Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.808
Cevap
120
Favori
398.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

%10 hasarsızlıkla 230 TL tuttu trafik poliçesi, ama yanarım yanarım 200 liralık sinyali kaskodan yaptırdığıma yanarım geçen sene 1400 bu sene 2600 TL çıktı kasko yaptıramadım :)

Oha resmen öpmüşler

Groupamada farlar stoplar hasarsizligi bozmaz
    Arzu ederseniz 309 tllik sabit fiyat kasko paketi yapabiliriz
    Mini onarim+50 milyara kadar hasarlar 2 ile sinirli+arac ici kisisel esyalar+
    Www.yysigorta.com dan teklif formu doldurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kenshi kullanıcısına yanıt
    poliçe vadesinde başka hasarınız yok ise far stop hasarı hasarsızlığ8nızı bozmaz. dosyayı açarken yanlış kod girmişler ise normal hasar olarak görüyordur. hak kaybına uğramamak için bir araştırın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mobil_adam

poliçe vadesinde başka hasarınız yok ise far stop hasarı hasarsızlığ8nızı bozmaz. dosyayı açarken yanlış kod girmişler ise normal hasar olarak görüyordur. hak kaybına uğramamak için bir araştırın derim.

Tesekkurler bir kontrol edelim bakalim.

• Generali'den prestij kasko ekstra uygun fiyat veriyorlar daha önce generali ile çalışmıştım ancak baya bir zaman geçti üzerinden. generali yerine 100 lira fazlasına Aksigorta'dan mı yaptırsam. ilgili arkadaşlar bekleniyorsunuz.

Orijinalden alıntı: samsaka

Generali'den prestij kasko ekstra uygun fiyat veriyorlar daha önce generali ile çalışmıştım ancak baya bir zaman geçti üzerinden. generali yerine 100 lira fazlasına Aksigorta'dan mı yaptırsam. ilgili arkadaşlar bekleniyorsunuz.

Ak , Axa ve Allianzdan şaşmayın derim. Bu şirketler sektörün en büyük ve en geniş servis ağına sahip şirketleri. Taksitle ödeyecekseniz ayda 10 için daha gerideki şirketleri tercih etmeyin derim.

Orijinalden alıntı: kinyas76

Parça temini için makul süre geçilmiş görünüyor.

Sigorta tahkim kuruluna başvurup sorunu bildirebilirsiniz. Makul süre geçildiği için aracı örneğin iş için kullanıyorsanız aracın yattığı süre ile ilgili masraf talep edebilirsiniz.

Detaylı bilgi içinhttp://sigortatahkim.org/

Saygılarımla

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, sigorta şirketinin bağlı olduğu anlaşmalı servisten parçanın para iadesini istedim, kabul ettiler ancak hasarlı parçayı sökeriz bizde kalır dediler. Böyle bir hakları var mı?

Teşekürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Orijinalden alıntı: samsaka

Generali'den prestij kasko ekstra uygun fiyat veriyorlar daha önce generali ile çalışmıştım ancak baya bir zaman geçti üzerinden. generali yerine 100 lira fazlasına Aksigorta'dan mı yaptırsam. ilgili arkadaşlar bekleniyorsunuz.

Ak , Axa ve Allianzdan şaşmayın derim. Bu şirketler sektörün en büyük ve en geniş servis ağına sahip şirketleri. Taksitle ödeyecekseniz ayda 10 için daha gerideki şirketleri tercih etmeyin derim.

axa ve allianz tavsiye etmem. Ancak Ak sigortaya ok derim. 100 tl fazla olsun ak olsun.

arkadaşlar şunu unutmayın

Türkiyede sıralama şöyle

Top 10

1-Anadolu
    2-Ak
    3-...
    4...

bu şekilde gider.

ör/ 835 tl.ye Güneş yaptırmadım. 1260 Tl.ye Anadoludan yaptırdım. (Teminat değerleri daha yüksek anadolunun yaptırdığım sırada tabiki.) sınırsız imm, sınırsız manevi, 20 bin fk. 1 adet hasar klozu vs.

paranız varsa anadolu yoksa ak sigorta, şaşmayın üzmez bu sigorta şirketleri

takdir sizlerin benden söylemesi.

• anadolu sigortada sınırsız manevi teminatı diye birşey yok. ferdi kaza teminat limitleri ile sınırlı diye biliyorum. tekrar bir bakın isterseniz.

Orijinalden alıntı: mobil_adam

anadolu sigortada sınırsız manevi teminatı diye birşey yok. ferdi kaza teminat limitleri ile sınırlı diye biliyorum. tekrar bir bakın isterseniz.

imm: sınırsız
    manevi : 2,5 trilyon
    ferdi kaza : 20 bin tl. sınırlı

benim mesajımı tam okursanız bu yönde.

edit: manevi tazminata sınırsız demelerinin sebebi şu: Türkiyede hangi araca çarparsanız çarpın, trafik kazasında kimi öldürürseniz öldürün (ünvan, statü) 2,5 trilyon manevi tazminata mahkum olmazsınız. Mecazi anlamda sınırsız gerçekte ise 2.5 trilyon

yine diyorum;

paran varsa anadolu

yoksa biraz daha ucuzu ak

diğerleri üzerrrrrrrrrrrrrr......................

anlata bildiğimi düşünüyorum.

• arkadaşlar türk nippon sigorta nasıl aranızda kasko yaptıran var mı?

o sigortanın hasar servisinde etkili ve yetkili bir tanıdığın yoksa yaptırma...
  • Arkadaşlar dün aracımı park yerinden alırken aynanın 2 cm'lik kısmında bir boya kalkaması farkettim. Muhtemelen yandan geçen biri sürtmüş çıkarken. Kaskom Honda genişletilmiş axa sigorta. Şimdi bu durum için hasar dosyası açtırıp mini onarım çerçevesinde tamir ettirmek mi mantıklı, yoksa hiç bulaşmamak mı gerekiyor? Ne önerirsiniz böyle bir durum için?

• Burada sırf acente reklamı yapmak için diğer sigorta şirketlerini karalamak için üzer demek, sıralama yapmak, paylaşım yapmak bilgi aktarmak amaçlı olduğuna inanmıyorum kim neye göre hangi , örneğe göre karalama yapıyor anlayamadım veya anlatamadı.. varsa örnekleri yazarsın okuyan karar verir .... ben şimdi anadolu veya ak sigorta sizi üzer dikkatli olun dersem etik olur mu yorumların taraf tutarak değil bilgilendirerek yapılması daha uygun.. Ayrıca şirket üretim ve satış adetleri gibi verilere göre sıralamanızda tamamen taraflı doğru bilgi türkiye sigorta birliği adresinden alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbktas -- 3 Haziran 2014; 13:46:13 >

Orijinalden alıntı: hbktas

Burada sırf acente reklamı yapmak için diğer sigorta şirketlerini karalamak için üzer demek, sıralama yapmak, paylaşım yapmak bilgi aktarmak amaçlı olduğuna inanmıyorum kim neye göre hangi , örneğe göre karalama yapıyor anlayamadım veya anlatamadı.. varsa örnekleri yazarsın okuyan karar verir .... ben şimdi anadolu veya ak sigorta sizi üzer dikkatli olun dersem etik olur mu yorumların taraf tutarak değil bilgilendirerek yapılması daha uygun.. Ayrıca şirket üretim ve satış adetleri gibi verilere göre sıralamanızda tamamen taraflı doğru bilgi türkiye sigorta birliği adresinden alınabilir

yani polemik yaratmak için cevap vermemiştim ancak çok güzel çok doğru yazmışsınız teşekkürler

• hbktas H kullanıcısına yanıt
    polemik olmasa bende yazacaktım ama gerek yok. kaile almadım. ama size hak vermeden de edemedim.

Orijinalden alıntı: hbktas

Merhaba,

Arkadaşlar Sigorta fiyatları hakkında teklif almak için arayabilir yada pm atarak fiyat alabilirsiniz. Sigortacılıkla ilgili konularda Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
    Antalya da çayım her zaman hazır , ziyaretinizi beklerim...

Eureko Sigorta Neova Sigorta Hür Sigorta ile çalışmaktayım

A.Hakan Bektaş Deniz Sigorta Arc.Hz.Yekta Çetinkaya Antalya Şb.
    Adres: Yeşilbahçe Mh.1447 Sk. No:9/F Muratpaşa
    Tel&Faks: 0242 321 62 08
    Gsm: 0538 948 64 98
    Mail: info@dnzsigorta.net
    Web:www.dnzsigorta.net

sigorta acentesi işi ile uğraştığınız için benim yorumlarıma katılmamanızı anlarım, ama çalıştığınız sigorta şirketleri belli, Türkiyedeki satış rakamıda belli. ayrıca Türkiyede insanlar algı denilen subjektif kavrama göre anlar, yorumlar ve ona göre yaşar.

volvo araç üstüne araç yoktur bence. ama alan kişi sayısı bellidir. neden algı kavramı....

gelelim benim konuya, ben nihayi bir tüketiciyim. sigorta acentesinin bir ve bir kaç tanesinden (kendi cahilliğimden, aslında cahil değilim, güvenmişim ama beni maddi anlamda kayba uğratmışlar. maalesef türkiyede bu böyle, sigortacı kadar bilmezsen öperler misali) yediğim maddi kazık sonrası bu işe merak sarmış, kanuni boyutlarını öğrenmeye çalışan ve süreklide okuyan birisiyim.

gelelim şirket kavramlarına,

yapmış olduğum sıralama aynen geçerli, sonuna kadar arkasındayım, anadolunun, ak sigortanın ne olduğunu siz benden eminim daha iyi biliyorsunuz. (bu işi resmi olarak yaptığınız için diyorum.) kalite farkı özelliklede kasko alanında bu ön plana çıkıyor, ben şu anda nihai bir tüketiciyim, benim gibi yeni kasko yaptıran arkadaşlara neyin ne olduğunu bildiğimiz kadarıyla anlatmaya çalışıyoruz. bizim diğer sigorta şirketleri ile bir alıp veremediğimiz yok... onlarıda tanımam...

kim kaliteyi daha ucuza sunarsa ondan alış veriş yaparız. mantık bu ve son derecede basit.

ey sigorta (trafik, kasko) yaptırıcak vatandaş, trafik sigortasını yaptırırken şirket aşırı önemli değil, %90 aynı mantık, %10 bazı şirketler sizi yorar, sonuçta ödemeyi yapar ama yorarlar. kaskoda ise tamamen şirketin satış, prestij, sigortacılık kanununun 32.nci maddesine uygun, temel eğitim verirlerken öğrettikleri öğretilere uyan ve vatandaşını yormayan, gereğini anında yapan, haksızlık varsada bunu araştırmacıları aracılığı ile hemen yapan şirketlerede saygı duymalıyız.

teminat kısımları aşırı önemli, genişletilmiş kasko yaptırmış vatandaş, 50 bin tl. imm.li. benimkisi mesala sınırsız, sadece türkiyede anadolu sigorta bunu sağlıyor. diğerleri sağlayamıyor. anadolu ve ak hasar durumunda sizi yormuyor, benim hiç başıma gelmedi, taksici, dolmuşcu, normal vatandaş, kim varsa sordum bu böyle. bende isterdim 835 t.ye x sigorta şirketinden ama yaptırmadım. 1260 t.ye gittim anadoludan yaptırdım. benim açımdan şimdilik gerçekler bu yönde.

benim yorumlarım tamamen tüketiciye yönelik yorumlardır, onlar okur, takdir eder veya etmez, onların bileceği iş,

sonuç olarak; arkadaşım kasko yaptıracaksanız önce araştırın, teminatları gözardı etmeyin.... şirketin güvenirliliği, sizi hasar durumunda yorup yormayacağı vs. konularında detaylıca araştırın, sonra kararınızı verin..

polemik amacıyla yazılmamış olup, lütfen polemik olacak şekilde bunu uzatmayalım ve burada sonlandıralım diyorum.

anlayan anladı diyor ve sevgilerimi sunuyorum.

sevgiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylv77 -- 3 Haziran 2014; 21:26:11 >

• ayrıca: bu sigorta şirketlerinin isim verme konusuda; nihai tüketici konumundaki kişilerin şu sigorta nasıl, bu sigorta nasıl şeklindeki sorularından ve almak istediği tavsiye neticesinde buraya aktarılmıştır. yoksa sigortacılık yapan arkadaşlarımızı üzmek, kırmak ne haddimize, kalbini kırdığım varsa bilmeyerek şimdidende özür dilerim. lütfen kalbi kırılan varsa hemen kazanmak için gereğini yapalım.

sevgiyle...
  • sevgili meslektaşım. acenteyim diyorsun, tüketici yorumu yapıyorsun. profil sayfam seninki gibi gizli değil. üyelik tarihimde yazdığım konu adedi de belli. benim acenteliğim groupama. anadolu sigorta evet teminatları iyi olan bir şirket. benim sevdiğim tarafı yuzde yuz yerli şirket oluşu. ama sevmediğim tarafları daha çok. bunları paylaşmıycam. ancak diğer sigorta şirketkeri bilmem tanımamda demen yanlış. top on diyipte iki şirketin ismini yazman gereksiz. bir çok sigorta şirketi anadoludan iyi hizmet olarak. diğer şirketleri küçümsemen hoş bir şey değil. hele bir sigorta acentesi olarak bunu yazman hiç etik değil.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.