Şimdi Ara

tr-v9.net virüsünden kurtulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin hangi register düzenleyici varsa çalıştırdım bizzat ellerimle aradım regeditten sildim, sonra chrome ve internet explorerdeki kısayolları düzelttim combofix çalıştırdım hepsini yaptım ama bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar eski haline geliyor yine kısayollar bozulmuş yine anasayfa tr-v9.net . Lütfen yardım edin yok mu bunun bir çözümü :(

• SnipeR95 kullanıcısına yanıt
    bi de iobit malware fighter ile tara. bunun gibi sorun çıkaran virüsü temizlemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnipeR95 kullanıcısına yanıt
    şunu dene kardeşim hep işe yaradı bende tr-v9.net kaldırma

http://uzmanim.net/soru/tr-v9-net-kaldirma-tr-v9-net-temizleme/2141
  • Arkadaşlar yolladığınız yorumlar için teşekkür ederim ancak o yorumlardakilerin hepsini denedim. Benim ki bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar eski haline geliyor. Registry kayıtlarına bakıyorum siliyorum tr-v9 lu olanları restart atınca tekrar geliyo başlangıç programlarında da onunla alakalı bişi yok nerden geliyo bu çözemedim bir türlü yardım lütfen.
  • v9 yüzünden pc ye format mı atıcaz bi yardım edin lütfen.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_71980262/tm.htm

burdaki uzantıları silmeye bir bakın ben pc servise verdim. (bu virusu kaldırmak icin ugrastıklarımdan dolayı verdigim hasardan) servisten geldi. gene bulastı 1 hafta icinde bu lanet sey -benim tahminim bu virus "mp3 download manager" programından geldi bana-yukardakini denedikten sonra simdilik duzeldi pc bi res attim sıkıntı yok ama ilerde gelicek gibi bi korku var icimde
  • Aşağıdaki linkteki programı dene istersen. Bende işe yaradı.

LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR95

Arkadaşlar yardım edin hangi register düzenleyici varsa çalıştırdım bizzat ellerimle aradım regeditten sildim, sonra chrome ve internet explorerdeki kısayolları düzelttim combofix çalıştırdım hepsini yaptım ama bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar eski haline geliyor yine kısayollar bozulmuş yine anasayfa tr-v9.net . Lütfen yardım edin yok mu bunun bir çözümü :(

Merhaba Hijackthis yüklüyorsun tarıyorsun fixliyorsun temizlenmezse hizmetlerden devre dışı bırakıyorsun sorun çözülmüş oluyor olmazsa pm den yardımcı olurum. Hayırlı Forumlar.
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce antivürüs programımı yanlışlıkla kaldırdım. Şimdi yenisini yüklemek istediğimde \software\microsoft\windowsnt egui.exe anahtarı o0luşturulamadı hatası veriyor acil yardım !!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostcrome

Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce antivürüs programımı yanlışlıkla kaldırdım. Şimdi yenisini yüklemek istediğimde \software\microsoft\windowsnt egui.exe anahtarı o0luşturulamadı hatası veriyor acil yardım !!!!!!!!!!!!

Merhaba

Sorunun çözümü basit.

Aşağıdaki uygulamayı yükle.

http://www.tamindir.com/eset-uninstaller/

Masaüstü gibi görünebilecek bir yere kaydet.

Bilgisayarı güvenli mod ile aç.

Masaüstüne Kaydettiğin Uygulamayı Çalıştır.

Resim de görmüş olduklarını aynen uygula.

1

2

3

4

4 de gördüğün (finished succesfully) yazıyı görüyorsan başarılı olarak antivirüs programını kaldırdın demektir.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 6 Nisan 2014; 10:29:33 >

• arkadaşlar her yolu denedim kapatıp açınca geri geliyor bu v9 virüsü. lütfen etkili bir yol söyleyin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR95

Arkadaşlar yardım edin hangi register düzenleyici varsa çalıştırdım bizzat ellerimle aradım regeditten sildim, sonra chrome ve internet explorerdeki kısayolları düzelttim combofix çalıştırdım hepsini yaptım ama bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar eski haline geliyor yine kısayollar bozulmuş yine anasayfa tr-v9.net . Lütfen yardım edin yok mu bunun bir çözümü :(

Merhaba Hijackthis yüklüyorsun tarıyorsun fixliyorsun temizlenmezse hizmetlerden devre dışı bırakıyorsun sorun çözülmüş oluyor olmazsa pm den yardımcı olurum. Hayırlı Forumlar.

+1 hijackthis kesin çözüm.

• tr-v9.net ile ilgili en detaylı açıklamayı paylaşıyorum arkadaşlar.

http://www.netgazetesi.net/tr-v9-net-anasayfa-virusu-nasil-silinir-haberpress.html
    Bana göre dikkat edilmesi gereken kısım resimdeki.

Detaylar için buraya...
    http://www.netgazetesi.net/tr-v9-net-anasayfa-virusu-nasil-silinir-haberpress.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaLaLa58 -- 17 Mayıs 2014; 21:56:14 >

• s.a

arkadaşların çoğu anlatmış uzun uzun cevaplar yazmışlar 2 gündür uğraşıyorum regedit falan. hiç bir programda indirmek istemedim düzeltme programlarının kendileri zaten virüs gibi başkasını siliyor kendini yerleştiriyor.

kısa ve öz anlatayım ben nasıl kurtulduğumu.

uzun zamandır comodo internet security kullanıyorum virüs programı olarak.

comodonun içinde değerlendirme taraması diye birşey var pc deki tüm dosyaları tarayıp güvenli güvensiz sahte yazılım autorun dosyaları gibisinden ayırıyor.
    önce bi tam tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı.
    sonra değerlendirme taraması yaptım.
    yüklendiği tarihleride yanında gösteriyor. 2 gün önce girmişti v9 virüsü 2 gün önce yüklenmiş zararlı yazılıma yani sahte dosyaya rastladı sildim onu. internet explorer içinde 2 gün önce bir kaç tane yama indirilmiş onlarıda sildim. sonra açılış sayfalarını düzeltip reset attım.

v9 virüsü diye birşey kalmamış. konuyu hortlatıyorum ama işine yarayan olur belki. kolay gelsin.

• bende dün ve bugun cebelleştim yazılanlardan çok şey denedim gitmedi yıne gelmiş ander oğli ander.

en kesin çözüm hangisi acabaaa
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    Hocam şu konuyu dikkatlice oku

http://forum.donanimhaber.com/m_92364501/f_//tm.htm#95740713

virüsü yazan hıyar exe'yi görev zamanlayıcısına koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Hocam şu konuyu dikkatlice oku

http://forum.donanimhaber.com/m_92364501/f_//tm.htm#95740713

virüsü yazan hıyar exe'yi görev zamanlayıcısına koymuş

bu gene geldi napacam ya
  • Internet Explorer, Google Chrome yada Firefox hangi tarayıcıda sorun yaşıyorsanız, kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerini açın aşağıdaki resimdeki kırmızı bölgeyi silin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Internet Explorer, Google Chrome yada Firefox hangi tarayıcıda sorun yaşıyorsanız, kısayoluna sağ tıklayıp özelliklerini açın aşağıdaki resimdeki kırmızı bölgeyi silin.

hocam her şeyi yaptım onuda yaptım acaba diyorum eksik bir şey mi yapıyorum en sonun tekrar konuya yazayım dedim :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.