X < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 28 Mart 2023; 11:26:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 28 Mart 2023; 11:26:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşım o motoru ben de 20 senedir kullanıyorum ve benim yapmadığım , ama diğer motorcuların bokunu çıkardığı şeyler dolayısıyla dünya kadar saçmalık geliyor başıma. bir iki motorcu keko ve orman çocuğu videosu izlesen , polisten nasıl kaçtım dur dedi durdum sonra bastım geçtim , sağa çektim dansöz gibi kıvırdım falan filan böyle dünya kadar anasından fırlatma videosu var. bunlardan dolayı senin alnında bu iyi çocuk yazmadığı için senin de anahtarını alır polis, benim de. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lafı nasılda çekiyor sende padişahım diyip yalayanlardansın demek. Dikkat et boğaz yolu enfeksyonu olursun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 27 Mart 2023; 0:59:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Mart 2023; 1:24:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşım o motoru ben de 20 senedir kullanıyorum ve benim yapmadığım , ama diğer motorcuların bokunu çıkardığı şeyler dolayısıyla dünya kadar saçmalık geliyor başıma. bir iki motorcu keko ve orman çocuğu videosu izlesen , polisten nasıl kaçtım dur dedi durdum sonra bastım geçtim , sağa çektim dansöz gibi kıvırdım falan filan böyle dünya kadar anasından fırlatma videosu var. bunlardan dolayı senin alnında bu iyi çocuk yazmadığı için senin de anahtarını alır polis, benim de. |
Motorun kıvraklığına güvenerek gerek polisten gerekse otoban gişesinden kaçak geçtikleri için, kimsenin de alnında "Ben kaçmayacağım" yazmadığı için (Hatta kaçmayacam deyip sonra hahaa böyle kaçarlar iştee diye kendilerince triplere girdikleri için) polisin yaptığı gereklidir. |
Şimdi burda seninle tartışmaya girmek amacıyla yazmıyorum baştan söyliyim yanlış anlama, kendi açımdan bakıyorum olaya şöyle anlatıyım benim alnımda iyi yazmasına gerek yok, başkasının ne yaptığıda beni ilgilendirmiyo polis dediğimiz insan başkasının hareketlerine bakara kanun mu koyacak ? Soru çok basit sağ sola youtube videolarına oraya buraya çekmeye gerek yok. yönetmelikte polisin KURALLARA AYKIRI BİRŞEY GÖRMEDİĞİ HALDE araç anahtarını almaya yetkisi var mı yok mu ? E şimdi diyelimki polis sende bir suç veya ihbar görmediği taktirde senin telefonunu, cüzdanın arabadan sana sormadan alabiliyo mu? Veya aşdığında sen sesini çıkarmıyomusun? Sesini çıkarmayan kişininde kendine olan saygısını bi sorgulaması lazım… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 27 Mart 2023; 3:9:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
Ya hocam seninle tartışmıyorum burada başka biriyle konusuyorum zeka seviyene laf etmekte istemiyorum ama zorluyosum beni resmen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen beni bulmak istiyosan özelden iletişime geçebilirsin burada yazmanın anlamı yok kim kimin neresine ne yapıyo bana ulaştıktan sonra gösteririm ben sana. Türk polisiyle derdimin olduğu felanda yok benim 7 sülalem asker polis senin kanındada benim vatan sevgimin 10da 1 i yoktur. Sadece senin gibi vur ensesine al ekmeğini tiplerlerden değilim burda asıp kesersin ama Kısaca Demagoji kes < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 27 Mart 2023; 3:50:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben neyi ima ettiğini çok iyi anladım. bende sana diyorumki o ima ettiğin şeyi kullanarak bana hiçbirşey yapamassın. benide tehdit edemessin. Bendede sana bi tavsiye o ima ettiğin şey burada insanları tehdit etmek için kullanma yoksa elinden almasınlar dikkat et :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 27 Mart 2023; 3:53:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |