Şimdi Ara

trafik cezası günü geçince haciz işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet trafik cezam vardı yaklaşık yarım yıl önceden kalma birini dün ödedim diğerine nakitim çıkışmadı zaten hepsi gecikme zamlı dün ödediğim ceza gecikme zammı aldılar benin sormak istediğim olay ödeme günü geçtiği vakit yani bu gün haciz işlemi başlatılır diyorlar haciz arabayı satmassın gibi birşey mi ileri doğu cezayı yatırıp haciz kalkar mı yoksa direk eve haciz mi gelir büyük bir miktar değil ceza ana tutarı 95 zamlı hali 139 olmuş bide trafik çevirmeleri aracı bağlar lar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haciz diye birşey yok dostum. Sadece sistemde şerh düşerler, o da satarken karşına çıkar. Satacağım zaman borcunu öder satarsın. Artık muayeneye de alınmıyor borcu olan araç diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: westberlin

Haciz diye birşey yok dostum. Sadece sistemde şerh düşerler, o da satarken karşına çıkar. Satacağım zaman borcunu öder satarsın. Artık muayeneye de alınmıyor borcu olan araç diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
    ama bana maliyede böyle söylenmedi 10 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise haciz işlemi başlatılır dendi başka bir arkadaş da trafik çevirmeleri aracı bağlayabilir dediler ondan sordum ben

|||ANKART||| Gigabyte GA-B75M-D3V soket: 1555 DDR-3 SATA6 |||İŞLEMCİ||| intel xeon 1270v2 |||RAM||| 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ + 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ |||SSD||| hi level 240 gb ssd1 windows ssd-2 gigabyte 480gb oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Dark N5 Mid Tower Kasa Siyah + 500W cooler master psu |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| logitech g213 prodigy rgb
    |||MOUSE||| logitech g502 hero rgb ||EKRAN KARTI|||| gigabyte 1050 ti 4gb
  • O zaman bu aflar neden çıkıyor? Herkes zaten hacizle mecbur ödeyecek.

Orijinalden alıntı: berke_17.

ama bana maliyede böyle söylenmedi 10 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise haciz işlemi başlatılır dendi başka bir arkadaş da trafik çevirmeleri aracı bağlayabilir dediler ondan sordum ben

Alıntıları Göster
    eninde sonunda ödeyeceksin,

şimdi ödemezsen araba muayeneye gidince ödeyeceksin yada satarken ödeyeceksin.

imkan varsa geciktirmeden öde tutar artmasın.

trafik cezası için eve haciz geldiğini ne duydum ne gördüm, ayrıca trafik arabayı ceza yüzünden bağlamaz.

• Araç muayeneye gireceği zaman karşınıza çıkar bu ceza. Vergi dairesi haciz dosyası açar öyle kalır. Aracı haczetmez. Aracı satacağın zaman satamamana sebep olur. Bu ikisi dışında bir sakıncası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Nasılsa bir gün af çıkar silerler.
    ne zaman çıkar hocam

|||ANKART||| Gigabyte GA-B75M-D3V soket: 1555 DDR-3 SATA6 |||İŞLEMCİ||| intel xeon 1270v2 |||RAM||| 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ + 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ |||SSD||| hi level 240 gb ssd1 windows ssd-2 gigabyte 480gb oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Dark N5 Mid Tower Kasa Siyah + 500W cooler master psu |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| logitech g213 prodigy rgb
    |||MOUSE||| logitech g502 hero rgb ||EKRAN KARTI|||| gigabyte 1050 ti 4gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

eninde sonunda ödeyeceksin,

şimdi ödemezsen araba muayeneye gidince ödeyeceksin yada satarken ödeyeceksin.

imkan varsa geciktirmeden öde tutar artmasın.

trafik cezası için eve haciz geldiğini ne duydum ne gördüm, ayrıca trafik arabayı ceza yüzünden bağlamaz.

Alıntıları Göster
    yaşı küçük olanlar bilmez. türkiye de hiç bir şey zamanında ödenmez. sen gider keriz gibi vergini ödersin,adam hiç ödemez. 5 yıl sonra bir af çıkar,para pul olunca adam vergisini öder,sende hıyar gibi ödediğinle kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

yaşı küçük olanlar bilmez. türkiye de hiç bir şey zamanında ödenmez. sen gider keriz gibi vergini ödersin,adam hiç ödemez. 5 yıl sonra bir af çıkar,para pul olunca adam vergisini öder,sende hıyar gibi ödediğinle kalırsın.

Alıntıları Göster
    Yaşım 36 sizinkini bilmiyorum

ama söylediklerinizde haklısınız.

Üniversitede öğrenim kredisi çektim. mezun olur olmaz işe başladım ve günü gününe kredimi geri ödedim. üniversite boyunca toplamda 4.000 TL ye yakın kredi almışım, mezun olduktan sonra iki yıl içinde 7.000 TL olarak geri ödedim.

Benle mezun olan arkadaşlar ödemedi, gecikme zammı ile onların borç baya bir arttı, sonra af mı çıktı yapılandırma mı ne bir şey oldu. benim toplamda ödediğim rakamı onlar yine ödedi ama ben mezun olur olmaz iki yılda ödedim, adamlar mezun olduktan 4-5 yıl sonra iki yılda ödedi. Tabi onların ödediği zamanda sizin dediğiniz gibi paranın değeri pul olmuştu.

Malesef acı gerçeğimiz bu,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.