Şimdi Ara

TRABZONSPOR TARAFTARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, süphesis yurdumuzda 3 Büyük Istanbul kulüpleri disinda bir diger popüler kulübümüz Trabzonspor.
    Genelde Istanbul takimlarini Istanbul disindan gelen
    degerli vatandaslarimiz tutar ( Dogulu,Ege,Trakya vs )..

Pekii, Trabzonlu olmayan ama bu güzide kulübü CANI gebi seven taraftarlar,
    hangi ilin vatandasi ?Ve neden gönülleri bu kulüpten yana ?

ayni sekilde Trabzonlu olupda ama baska bir takimi tutan arkadaslarda varmi Forumda ?

Ben Trabzonluyum, haliyle TS luyum

saygilar

• 1 arkdaşım var edirneli ama trabzonu tutar eleman her sezon formasını alır dolaşır neden diye sorduğumda bana sen niye Fenerlisin diyor açıklaması yok işte adam Adam Trabzonlu
  • edit :

tabiki sormus oldugum soruyla yanlis bir anlasilma olmasin, her isteyen tabiki istedigi
    Kulübü tutar. Memlektinin takimi olmasa bile

saygilar
  • Babam ordulu, Trabzonsporluyuz ailecek. 1-2 kere gittiğim yere memleketim demiyorum.
  • Edirneli arkadaşım var ts li.
    Urfalı ve düzceli yakınlarımız var onlar da ts li.
    Gİresunlu berberimiz var onlar da komplo sülalacek ts li.
  • Yakin bir akrabam Rizeli,Istanbulda yasiyor ama egitim amacli bir
    müddet Trabzonda kaldigi icin kendisi TS lu.
  • Annem Trabzonlu ve Trabzonsporlu.Babam Giresunlu;rahmetli dedem dahil tüm baba tarafı tek tük hariç Beşiktaşlıyız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edirneli urfalı düzceli demişsiniz bunların soylarıda mı edirne filan mı karedeniz veya trabzonla bağlantısı olmayıpta tutması ilginç
  • Bir arkadaşım giresunlu biride niğdeli ikisinde ortak noktası TS'li olması.
  • trabzonspor istanbul disi bir klup ama sonucta 4 buyuklerden biri.. zamaninda sampiyonluklar kazanmis kupalar kaldirmis bir takim.

ornegin bursaspor da trabzonun yakaladigi basarilari elde ederse tipki trabzonsporu tutanlar gibi bursayi tutanlar da olur bence.10 yasindaki bir cocuk televizyonda kim sampiyonluk turu atiyosa o takima kani isinir sonucta.
  • Amasyalıyım ama kanım bordomavi akıyor,düşüncemlerim Trabzonspordan ibarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

trabzonspor istanbul disi bir klup ama sonucta 4 buyuklerden biri.. zamaninda sampiyonluklar kazanmis kupalar kaldirmis bir takim.

ornegin bursaspor da trabzonun yakaladigi basarilari elde ederse tipki trabzonsporu tutanlar gibi bursayi tutanlar da olur bence.10 yasindaki bir cocuk televizyonda kim sampiyonluk turu atiyosa o takima kani isinir sonucta.

altina imzami atarim.
    Bu yorumunla sanirim Léonardo nickli arkadasin sorusuna bir cevab vermis oldun sanirim
    (
    @edirneli urfalı düzceli demişsiniz bunların soylarıda mı edirne filan mı karedeniz veya trabzonla bağlantısı olmayıpta tutması ilginç )
  • Trabzonspor' camiasını duruş olarak beğeniyorum.Gelen gidenler de olsa futbolculara aşılanan bir edep ve efendilik var bu yadsınamaz.
    Trabzonsporlu arkadaşlarım da genelde hepsi çok düzgün, iyi yürekli, delikanlı insanlar.
    Ayrıca ben Amasya'lıyım(Karadeniz) Samsun'da da kalmışlığım var ondan dolayı da biz sevgi var tabi.
    Geçen seneki çelme olmasaydı daha iyi olacaktı ama ne yapalım topun köşesi yok işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2
    Pekii, Trabzonlu olmayan ama bu güzide kulübü CANI gebi seven taraftarlar,
    hangi ilin vatandasi ?Ve neden gönülleri bu kulüpten yana ?

Bu kısmı biraz yanlış anlamışım galiba
    Başka kulübü tutan ama Trabzonspor'u rakibi olarak beğenen gibi anladım.Tabi kelimesi kelimesine okumayınca sorun oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

edirneli urfalı düzceli demişsiniz bunların soylarıda mı edirne filan mı karedeniz veya trabzonla bağlantısı olmayıpta tutması ilginç

Hiçbirisinin trabzonla bağlantısı yok.
  • Trabzonsporu tutanların en azından yüzde 10 u Giresunludur.

Bu durumdan hiç memnun değilim ama böyle
  • herkes kendi şehrini desteklese, ülkemizde futbol kültürü olmadığından "şampiyon kimse onu tutarım hacu" modunda olduğundan, normal.
  • Ha Antalya'da yaşayıp İstanbul takımı tutmuşsun ha Bilecikde yaşayıp Trabzonu tutmuşun, aynı şey.
  • Benim de babam ist. doğumlu ben de öyle.
    Ts liyim ne zaman ts li oldum onu da bilmem kendimi bildim bileli ts liyim.

Babam fb liydi ama fanatik değildi geçen sene ts li yaptım onu ama yine fanatik değil.
    Takım değiştiren kişi ne kadar fanatik olabilir ki zaten.

Yanlız şöyle bir örnek de var.
    Geçen sene fb yi veya gs yi tutan bi trabzonlu ts ye döndü.
    Adama çok pis memleket muhabbeti yapmışlar yani öyle böyle değil.
    Resmen aydınlanma yaşamış

Adam şimdi ben niye ist. takımı tutuyodum diye soruyomuş kendine acayip fanatik ts li oldu.
    25..30 yaşında olmasına rağmen yenilgiden sonra ağlayacak, kupa maçında
    urfaya gidecek kadar...

Böyle kısa sürede gerçekleşen bir örnek azdır heralde.

• bu konuyu tartışırken geçmişi iyice bilmemiz gerekiyo eskiden futbol kltürü bu denli yayılmamışdı senelerce zirveye oynayan takımların adları bellidir zaten amasyadaki edirnedeki adam nasıl gs yi feneri yada beşiktaşı tutuyosa trabzonuda bu sebepden dolayı tutuyo trabzonun tek farkı büyükler arasında tek şehir takımı olmasıydı şimdi ise herkez kendi mahallesinin takımını tutma eğilimine gidiyo ama geçmişden gelen futbol kültüründen dolayı 4 büyük takım türk futbolunun oturmuş taşı olarak nitelendiriliyo kendi mahallerinin takımını tutanların kesinlikle bu 4 takımdan birini tutması anormal karşılanmamalıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.