Şimdi Ara

TRAFIK KAZASI YAPTIM (YAYAYA ÇARPTIM) :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat önce arabayla yoldaydım. Sahil yolundan 30-40 la gidiyordum zaten çok kalabalıktı daha fazla hız yapmam imkansızdı. O hızla giderken elinde telefon olan bir genç (20li yaşlarda) kenara parketmiş bi arabanın önünden atladı arabanın önüne karşıdan karşıya geçmek için. Frene asıldım ama ama çarptım çocuk takla attı düştü yere... Hemen indim arabadan yanına gittim. Kanıyodu başı burnu falan... Hemen 112yi aradım. Sonra çocuğu sırt üstü çevirdim gömleğimi başının altına koydum. Bayılmamıştı baktım. konuşmaya çalıştım biraz. Adını öğrendim. Nerede okuduğunu öğrenmeye çalıştım. Diğer arabalardan sokaktan gelenler falan su peçete verdiler... Elini yüzünü sildim hemen. Sonra bi doktor geldi yoldan geçen. Biraz baktı. Ben o panikle o an ne yaptığımı hatırlamıyorum bile. Millet sadece sakin ol biraz diyorlardı onu hatırlıyorum. Sonra ambulans geldi polis geldi. Anlattım derdimi önüme atladı falan dedim. Ehliyet ruhsat gösterdim. Ordaki bikaç görgü tanığı ile karakola geçtik. Savcıyı bekledik biraz... Sonra verdik ifademizi. Çocuk iyi dediler hastaneden. Şimdi bıraktılar bizi ama son bikaç prosedür için midir nedir bekletiyorlar bizi. Telden yazıyorum şu an mesajı... Çok kötü bi durum. Hele çocuğun öleceğini düşünmek ve o vicdan azabını düşünmek... Sonra ailesini düşünmek.. Ve bunların hepsini vurduğun an ile arabadan inip çocuğun yanına gidene kadarki 10 saniyede düşünmek. Allah kimsenin başına vermesin...

• Geçmiş olsun.
  • Büyük geçmiş olsun . . .
  • Geçmiş olsun kendini haklı göstercek laflardan kaçın bence .
  • geçmiş olsun. kaza sonrası soğuk kanlı davranıp yaralı için en iyisini yapmışsınız
  • Geçmiş olsun..

Bugün pazar olunca Samsun/Merkez'de sahil kalabalık olur.. Umarım Samsun'da olduğunu yanlış hatırlamadım.. Dikkatli olmak gerekiyor her zaman..
  • Geçmiş olsun rahat ol biraz yav senin suçun yok o yayanın dikkatsizligi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun ben iki kere yayaya çarptım bilirim o an herşeyi kendin dahil unutuyorsun saece o yayayı düşünüyorsun..
  • ikinizede geçmiş olsun
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Senin konuda buna benzemesinde!
    http://forum.donanimhaber.com/m_39459039/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 2 Mayıs 2010; 15:39:28 >
  • Geçmiş olsun
  • hızın az olduğu için gençe bir şey olmaz gibi.
    Inşallah iyileşir. Geçmiş olsun.

Telefonla yazmak zor değil ki. T9 diye bir şey var.
  • geçmiş olsun bende Samsun/merkez deyim dolaşıyorum.Sağıma soluma 2-3 kez bakıyorum.10sn için hastaneyi boylamak istemiyorum.Sağ salim evdeyim .:)
  • Geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

hızın az olduğu için gençe bir şey olmaz gibi.
    Inşallah iyileşir. Geçmiş olsun.

Telefonla yazmak zor değil ki. T9 diye bir şey var.

T9 olmasa bile Q klavye olma ihtimali var?
  • Yaya arabadan çekineceğine araba yayadan çekiniyor ülkemizde... O aptal düşüncesiz adam yola atlayıpta ölse başın beladan kurtulamazdı. Çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STVxVTS

Geçmiş olsun arkadaşım
  • babamda çarpmıştı aynen otobüs arasından çıkan yayaya. görgü tanıkları filan aradan çıktığını söyleyince suçsuz bulundu babam. ayrıca çarptıktan sonrada inanılmaz çaba göstermiş. bunu sende göstermişsin. korkma bişey olmaz. durumuda iyimiş. suçunu kabul eder oda.

her iki tarafada geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun Mert
  • Geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.