Şimdi Ara

Trafik Kazaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir kaç sorum olucak. 2011 yılının şubat ayında ölümlü bir trafik kazası geçirdim. kaza sonucunda 9 ay cezaevinde kaldım ve son mahkeme 5 yıl 6 ay 20 gün ceza alarak tahliye oldum. kazada 1 ölü ve 3 yaralı vardı bütün tututanaklarda ve bilirkişi raporlarında beni suçlu buldular. sonuçitibari ile yattığım cezayı düştüğüm zaman geriye 2 yıl 9 ay kalıyor. araştırmalarıma göre son çıkan yargı paketi ile cezama 1 yıl daha indirim geliyormuş ve 1 yıl 9 aya düşüyor. benim sorum bu durumda tekrar cezaevine girermiyim acaba??

• bunu bir avukatla ile yüz yüze görüşürseniz daha iyi olur.
  • Geçmiş olsun zor bir durum,kaliteli bir hukukçu en doğru cevabı verecektir.
  • Kaza 2011 yılının şubat ayında olmuş
    kaza sonucunda 9 ay ceza evinde kaldınız
    son mahkeme 5 yıl 6 ay 20 gün ceza alarak tahliye oldunuz
    yattığınız cezayı düştüğünüz zaman geriye nasıl 2 yıl 9 ay kalıyor anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Kaza 2011 yılının şubat ayında olmuş
    kaza sonucunda 9 ay ceza evinde kaldınız
    son mahkeme 5 yıl 6 ay 20 gün ceza alarak tahliye oldunuz
    yattığınız cezayı düştüğünüz zaman geriye nasıl 2 yıl 9 ay kalıyor anlayamadım

5,5 yılın yatarı 3,5 yıl yapıyor. 9 ay düşün 33 ay yapar yani 2 yıl 9 ay. 1 yılda 3. yargı paketinden düşerse 1 yıl 9 ay kalır.
  • şükür yargıtay dosyamı bozdu. cezanın çok olduğu kanısına vardı, şimdi tekrar hakim karşısına çıkıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Csher1903

şükür yargıtay dosyamı bozdu. cezanın çok olduğu kanısına vardı, şimdi tekrar hakim karşısına çıkıcam..

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    2 ay önce açıldı
    Trafik sigortası
    2 ay önce açıldı
    Alkollü Trafik Kazası !
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun. Suclu siz miydiniz sahi merak ettim soranda olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Gecmis olsun. Suclu siz miydiniz sahi merak ettim soranda olmamış

kardeşim olay çok karıştı mahkeme tamamen beni suçlu buldu fakat kamera görüntüleri bütün ifadeleri bozdu. allah gerçekten çok büyük kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Csher1903

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Gecmis olsun. Suclu siz miydiniz sahi merak ettim soranda olmamış

kardeşim olay çok karıştı mahkeme tamamen beni suçlu buldu fakat kamera görüntüleri bütün ifadeleri bozdu. allah gerçekten çok büyük kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.

Tekrardan geçmiş olsun.

• çok geçmiş olsun hocam nasıl oldu o anlar anlatırmısınız herkese ders olması amacıyla
  • Kazayı anlatır mısınız?
  • Cok geçmiş olsun öncelikle Alkol veya aşırı hız varmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..TK.. -- 2 Mayıs 2014; 0:00:16 >
  • Sizin için zor olmazsa kaza nasıl oldu ya da kaza ile ilgili bir haber var mı?

Zor derken o an tekrar aklınıza gelmesin diye diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 2 Mayıs 2014; 0:00:25 >
  • Geçmiş olsun.Zor durum.

• kaza nasıl oldu?
  • arkadaşlar 3 şerit yolda aracımla hareket halindeydim battı çıktıları bilirsiniz? battı çıktıya 500 metre kala önümde şahin marka araç vardı ve sol şeritteydi selektör yaptm fakat yolu boşaltmadı. daha sonra orta şeride geçtim ve hızımı biraz yükselttim, tam battı çıktıya girerken önüme kırdı ve sol arka teker üzerinen vurarak bir süre beni sürükledi. daha sonra ortada bulunun refüjlere vurarak durabildim, bu sırada arkafdan gelen başka bir jeep önce şahin marka araca daha sonra benim aracıma vurdu. kazada bir kişi vefat etti. tutulan raporarlada kafalarına göre hep beni suçladılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.