Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.454
Cevap
97
Favori
373.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makovad

    Merhaba arkadaşlar Kasko teklifi almak istiyorum.

    Merhaba

    Eğer sonuçlandırmadıysanız yardımcı olmak isterim.


    www.yuzuncuyil.com.tr FORM DOLDURMANIZ YETERLİ.


    5 yaşın altında bebeğiniz var ise %25 indirim tanımlayabilirim. + %10 Meslek indirimi Toplamda %35

  • alional kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesi üstünden doldurdum. 5 yas altı oğlum var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 12 Şubat 2021; 22:4:32 >
  • Merhaba, buradaki arkadaşlara kendi yaşadığımız bir tecrübeyi aktaracağım. Yazacaklarım hırsla, müşteri kaybettireyim mantığıyla değil, bir kişiyi dahi olsa kurtarabilmektir. Neredeyse bir ay önce ana caddede biz ilerlerken yan sokaktan bir bayan sürücü kontrolsüz bir şekilde hiç frene basmaksızın soldan iki kapımıza vurdu. Kadın yüzde yüz haksız olmasına rağmen orada bulunan minibüsün görüşünü engellediğini vs. söyledi. Bizde polis çağırdık, kadına yüzde 75, orada bulunan park halindeki minibüse yüzde 25 kusur yazdı. Buraya kadar her şey normal, kazadır olur. Kadının sigortası sompo japan sigorta, minibüsünki ise aksigorta. Bu arada bizim araçta aksigorta ve kaskolu. Arabayı bizim istediğimiz bir kaportacıya bıraktık ve sompo japan haklı olarak biz sadece yüzde 75'ini karşılarız, geri kalan kısmı öteki sigorta şirketi karşılar dedi. Gel gelelim bu aksigorta denen şirket hiçbir şekilde ödeme yapmayacaklarını, polis tutanağınıda geçerli bir evrak olarak görmediklerini söylediler. Burda resmi bir evrağı geçerli görmemeleri çok anarşik bir tutum. Hadi bunlarında hepsine eyvallah. İşin asıl saçma durumu; aracımızda kaza öncesinde hiçbir tramer kaydı yokken ve kaportacı ekspere 6bin civarlı bir miktar söylemişken şu an araçta 12bin küsür hasar kaydı gözüküyor. Yani sompo japan hasarın yüzde 75'ini girmemiş, yüzde 100'ünü girmiş ve daha da vahimi aksigorta hiçbir yüzde 25'lik ödemeyi kabul etmemişken birde üstüne tramerde yüzde yüz hasarı girmiş. Bu nasıl bir saçmalıksa tam bi hayrından umutsuzum getirme bari şerrini durumuna düştük. İşin sonucunda aksigorta denen şirket, resmi evrağı(polis tutanağı) geçerli görmüyor, üzerine düşen yüzde 25'lik hasarı karşılamıyor ve utanmadan bizim aracın tramerine yüzde yüz miktarın tamamını giriyor. Biraz araştırıncada avukatlar, şikayetvar'daki yorumlar olarak herkes aksigorta'dan para almanın domuzdan kıl koparmakla aynı olduğunu belirtiyorlar. Biz haklıyız eninde sonunda hakettiğimizi alacağız, bir sonraki trafik sigortanızda en azından bir seçeneğin elenmesini sağladığımı düşünüyorum yinede takdir sizin...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namseloxx -- 15 Şubat 2021; 20:56:33 >
  • Çok geçmiş olsun Aksigortanın tutumu yanlış olmuş hatta mümkün görünmüyor eğer işin içinde ağır kusur vs yoksa ödemem deme şansı yok.
    Tramer konusuna gelince
    Tramerde toplam tutar yazar sigortanın ödediği değil.
    Sonucta o aracta 10.000 tl lik hasar oldugunun kaydıdır.
  • Bu yazdıklarımda hiçbir ekleme yoktur hatta eksiktir. Yasal olsa telefon kayıtları olsa aksigortanın müşteri temsilcilerinin tutumlarını, konuşmalarını görseniz çıldırırsınız ki yine belirteyim bizim araçta aksigorta yani bende müşterileriyim. Toplam kaportacının ekspere belirttiği 6 bin civarlı bir rakam. Yani bizim araçta totalde 6 bin civarı tramer olması gerekiyor. Bunun yüzde 75 ini sompo japan ödediği için 4700 civarlarında trameri o firma girer. Kalan yüzde 25'ide eğer ödediği takdirde aksigorta girer. Bizde öyle bir durum olduki sompo japan tamam ödedi ama yüzde yüzünü o girmiş( yani bi 6bin tl) ötekisi ise hiç utanmadan hiçbir şey ödemediği halde bi 6 bin tl'de o girmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namseloxx -- 15 Şubat 2021; 21:2:37 >
  • Merhabalar, aracin tamiri icin hasar kaydi olusturduk fakat yaptirmaktan vazgectik bu durumda hasar kaydi silinir mi yoksa tramere isler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serberk S kullanıcısına yanıt
    Tramere işler hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şuan en uygun fiyatı veren zorunlu trafik sigortası hangisi.

  • Acilan hasar dosyası tramer'de gozukur.

    Rakamsiz kayit gelir.

  • ultrakurt2012 U kullanıcısına yanıt

    Özelden bilgilendirme yaptim hocam.

  • mrb, 15.05.2021 tarihinde aracımın trafik sigortası bitti aracımı sigorta yapmadan eşime devredebilirmi yim. nasıl bir yol izlemeliyim bu devir işini en hesaplı nasıl gerçekleştirebilirim birde aracımı en geç hangi tarihe kadar sigortalatmalıyım teşekkürler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyeyi_m -- 17 Mayıs 2021; 17:44:56 >
  • merhaba günaydın, 21.05.2021 tarihinde 2017 model 1.5 fiesta aldım, 2013 yılından beri ehliyetim var ve benim ilk aracım, sigorta ve kasko için öneri verebilir misiniz?

  • darwinworm D kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    bilgilerinizi iletebilirseniz çalışma yapabiliriz. Nitekim genel bir araştırma yapmadan şu firmadan yapın demek zor olur. İlk araç için kasko farklı firmalarda çok uygun da çıkabilir yüksek de çıkabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nediyeyi_m

    mrb, 15.05.2021 tarihinde aracımın trafik sigortası bitti aracımı sigorta yapmadan eşime devredebilirmi yim. nasıl bir yol izlemeliyim bu devir işini en hesaplı nasıl gerçekleştirebilirim birde aracımı en geç hangi tarihe kadar sigortalatmalıyım teşekkürler..

    Trafik sigortası olmadan araç satabilmenin tek yolu trafikten çekmedir hocam.
    Bu durumda satın alan kişi aracı tekrar muayene yaptırmalı ve trafiğe çıkarmalıdır. Bu masraflı ve zaman alan bir iştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darwinworm

    merhaba günaydın, 21.05.2021 tarihinde 2017 model 1.5 fiesta aldım, 2013 yılından beri ehliyetim var ve benim ilk aracım, sigorta ve kasko için öneri verebilir misiniz?

    Trafik sigortası, araç tipine (otomobil kamyonet vs), araç sahibinin geçmişine, kaza yapıp yapmadığına göre değerlendirilir, aracın değeri önemli değildir. Basamak sistemine göre 4.basamaktan başlayacaksınız hocam ancak tek kıstas bu değildir, plakanız, ikamet ettiğiniz il, yaşınız dahi şirketlere göre fiyatlara etki etmektedir.
    Kuvvetle muhtemel; 880-1600TL arasında trafik sigortası fiyatı çıkacaktır. Bu farkın nedeni şirketlerin fiyat politikasıdır.

    Kasko ise, meslek bilgisine, yaşa, aracın değerine göre değişkenlik göstermektedir, araç ve kişisel veriler elimizde olmadan fiyat belirtmek neredeyse imkansızdır.
  • hayırlı olsun hocam. Fiyatlar şirketten şirkete değişiyor. Her şirketin farklı fiyat politikası bulunuyor. Bilgilerinizi pm atarsanız şirketlerden fiyat bakabiliriz.

  • Kasko yaptırmaya değer mi emin olamıyorum. Çünkü insanlar tramerde gözlükmesin diye gidip cebinden yaptırıyor hasarları. 8 9 senelik araçlara bakıyorum sarı sayfada hasarsız Tramersiz yazmış bir çok satıcı. şu ülkede 9 senede tek bir kazaya bile karışmaması inandırıcı gelmiyor sanayide yaptırmış belliki.

    karşı taraf hatalı ise benim hasarı onun sigorta ödeyecek ve benim tramerde gözücek ondan kaçış yok.

    ama ben hatalıysam ya da tek taraflı kazalarda gidip cepten yaptırırım açıkçası bende.
    yanlışım varsa düzeltin. selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur2016 -- 28 Mayıs 2021; 4:51:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozgur2016 O kullanıcısına yanıt

    Küçük hasarlarda kaskoyu bozdurmanızı önermiyoruz. Bazı firmalar küçük hasarları kasko bozulmadan kendi servislerinde tamir ediyor. Mesela Mapfre kendi servisinde göçük, çizik, cam kırığı gibi hasarları belli limitler dahilinde kendi servisinde kasko bozulmadan tamir ediyor.

  • Merhaba aracımın sigorta süresi doluyor. Yenilemem lazım, fakat internetten sorguladığımda istediğim fiyatları bulamadım teklif alabilir miyim?

  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    www.yuzuncuyil.com.tr den form doldurabilirsiniz
    6 yaştan küçük çocuğunuz
    varsa %15 indirim trafik sigortamızda mevcut

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.