Şimdi Ara

Trafik kazası suç kimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, cadde üzerinden ilerleyen beyaz araba benim benim arabaya vurac arac sokak tabelası var, dört yol kavşakta her bir tarafa kırmızı fasılalı ışık yanıp sönüyor benim yönünde dur tabelası var ben kavsaga yaklaştım ve durdum kavşak içinde 3 adet araba vardı geçmesini bekledim ve kavşak boşaldı bende bire takip sağı solu kontrol edip herkes ettim yolun tam karşısına geçmek üzereyken sağ arka taraftan araç bana vurarak benim arabayı oldugu yerde cevirdi bu kazada ben %100. Kusurlu çıktım

Trafik kazası suç kimde

Trafik kazası suç kimde

Trafik kazası suç kimde

itiraz ettim ama kac ay oldu bir gelişme yok bilen veya basından gecen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkaniza degil sizin aracin sağ yan tarafina carpmis anladigim kadariyla ve geçiş hakki çarpan aracın, sizde dur tabelasi olduga göre adamin önüne atlamis oluyorsunuz.

Gecmis olsun hocam umarim ben yaniliyorumdur ve itiraziniz kabul edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 23 Haziran 2024; 19:48:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peaceb kullanıcısına yanıt

Resimlerde tam net değil sağ on kapinin direk hizası ile sağ arka kapinin tamamı vurduğu nokta, birde geçiş hakkını ona veren herhangi bir işaret yok ikimizde kırmızı fasılalı ışık yanıyordu trafik kanununda kavşaklarda uyulması öncelik yönlendirici polis sonra ışıklı uyari sistemi sonra tabela diye yazi gordum tam kavsagin üzerinde MOBESE var onda dur tabelası yok ama sokak o taraf 80-90km hiz ile gelirken gormedim bende MOBESE den kazanın videosunu izlerlerse itirazimi kabul ederler inşallah tesekkur ederim hayırlısı bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam işte ışıklı uyarı sistemi iki tafarada fasılalı, yani dikkatli olun diyor ama sizin uymaniz gereken birde dur tabelasi var sanırım sizi hatali duruma düşeren bu ama emin degilim tabi.
    Elinizden geleni yapin hocam, dediginiz gibi mobesayi izlesinler, Allah kolaylik versin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DUR tabelası olan yerden yola çıkarken yolu kontrol edip yol boşsa çıkış yapmanız lazım. Kusur sizde, sonuç gayet normal. Ön çamurluktan veya arka çamurluktan vurması sonucu değiştirmez. Kusur sizde. Bundan sonra daha dikkatli olun, Allah beterinden korusun.

• Kırmızı yanıp sönüyorsa; 1 - DUR 2 - KONTROL ET 3 - GEÇ

Sarı yanıp sönüyorsa; 1 - DURAKSAYARAK KONTROLLÜ GEÇ

Sağ yanınızdan çarpmış, sizin arkadan çarpmanız gibi bir şey. Sıkmayın canınızı bununla geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.