Şimdi Ara

Trafik polisinin yurttaşa tavrı gündem oldu! ‘Çekemezsin sen beni. Sil onu!’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara’da bir trafik polisinin kendisini görüntüleyen yurttaşa,” Yaptığın şey bir terör suçu. Onu siliyorsun. Çekemezsin sen beni. Hatam olduğumu düşünüyorsan git karakola şikayet et. Sil onu” demesi sosyal medyada tepki çekti.

Ankara’da çekilen, bir trafik polisinin vatandaşla tartışığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Polis memuru tartıştığı otobüs şoföründen kimliğini isterken, memurun üslubunu yanlış bulan bir vatandaş o anları kameraya aldı.

Görüntüleri kaydeden vatandaş ilk önce bir polis memuru tarafından çekim yapmaması konusunda uyarıldı.

Otobüs şoförüyle tartışma yaşayan kadın polis memuru ise, görüntüleri kaydeden vatandaşa “Yaptığın şey bir terör suçu. Onu siliyorsun” diyerek yaklaştı. “Çekemezsin sen beni. Hatam olduğumu düşünüyorsan git karakola şikayet et. Sil onu” uyarısında bulundu.

Vatandaş ise, “Niye çekemeyeyim? Ben halkım. Senin hata yaptığını ben gördüm” yanıtını verdi.

Herkes devlet,herkes terorist zaten.

https://tele1.com.tr/trafik-polisinin-yurttasa-tavri-gundem-oldu-cekemezsin-sen-beni-sil-onu-371764//

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi karakolda herzaman memur haklıdır der vatandaşı yalan çıkartırlar. birde ısrar edersen memura hakaret mukavemet iftira görevinden dolayı hakaret bilmem ne bir sürü idda ile bir tutanak ömür boyu çekersin

• Kraldan çok kralcı dolu memleket. Sen beni çekemezsin, bu terör suçu, sil onu ne demek ? Sizin yaptığınız doğru, vatandaşın yaptığı mı terör suçu ?

Kolluk gücü sensin, sıkıntın varsa beni videoya çekti diye sen tutanak tut şikayet et bakalım ne diyecekler...

• herkes birbirine terorist demeye alisti iyimi yakinda ic savas cikmaz umarim o durumda kimse yicek ekmek bulamaz kimlerin sayesinde boyle oldugunu herkes biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 17 Nisan 2021; 15:27:6 >
  • Gören de özel kuvvetler ırakta operasyon yapıyor sanır.Bu devlet memurları hala vatandaş için çalıştıklarının farkında değiller.Umarım akpden sonra gelecek olan iktidar bunu onlara öğretir.Kazandıkları sınavlar, aldıkları rütbeler sadece daha iyi şartlarda yaşamaları için olan şeyler.Vatandaşa zulm etmek için var olan şeyler değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

metni:
    @şoray uzun yoldaherkes birbirine terorist demeye alisti iyimi yakinda ic savas cikmaz umarim o durumda kimse yicek ekmek bulamaz kimlerin sayesinde boyle oldugunu herkes biliyor

O kadar haklısın ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 17 Nisan 2021; 15:38:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.