merhaba,
öncelikle kendimi tanıtayım.Adım Onur Çorbacıoğlu,yaklaşık 16 yıl kadar bankacılık yaptıktan sonra ayrılıp kendi işimi kurdum.win sigorta hopa şubesi ni açarak Artvin Hopa ilçesinde sigorta acenteliği yapmaya başladım.Bankacılık sektöründe yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile Sigortacılık sektöründe de umduğumu buldum diyebilirim.
WİN SİGORTA ekibi olarak 30 üzeri sigorta şirketimiz ile düşük fiyat ve üçlü teminatlar ile ihtiyaçlarınıza en uygun poliçeleri sizlere sunuyoruz.Trafik sigortası,Kasko Sigortası,Konut Sigortası,Dask,Hayat Sigortası,Tamamlayıcı Sağlık Sigortası,Nakliye Sigortası,Seyahat Sigortası ve daha sayamadığım tüm branşlarda hizmet vermekteyiz.Sadece bizden poliçe yapanlara değil,farklı acente müşterilerine de ihtiyaçları olmaları ve ulaşmaları durumunda elimizden geldiğince ''Ücretsiz'' bilgi ve danışmanlıkta yapıyoruz.Birçok forumda insanların sigorta teminatları,sigorta ücretleri ve kaza hasar sonrası iletişim problemleri yaşadığını görüyoruz.ULAŞILABİLİR olmak,ENPATİ kurmak ,Çözüm odaklı çalışmak ve en önemlisi GÜVENİLİR olmak hizmet anlayışımız.Umarım elimizden geldiğince sizlere yardımcı olabiliriz.
Meslek: sigortacı
İlgi Alanları: sigorta
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası