Şimdi Ara

trafık magandasını sıkayet edecek kurum yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arabamda kadın misafirler vardı bu yuzden trafıkte orta serıtten standart hızda sakın sakın devam ederek gıttım
    bır anda sag serıttekı kamyonet önüme gelmeye basladı,sinyal yok,durduk yere önüme kırdı,bende bıraz frene sertlestırerek bastım ve anca yavasladım cunku ben 80 ıle gıdıyorsam o 50 ıle gıdıyordu,vede 10 metre ılerımdeyken bunu yaptı,sanki beni yoldan atmaya çalışıyordu
    bende sol serıt aktıgı ıcın gelen cok oldugu ıcın sola kacamadım durmakta zor oldu
    adam sınyal vermedi özürde dilemedi,az ilerde saga yıne gectı vede yanından gectıgımde sol elınte telefon oldugunu gordum

ben bunu sıkayet etsem,trafıgı tehlıkeye sokarak kullanıyor desem,polısler bana kanun maddesını ekleyerek,arac kamera vıdeoları delil olarak kabul edılmemektedır dıye yazı gondermıslerdı

üşenmesem ugrasıp vıdeo eklerdım.boyle sorumsuz adamlara ceza yazacak kurum yada ılgılenen tanıdık internet polisi yokmu

• Muz cumhuriyetinde normaldir. Bırak kazayı, adam öldürene bile ceza yok bu memlekette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banana rebuplic

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu ülkede sivil araçların çakar takması yasak diye kanun çıkarttılar, aynı araçlar yoluna devam ediyor işin gazına gelen diğer magandaların sayısı ise arttı.

çünkü burası muz cumhuriyeti. burası geri kalmış bir ülke bunlar normal. ben trafikte falan kavga etmiyorum kimseyle değmez ama deliriyorum çünkü delirmemek elde değil
  • Ben en çok su taksi ve sarı dolmuş kullananlara tav oluyorum. Son zamanlarda dikkatimi çekti ne şerit ne ışık ne de hız sınırı tanıyorlar. Hatta sağ şeritten giderken bile sanki özellikle yapıyormuş gibi sizin seride de sarkıp sıkıştırıyorlar. Bazen sırf bunlar yüzünden şehir içinde araç kullanmak istemiyorum.

• Olsa bile işlerini yaptıklarına nasıl emin olacaksın ki?

• araç kamerası kullanmanız lazım. kanıtınızla cimer'e bildirebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi kayıt aldıysanız haber ajanslarına iletmek. Onlarında aradığı şey bu zaten haber içeriği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.