Dikkatimi çeken birşey var.Onca taraftar arasında sadece (Geçen sene şampiyon olan takım) taraftarları herkes kendi şehrin takımını tutsun diye ısrar ediyor.Aksi bir durumu kabullenemiyorlar galiba.
Kuşburnu Amasyanın neresindesiniz?
trabzonlular neden trabzonsporlu olduğunu sorgulamazlar zaten. olağanı budur.
Bende amasyalıyım istanbulda büyüdüm sormadan soyleyeyım tasovalıyım neden trabzon sorusuna mılyon tane cevap var yakın tarıhten fenerbahceye aslanlar gıbı oynayarak bursanın onunu acması gosterılır ayrıca kanım bordo gozlerım mavı benı cepe cevre sarmıs trabzon daha ne dıyeyım.
Trabzon forumlarında böyle arkadaşlar çok var, bu da Trabzonspor'un büyüklüğünün bir göstergesi değil midir?
Ben de bi foruma giriyorum arada sırada bi keresinde dikkatimi çekmişti türkiyenin neredeyse her ilinden taraftar var yer olarak çoğu trabzon dışı.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Trabzonsporu tutanların en azından yüzde 10 u Giresunludur.
Bu durumdan hiç memnun değilim ama böyle
hocam bende Trabzonsporluyum 2.Lig de Giresunu destekliyorum Giresunlu olupta Galatasarayı tutanları hiç anlamıyorum..
Babam futbolla çok ilgilenmesede soranlara Trazbzonsporluyum der.
kendisi öğretmen ve ilk görevini Trabzonda yapmış o yüzdenmiş, bu arada Antalyalıyız.
quote:
Orijinalden alıntı: AgUer07
Babam futbolla çok ilgilenmesede soranlara Trazbzonsporluyum der.
kendisi öğretmen ve ilk görevini Trabzonda yapmış o yüzdenmiş, bu arada Antalyalıyız.
ilginc
dememki o sehir ve halki kendisini Babaniza o kadar sevdirmiski otomatikmen TS li oldu....
quote:
Orijinalden alıntı: murc-i
quote:
hocam bende Trabzonsporluyum 2.Lig de Giresunu destekliyorum Giresunlu olupta Galatasarayı tutanları hiç anlamıyorum..
hocam , yanlisim varsa düzelttin. Giresun yöresinin daha cok Görele ve Tirebolu tarafi TS lu olur,diger bölgeler Istanbul takimlari tutar.
ve samimiyetle söylüyorum : Samsunspor gibi güzide kulübümüzün Süper ligde olmayisi üzüntü verici, en azindan bir Giresun veya Ordu takimlarin Süper ligde sart
quote:
Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos
quote:
Orijinalden alıntı: murc-i
quote:
hocam , yanlisim varsa düzelttin. Giresun yöresinin daha cok Görele ve Tirebolu tarafi TS lu olur,diger bölgeler Istanbul takimlari tutar.
ve samimiyetle söylüyorum : Samsunspor gibi güzide kulübümüzün Süper ligde olmayisi üzüntü verici, en azindan bir Giresun veya Ordu takimlarin Süper ligde sart
Giresunsporumuzun gerçek taraftarı Giresuna yetiyor.Gerisinin kimi destekklediği pek ilgilendirmez beni.Ama Trabzonsporun tutulduğu da bir gerçek.İstanbul takımı tutana diyecek birşey yok zaten.İnşallah 70 lerdeki gibi karadeniz takımları ligde biraraya gelir tekrar.
Trabzonspor'lu olmak bambaşka bir duygudur.
Bizim kadar memleketine ve takımına düşkün kimse yok gördüğüm kadarıyla , varsa buyrun söyleyin.
Kimileri bana soruyor oğlum doğdun doğalı şampiyonluk yüzü görmediniz niye tutuyorsun bu takımı gibisinden. Benim cevabım ise ;
Hasret büyüdükçe sevgide artarmış lafı gerçekten doğruymuş. Varsın şampiyon olmasın , içimizde TRABZONSPOR aşkı bizlere yeter.
Amasyalı sayısı 3 oluyor. Bilmeyenler arkadaşlar için küçük bir not: Karadenizle uzaktan yakından alakamız yoktur.Coğrafi olarak Orta Karadeniz demişler işte.Ne karalahana severiz ne horon biliriz ne kemençe duyunca harekete geçeriz.Benzetirsek Amasya daha çok Tokat ve Çorum yöresine benzer.
Trabzonspor,Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular için bir takımdan çok daha fazla şeyler ifade eder.Bu uzun mesele
Bana abi sen Trabzonlu değilsin ki ne alaka dediklerinde. Yahu sen İstanbulun Fenerbahçe mahallesinden misin? derim.Hoş bazıları Fenerbahçenin mahalle olduğunun bile farkında değiller. Amasyalı olarak bir şehir takımı olan Trabzonsporlu olmak,Mersinli olup İstanbulun mahalle(Bir tanesi ilçe)takımı taraftarı olmaktan daha az tuhaf gelir bana.
Hiç bilmediğim bu şehre maç için bir kez gitmişliğim var.Avni Aker de maç izlemek müthişti.Umarım bu sezon şampiyon oluruz ve ve ben orada olurum.Bu arada Babam GS li,bir kardeşim GS li diğeri BJK li.
Gs olmazsa Trabzon şampiyon olsun yav,benim stsl'de her zaman desteklediğim 2. takım.En sevdiğim oyuncuları topladılar.
Anne baba akçaabatlı bide Trabzon'da kalınca doğuştan kanımız bordo mavi akıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
Anne baba akçaabatlı bide Trabzon'da kalınca doğuştan kanımız bordo mavi akıyor
Kupa törenindeki köfteler sizin ordandı herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme