Şimdi Ara

Trafikte 'in aşağıya' diyen kadın sürücü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke harbiden kavgaya hazır, pimi çekilmiş bomba.

• Polo'lu sürücünün önü dolu, kameralı araçtan önde ve "seve seve" önüne geçecek.

Burada karen maren değil, kamera aracındaki vatandaş suçlu. Bir de karen maren diye videoyu koyup yorumlamak da komik olmuş.

Buradaki eğer sensen, ben böylelerinin özellikle üzerine kırıp yol alıyorum. Önümüz dolu, yol 2'den 1 şeride düşüyor, araç arkamda, yol vermeyecek... Alırız... Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü 

Kadının değil, kameralı araç sürücüsünün yaptığı terbiyesizlik, saygısızlık.

Ama görüyoruz ki bunu hala anlayamayanlar var. Ve yaptığını savunmaya çalışanlar. Komik gerçekten.

Ha kadın gereksiz çıldırmış o da ayrı konu Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 10 Ekim 2022; 12:12:47 >

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Önü isterse dolu olsun sinyal verdi diye yol ona tahsis edilmiyor. Kimse kusura bakmasın. Arkadaki araç yol verirse geçebilir. NOKTA.

• Şimdi de bu tipler çıktı. Kamerasi var diye her halti yiyebilecegini saniyor. Yol teke düşmüş yol ver işte arkadaş. Barzo gibi polo'nun dibine giriyorsun. Ne güzel senin ağzindan anlayan birisi çikmiş karşina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt

Öyle bir ayılık modeli yok arkadaş. "Alırlar"...

Sinyal verdi diye de değil, "sırayla" diye bir şey var.

Sen yolda yürürken, az sağ ön çaprazında yürüyen adamın önüne engel çıkarsa yol vermemeye mi çalışıyorsun, üzerine mi çıkıyorsun? Yoksa yer mi açıyorsun? Basit mantık, o hesap düşün. Ama yok, onu bile düşünmekten aciz kimisi.

Şu salak salak anlamsız mantıklardan vazgeçin artık. Taksicisiniz galiba siz de Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü Kamera aracı da taksici ruhlu anlaşılan.

Adamın önü dolu, kamera aracından önde. Yol vereceksin.... Yoksa alırlar. Tekrar hatırlatayım. Gerisi boşa çaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 10 Ekim 2022; 13:6:9 >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum, çoğunluk bunu anlayamamış hala.

• Konu sahibi bende bloklu ama konusu önüme çıktı. Madem öyle yazayım.

Kadının yerine olsam kameralı hödüğün önüne geçtiğimde 10 km hızla gider arkadan vurmasını beklerdim. Ama asla yolunu kesmezdim. Zaten tek şerit, çıldırırdı arkada.

Bu şekilde birkaç kez yaptım. Hatta 50 km hızla giderken arkama kadar girmiş birine (aynadan tek kişi olduğunu gördüm) ani frenle arka tamponuma vurmasını sağladım. Ohh dedim iyi vurdu. Araba kiralıktı aradım hemen rent a carı 15 dk da geldiler. Adam o esnada çıldırıyor, sen suçlusun da neden ani frene bastın da ben hiçbir şey demedim. Gerekli işlemler yapıldı polis geldi falan. Sonuç: 4 bin tl masrafı ödedi. Kendi kaputu da yamuldu. Takip mesafeni korumazsan ödetirler böyle.

Kadın haklı. Kimse linçlemesin kadını. Bit yavrusu yol versin.

Bu arada kamera iyiymiş. Model no bilen varsa yazsın.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Ayılık diye bir model yok, isterse önümde oldun, yol benim. Hangi trafik kuralında var?

iyice kafayı yediniz siz. he alırlar he. Gelsin alsın bakalım benden.

Taksici felan da değilim. Yaftalamak sizin de şiarınız olmuş anlaşılan.

Ben soldaysam ve yol benim önümde açıksa yol benimdir, yan taraftan sinyal verene BEN İSTERSEM YOL VERİRİM.

Oldu olacak her sinyal verene "Ah canım sen 3 cm öndeysin buyu geç" diyeceğiz öyle mi. Yok öyle.

• ONY86 kullanıcısına yanıt

gelismemis toplumlarda insanlar sadece dayaktan anliyorlar.. fakat hergun birini dovmek imkansiz.. peki cozum ne? elemanin biri konuda belirtmis yolu alacaksin.. ben ilerde donus yapmam gerekiyorsa ve yol vermiyorlarsa zart zart korna calip uzerlerine kiriyorum simdiye kadar sen ne yapiyorsun diye diklenen olmadi fakat olursa da bayiltirim..

• astegon kullanıcısına yanıt

Yol adamin olmasina rağmen , adamin yol verme mecburiyeti var demeleri cok garip . İster sinyal versin ister el uzatsin . Size kesinlikle katiliyorum .

• Videoyu izledim, sagdaki kadin sola gecmek icin sinyal yakiyor, epey bir süre bu sekilde ilerliyor. Trafik yogun oldugu icin ve solundaki hizini biraz azaltip yol vermedigi icin gecemiyor. Biraz ilerde sag taraftaki trafik tamamen duruyor ve kadin burnunu sola kiriyor, soldan ilerleyen kamerali ise zaten uzunca suredir sinyal yakip yol isteyen kadini burnunu sola kirmasina ragmen görmezden gelip dumduz ilerlemek istiyor. Kadin arabanin burnunu kirdigi icin ilerleyemeyip tipis tipis yol vermek zorunda kaliyor. Adam kadina bastan yol verse buraya gelmezdi is, bunuda yapmadigi gibi kadin onun önünde olup arabanin burnunu kirdigi halde serit degistiren aracin üstüne sürüyor. Serit degisen kadin soldakinden önde oldugu icin ve burnunu yola kirdigindan soldakinden yolu almis oluyor.

Normal insan seklinde sürülen bir trafikte yogun trafikte serit degistirmek istenene akan trafikte bir sekilde yol verilir. Bu ülkede seridi tutan tapulu maliymis gibi sürdügü icin bu durumlar yasaniyor. Kadini haksiz duruma düsüren sey, arabadan inip sadirganlasmasi. Siradan bir hukuk devletinde bu tür davranista buluna trafikte arabadan inen bir sürücünün ehliyetine el konur, psikolojisinin trafige cikmaya uygunlugu icin bilirkisi raporu istenir. Dahas sonra yine sürücü kursuna sepetlenir.

• Arkadaş, hala yol adamın diyenler var. Nesini anlamıyorsunuz, yol daralıyor ve önde olan, sırada olan araç geçecek, bu kadar basit. Hasta mısınız?

Adam/kadın kenarda dururken ana yola çıkmıyor, şerit daralıyor, şerit?!!!!

O zaman otoyol, E5 vs tarzı kullanımlarda şu tabeladaki gibi olanlara da yol vermeyin, vermiyorsunuzdur belki de.. Sizdeki model bu çünkü anlaşılan Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü 

Sonra da görün gününüzü Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü Biri de kızıyor yaftalıyor diye, taksici dolmuşçular bunu yapmaya çalışıyor ve ağızlarının payını alıyor genelde. Kafayı yiyen bizmişiz ama, olaya bak Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü 

Trafik kültüründen bihaber adamlar dolanıyor işte, hergün bunlar gibilere denk gelip sinirleniyoruz. Yol benimmiş... Baban yaptırdı tabi Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü 

Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 10 Ekim 2022; 14:16:53 >

• Kaputuma vurduğu an aşağı inip asfaltla birleştirmiştim o yüzünü...

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

normal ulke olsa zaten boyle bir olay yasanmaz ki kadina yol verilir.. olayi anlamissin fakat kadina kiziyorsun.. kadin turkiye de oldugu icin hakli.. bagirmakla inmekle de hakli.. diyorlar ki yol adamin ulan yolun tapusunu mu aldi adam..

vallahi millet dayaklik dov dov doyamazsin...

• Kameralı eleman gibiler yüzünden, trafik çekilmez vaziyette. Oysa 30 saniye önce, kendisi önündeki kamyonet durunca, başkasının önüne girip yol almış.

Başkası önüne gireceğinde, "yol hakkı" benim. He kardeşim he, kıçı kırık bi araba aldın diye bütün yollar senin oldu.

Sonradak ekleme: Kadının yaptığı da hiç doğru değil. O ayrı mevzuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 10 Ekim 2022; 15:25:57 >
  • arsenik kullanıcısına yanıt

Aynen kesinlikle katılıyorum.

Önceki sayfada biri daha yazmış, Polo'lu kadın başta buna yol vermemiş, kameralı "keyfi" şerit değiştirmeye kalktığı sırada. Bence ona uyuz oldu asıl. Konuşurken konuşması da kesiliyor çünkü o arada Trafikte "in aşağıya" diyen kadın sürücü 

Eziklik kötü bir şey...

• Konuda polo sürücüsünü savunanları görünce ülkenin trafik bilgi ve kültürü buraya da yansımış dedim.

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Kadın yol istemiş adam vermemiş hata göremiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş kimse yol adamın demiyor, yol kimsenin değil, ama sinyal verenin öncelik hakkı diye bir şey de yok.

Nesini anlamıyorsunuz?

Her sinyal verene yol verilir diye kural mı var trafikte?

Şerit kapanmış diyor birisi de, şeridi kapatan iki sıra park eden araçlar yüzünden. Yani bir tamir, bakım, onarım ya da resmi bir daralma yok.

Ha ben soldakinin yerinde olsam sağdan gelene genelde sinyalini verdiyse yol veririm, arkamdaki ne kadar küfretse de. Bu da benim tarzım. Ama "yol verilmelidir" diye bir kural da yok, zorunlulukta.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.