Şimdi Ara

Trafik cezaları ceplere gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), MOBESE ve trafik görevlilerinin araç plakalarına yazdığı cezalardan vatandaşların daha hızlı haberdar edilmesi için cep telefonlarına mesaj göndermeye yönelik çalışma yapıyor.

not:alıntıdır.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/trafik-cezalari-ceplere-gelecek/ekonomi/detay/1790362/default.htm

• Harika ya müthiş bi haber yok böyle hizmet,yok böyle teknoloji.
  • ulan hale bak ya
  • Yaşasın real time ceza yiyecez
  • melatonin kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım SMS icin ödenek bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Harika ya müthiş bi haber yok böyle hizmet,yok böyle teknoloji.

Bence gayet güzel bir hizmet. Kendi başınıza gelmediği için bilmezsiniz tabii kıymetini.

Taksici bir arkadaşımın 80 olan ceza puanı dolmuşta taşmış bile arkadan yediği cezalar yüzünden. Ama haberi yok. Bir gün çevirmeye giriyor ve aracını bağlıyorlar. Belkide haberi olsa daha dikkatli olacaktı. Belkide ceza yediğini zamanında öğrense öderken indirimden faydalanarak ödeyecekti.

Bence SMS sistemi gayet iyi Muhalefet olmak için muhalefet olmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Umarım SMS icin ödenek bulunur

Neden ödenek bulsunlar. Mesaj ücreti cep telefonlarımızın faturalarına yansır. Olur, biter. Bankalar öyle yapıyor. Müşterilerine yüklüyor. Emniyet te yükler.
  • Cep telefonu olmayanlar ne yapacak diyecegimde bu devirde 7sinden tut 70ine kadar herkeste var
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Kurala uymasi gereken ilk oncelikliler otobus dolmus taksiciler ;) Can tasiyorlar hemde tumgun.

Arkadasiniz kurallara uyuyor olsaydi sms vs gerek kalmazdi diye dusunuyorum.

Polemik icin yazmadim , bende hiz sinirlamalarindan sikayetciyim , ve facebook da kurulan ankara radar sayfasina aboneyim :)

Sabah facebook actigimda sabahin korunde 5-6 yere radar konmus, butce buyuk sikintida

• Ne güzel hemen internet bankacılığından öderiz. Var mı ki bu sistem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Kurala uymasi gereken ilk oncelikliler otobus dolmus taksiciler ;) Can tasiyorlar hemde tumgun.

Polemik icin yazmadim , bende hiz sinirlamalarindan sikayetciyim , ve facebook da kurulan ankara radar sayfasina aboneyim :)

Sabah facebook actigimda sabahin korunde 5-6 yere radar konmus, butce buyuk sikintida

Arkadaşım kurallara uyuyor zaten hocam. Bir iki kere bana da denk geldi aslında.

Şöyle ki ; Örneğin ben müşteriyim ve AVM'nin önünde inmek istiyorum. Ama orada durma yasağı var. E şimdi taksici ne yapacak? Müşteriyi istediği yerde değil de 300-400mt. ileride mi indirsin? Çat, çekiyor sağa indiriyor hemen topukluyor. Ama o arada tabii polis ekipleri arkadan yazıp yolluyor

• Arkadas yok boyle bisey. Sanki cezalar cok normal de , bide bu sistem kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum zaten vardı arkadaşlar. Hatta geçen bayram bu forumdan bir arkadaşa o mesaj gelmişti bizimle paylaşmıştır. Hatta Samsun'da olmuştu olay.

Citroen C3 arabası vardı Trabzonlu bir arkadaş hatta ismi aklıma gelmedi..
  • Arkadas yok boyle bisey. Sanki cezalar cok normal de , bide bu sistem kaldi.

• ödeyelim borçlarımızı rahatlayalım
  • nasıl br sistem varsa cezayı bile 3 ay sonra yolluyorlar birde onun cezasnı çekiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Bu durum zaten vardı arkadaşlar. Hatta geçen bayram bu forumdan bir arkadaşa o mesaj gelmişti bizimle paylaşmıştır. Hatta Samsun'da olmuştu olay.

Citroen C3 arabası vardı Trabzonlu bir arkadaş hatta ismi aklıma gelmedi..

Hatta ben de hatırlıyorum.

• yakinda banka hesaplarimizdan kendileri alirlar odemeyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Arkadaşım kurallara uyuyor zaten hocam. Bir iki kere bana da denk geldi aslında.

Şöyle ki ; Örneğin ben müşteriyim ve AVM'nin önünde inmek istiyorum. Ama orada durma yasağı var. E şimdi taksici ne yapacak? Müşteriyi istediği yerde değil de 300-400mt. ileride mi indirsin? Çat, çekiyor sağa indiriyor hemen topukluyor. Ama o arada tabii polis ekipleri arkadan yazıp yolluyor

O zaman haklisiniz, yazik olmus isini hakkiyla yapanlarida yoldan cikartacaklar , neyse en azindan sacma sapan ceza yersek hemen cebe gelsinde , sonra 70 olupta 50 ye dusen tabelasiz yerde radar koyan tuzak kuran durumlari hemen anlayip kurala uyariz :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.