfür ediyorsun o zaman kaçmayacaksın. yok hayır ben durmasam senin 2019 model jipine yazık olacak. suçuda 8/8 sana yazacaklar. benim arabamın değeri zaten 15 bin tl. eski bir araba kolay kolay yamulmuyorda. sağlam yamultuyor ama vurunca. hem suçlu hem güçlü. asla trafik magandası değilim ama adamı takip edip önünü kesesim geldi öyle sinirlendim. kameraya çekse yarın haberlere manşet olurdum trafik magandası diye.

trafikte kimseye küfür etmeyin. ediyorsanızda arkasında durun kaçmayın.

• Trafik ekonomik nedenler ailevi olaylar trafikteki ufak kıvılcım herseyi mahvedebilir hocam

Herkes sinirli ve stresli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 2 Şubat 2020; 17:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    öyle hocam ama tam kazalık hata yapmışsın yani insan bi özür diler. davar hem suçlu hem güçlü nasıl sövdü el kol hareketi yaparak. hepimiz insanız dalgınlık oluyor vs hata yapabiliyoruz ama ben adam gibi özür diliyorum. küfür etmek nedir. eşşek kadar adam bide utanmaz terbiyesiz.
  • Peki bundan bize ne?
  • cormen kullanıcısına yanıt
    yaşadığım bir olayı paylaştım sananeyse cevap yazma çıkabilirsin konudan. forumun sahibi sen misin ?
  • Evet benim.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    saygılar o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insanı taciz etmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Evet benim.

Ekran başında böyle oldum. Konu sahibine gelince takmayın kafayı boşverin. Ülkemizde bu tür medemniyetsiz şoförleri ayıkla ayıkla bitmez.
  • Haklisiniz hocam o konuda insanlarımız anlayişsiz sag şeritten sol serite geçiyordum solda aracı fark edemedim fark ettigimde bi karis mesafe kalmis kornayi duydum hızlanıp önüne geçtim ozur maksadinla 3 4 kere 4 lileri yaktim sellektör atti arkadas örnek mesela trafikte ufak hatalar olabilir onemli olan hoşgörülü ve sağduyulu olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 2 Şubat 2020; 19:21:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun kardeşim. bu insanın, insana olan saygısının göstergesidir. O kişi, özel yaşantısında da çevresindeki insanlara karşı öyledir emin ol.

ben, mümkün olduğunda trafikte şoföre bakmam, asla demek doğru. gözüm sadece araca bakar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.