Şimdi Ara

Trade Dikkat Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün pazar dolaşıyodum birden pm geldi Foreverfbahce diye adam diyorki tüm itemlerini alıcam parası önemli değil bende saydım 3-5 tane ezik item tabi uyandım işe sonra ne güzel itemlerin var dedi halbuki o itemler ile ardreamda yapmaz çar. Sonra hepsine kaç gb istiyon dedi bende 35gb dedim(Normalde bi insanın sövmesi gerek) Oda 21gb +8 ii +7 ee vereyim dedi. Bende sıkıldım işten tamam ama dedim trade yapmam dedim ve gelen tepki Naasıııllll? oldu sonra yürü git lan kimi kekliyon dedim birdaha cevap vermedi siz siz olun uyanık olun bu aralar trade yapmayın kimseyle.

Not: Sadece paylaşayım dedim

• Belki adam harbiden kâmildin. Böyle birini kaçırdığın için kafanı duvardan duvara vurmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Belki adam harbiden kâmildin. Böyle birini kaçırdığın için kafanı duvardan duvara vurmalısın.

Aslında o ihtimalide düşündüm ama çarı gördüm çarın botu +9 çitindi Neyse ben kurtardım şuanda huzurluyum hiç düşünmüyom o itemleri

• Adamın aç gözlülüğüne bakarsak yaşı ufak birisi sanırım.Bu program veletlerin de eline düştüyse yandık gerçekten.
  • bu konuda knight ın facebook sayfasında da onlarca olay ,şikayet var.. sırf bu yüzden çarı bozmaktan vazgeçtim..trade işinden bir süre uzak durmak gerek..
  • ayık olalım
  • lol

oyunu oynamaya devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Dikkat
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

lol

oyunu oynamaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

lol

oyunu oynamaya devam

Haydi kızlar pokemona
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.