Şimdi Ara

trafiğin bizi sinirlendirme nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 2 Haziran 2022; 0:50:17 >

• Trafikte bizi sinirlendiren şeylerin başında ülkenin/şehrin dağ başı olması gelmektedir.

Sen adam gibi sıranda beklerken uyanık medeniyetsiz hanzo en sağ şeritten gelir ve sıranın başında önüne kırar, sen kanunlara uyarak düzgün bir şekilde tıkalı trafikte yavaş yavaş giderken başka bir hanzo emniyet şeridinden kaptırır gider, cinsel hayatında erkekliğini kanıtlayamayan iktidarsız apaçi bu eksikliğini trafikte gidermeye çalışır ve makaslarla herkesin hayatını tehlikeye atar ve bu yaptığı da yanına kar kalır. Bunların hepsi insanı sinirlendirir. iki gün önce Tem'de gidiyoruz, Şile yolu sapağına birkaç km kala trafik tıkandı ve orta şeritte ilerleyen polis arabası emniyet şeridine geçmek için hamle yaptı, o sırada da emniyet şeridinden bir hanzo geliyordu, tabii en sağ şeritteki araçlar yüzünden polis arabasını göremedi ve neredeyse polise çarpıyordu fakat hiç sorun etmeden emniyet şeridinden yoluna devam etti, polis de emniyetten gitmeye başladı, biz de hehhh takip ediyor işte, durdurup ceza yazacak dedik fakat hiçbir şey olmadı, ikisi de peşpeşe gittiler, şimdi bu hanzo bir daha normal yoldan gider mi? Polisle beraber emniyet şeridinden gitmek varken ne diye dürüst ve namuslu insanlar gibi trafikte kurallara uyarak gitsin ki...

• Trafikte bizi sinirlendirenler ne iş yapıyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kişi dogustan genetık olarak,öfke kontrolu ve psıkolojık soruna neden olan hormon salgısı sorunu yasar

bu hormon duzenlı salgılamıyorsa,buna neden olan seyler stres yasam tarzı,beslenme falan

herkeste bu sorun yok,yanı stres herkesı etkılemıyor hormonu duzenlı calısanlarda var

genetık olarak hormonu sorunlu kısıler yada ılerleyen yasam tarzı ve beslenmede hormon salgısı azaldıgı ıcın,öfke olusuyor

öfke anında beyın mantıklı davranısı kıtlıyor aklına gelen yapılıyor

çözüm ise ilac ıcmektır,ılac ıcenın hormonu sabıt kalır..ama ılac ıcen kısıde refleks zayıflar arac kullanması ıyı degıldır

ılac ıcmeyen kısı trafıkte stres yapa yapa horon tetıklıyor öfke olusuyor

gün içinde trafık akıcı olmuyor 2 saat araba kullansanız 50 tane hata yapanla karsılasırsınız

araba kullanan kısılerde becerı kabılıyet yoksa herkesın sınırını bozar

yanı sız duzgun kullanın ama önunuze arac cıkıp hata yaptıkları zaman öf dıyerek sınır olarak stres yaparak,beyın hormon dengesı bozulup sınır ofke yapıyor

bu kadar basit

bide işin dıger boyutu var,gdo lu gıdalar horon bozması dısında,dıger sorun....trafıgı ne kadar kalabalık yaparlarsa yanı yaymak yerıne dıpdıbe yollar yapılırsa,hata yapanların sayısı artar,gunde 50 aracla karsılasırsınız

bıde bunu hergun yasayanlar otobus soforu vs cok sınırlı olmaları nedenı normal yanı

• Trafikte bizi sinirlendiren şeylerin başında ülkenin/şehrin dağ başı olması gelmektedir.

Sen adam gibi sıranda beklerken uyanık medeniyetsiz hanzo en sağ şeritten gelir ve sıranın başında önüne kırar, sen kanunlara uyarak düzgün bir şekilde tıkalı trafikte yavaş yavaş giderken başka bir hanzo emniyet şeridinden kaptırır gider, cinsel hayatında erkekliğini kanıtlayamayan iktidarsız apaçi bu eksikliğini trafikte gidermeye çalışır ve makaslarla herkesin hayatını tehlikeye atar ve bu yaptığı da yanına kar kalır. Bunların hepsi insanı sinirlendirir. iki gün önce Tem'de gidiyoruz, Şile yolu sapağına birkaç km kala trafik tıkandı ve orta şeritte ilerleyen polis arabası emniyet şeridine geçmek için hamle yaptı, o sırada da emniyet şeridinden bir hanzo geliyordu, tabii en sağ şeritteki araçlar yüzünden polis arabasını göremedi ve neredeyse polise çarpıyordu fakat hiç sorun etmeden emniyet şeridinden yoluna devam etti, polis de emniyetten gitmeye başladı, biz de hehhh takip ediyor işte, durdurup ceza yazacak dedik fakat hiçbir şey olmadı, ikisi de peşpeşe gittiler, şimdi bu hanzo bir daha normal yoldan gider mi? Polisle beraber emniyet şeridinden gitmek varken ne diye dürüst ve namuslu insanlar gibi trafikte kurallara uyarak gitsin ki...

• Biraz önce marketin önünde soyle bir olay yaşadım;

Herkesin dik olarak park ettiği yerde, adam boylamasina park etti. Önünde dikine park etmiş aracada yaklaşmadı. Arkasına arac sığdırmak icin direğin 2 santim dibine kadar indim. Sağ kapı acilmadigindan annemi yolda indirip aldım.

Yanı tek arabayla 4 arabalık yeri *ic etti.

Sonra dün yaşadığım bir olay aklıma geldi;

İstasyonda elimi yıkamak icin tuvalete girdim. Pecetelerin hepsi yere atılmış. 13-14 yaşlarında Çocuğun biri peceteyi çöpe atmak istemesine rağmen, yerde peceteleri görünce orayı çöp sandı. Çöp ise tezgahtaki deligin altına yerleştirilmişti. Hadi çocuğun kafası basmadı da orda yerde peceteler dağ olmus, çöp kutusu boş olmasına rağmen. 13-14 yaşındaki çocuğun normalde zihninde o bağlantıyı kurabilmesi gerekirken, yetişkinlerimiz bile kuramamış.

Yanı çokta şey etmemek lazım.

Sinir olmamaya çalışın. Başkasının veremediği dikkati vermek lazım. Dua etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yesilde gecmesi lazim olan vatandas elinde telefonla konusuyor,korna caldim diye arabadan inip uzerime geliyor.Sinirlenmeyip ne yapmak lazim,arabadan inip karsilik mi verelim,alttan alip yol mu verelim?Ben sikildim artik boyle tiplerden,zaten benzin de pahali gidebildigim yerlere yayan gidiyorum,uzaksa otobusle devam.Toplu tasima kalabalik da olsa trafikteki dengesizlerle muhattap degilim hic yoktan.

• Bu ülke vatandaşı hırsız çünkü düpedüz hak yiyen hırsız. Malum partiyi çok iyi kopyalıyorlar bu konuda.

Inanın şu ülke insanının iğrenç suratını dahi görmek istemiyorum ülkedeki trafikte. O kadar berbat bir çukur burası çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emniyet seridi , sinyal , makas .

• Hükümet oy kaybetme korkusundan cezaları uygulamıyor. Uygulasa her yer tertemiz olur. Kameralı sistemde enseleyeceksin çok zor değil.

• Sabır işi işte. Sabır kaldırmayınca artık delleniyor hele ki trafik sıkışınca Allah muhafaza. Normal trafikte de sakin kalmak zor gerçi tersosu mu dersin, emniyet şeridinden geçip hatta TikTok'a atıp "tanıdıkları" olduğu için ceza yemekten yırtanlar mı dersin, sollayanı mı dersin.

• Çünkü trafikte orrrrrr....ta şerit kullanma kültürü yok. Sol şeritte gidince adam olduğunu sananlar var. Sonra arkadan gelenler onu geçmek için sağdan doğru hamle yapıyorlar ve bazen geçemiyorlar. Bu durum domino etkisiyle tüm trafiği etkiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir diyarda motorsikletliler kaldırımdan gitmeyi tercih ediyorsa ne kadar ceza yazılsa da kafi gelmez...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.