Bildirim
Trafik sigortasını yenilemeden araç satılır mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yanlış hatırlamıyorsam sigortasız araç satılıyordu ancak muayenesiz araç satılamıyordu. Son zamanlarda sigorta sistemiyle ilgili bayağı değişiklik oldu ama...
Trafik sigortası yapmazsanız çevirmede ceza yiyebilir-araç bağlatabilir ve sigorta fiyatının gün geçtikçe artmasına sebep olabilirsiniz.
Aracı satacak olsanız bile sigorta yapmanızda sakınca yok, satış yaptıktan sonra kalan zamanın ücretini iade alabiliyorsunuz. -
İade aldığımı biliyorum
Lakin 780 tl trafik sigortası çıktı
Şu maddiyatsızlıkta Garajda yatan araca sigorta yapmak zoruma gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla trafik sigortası olmayan aracı satamazsınız. 2 yıl öncesinde bir araç ile anlaştım. Aracın sigortası yoktu. Noterden hemen önce satıcı aracın sigortasını yaptırıp sonra satışı vermişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 25 Mayıs 2017; 23:25:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: reallist55
İade aldığımı biliyorum
Lakin 780 tl trafik sigortası çıktı
Şu maddiyatsızlıkta Garajda yatan araca sigorta yapmak zoruma gitti.
Malesef öyle, 1400TL'den sigorta yaptırdım %10 indirime rağmen, ben napayım? -
Satamazsınız. Yaptırıp satın. Tek çekim yaparsınız hepsini geri yatırırlar satınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klasik donanımhaber çoluk çocuk saçmalıkları
araç trafik sigortası olmadan SATILIR!
daha 1 hafta önce nisan sonunda sigortası bitmiş aracı gittim noterden ÇATIR ÇATIR SATIN ALDIM
NOKTA -
Peki hocam sattıktan sonra sigorta yaptırmadığım için herhangi bir ceza gelir mi bana ? -
quote:
Orijinalden alıntı: reallist55
Peki hocam sattıktan sonra sigorta yaptırmadığım için herhangi bir ceza gelir mi bana ?
farklı bir araç aldığınızda bir ihtimal gelebilir , aksi halde araç almayacaksanız bir ceza gelmez. -
Satılabiliyor 2 ay once araç aldim 1.5 ay geçmiş sigortasi noterden satışı aldikdan sonra farkettim bir problem cikmadi yani noterde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sigorta olmaması alım satıma engel değildir. biz de bir hafta önce sigortasız aracı satın aldık -
Sigortası olmayan araç satılır...
Muayenesi yoksa ya da ödenmemiş borcu (trafik ceza,vergi borcu vs.) varsa,satışı yapamazsınız. -
golf üm vardı,sigortası biteli 2 ay kadar olmuştu.Yurt dışındaydım.Geldiğimde sattım.Arkasından başka araç aldım,trafik sigortasını yaptırdım.Onu sattım şuan yine golf aldım,sigortasını yaptırdım.Hiç birinde sorun yaşamadım sigortası geçen araç yüzünden. -
teşekkürler.
Garajdan çıkmayan araca boşuna sigorta yapmak istemedim.
En Beğenilen Yanıtlar

klasik donanımhaber çoluk çocuk saçmalıkları
araç trafik sigortası olmadan SATILIR! daha 1 hafta önce nisan sonunda sigortası bitmiş aracı gittim noterden ÇATIR ÇATIR SATIN ALDIM NOKTA |
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mpi motor nedir
- 1.4 tsi yağ eksiltme çözümü
- park halindeki aracıma çarptılar ne yapmalıyım
- egzoz patlatma
- taksi çıkması araçlar
- renault fiyat listesi 2025
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- seres araba hangi ülkenin
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- seat leon phev
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X