Şimdi Ara

Trabzonspor’dan olay tişört

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzonspor, şehitler için giydiği tişörtte diğer üç büyük takımın logolarına yer vermedi.
    Ülkemizde yaşanan terör olayları ve verilen şehitlere Süper Lig ekipleri de sessiz kalmadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ortak adım atarak, maçlardan önce aynı tişörtle sahaya çıkmıştı. Üç büyüklerin bu kararına Trabzonspor ve Gençlerbirliği büyük tepki göstermişti.
    Süper Lig’in 4. haftasında Kayserispor’a konuk olan Trabzonspor da şehitler için siyah tişörtle sahaya çıktı.
    Bordo-mavili ekip, kendi logolarına yer vermeyen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray logolarına yer vermeyerek diğer 14 Süper Lig ve kendi logolarının basılı olduğu tişörtle ısınmaya çıktı.

Trabzonspor’dan olay tişört

• Tavşan dağa küsmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 büyük kulüp birlikteyiz derken diğer 15 kulüp nerde diyen 1 kişi görmedim? Onlarda anadolu olarak birlikteler abartmayın her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

3 büyük kulüp birlikteyiz derken diğer 15 kulüp nerde diyen 1 kişi görmedim? Onlarda anadolu olarak birlikteler abartmayın her şeyi.

• Bu olayi kendi kendilerine 'bizi disladilar' diye yansittilar halbuki bu olay tamamen 3 ezeli buyuklerin biz beraberiz mesaji vermesiyle alakaliydi.Kimsenin kimseyi disladigi yoktu yani.

• ilhan cavcav söylemişti zaten ki niye kulüpler birliğinde ortak karar alınmadı da 3 takım kendi arasında anlaştı diye. diğerlerinin ne eksiği vardı? 18 takımlı t-shirt daha anlamlı olmaz mıydı?

siz onları yok sayarsanız, onlar da sizi yok sayar.

t-shirt güzel. satılıyorsa alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.