Şimdi Ara

TR serverinde oynayanların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani unranked olarak gelip benim takımıma düşüyorsunuz ya ne yapmam lazım benim anlamadım şimdi bu serverde ranked win almak için ne yapmak gerekiyor ? solo top gidiyorum karşıya her türlü garen/darius/elise artık ne varsa geldi hepsine karşı üstünlük kuruyorum farm yaptırmıyorum killde eziyorum 5/0 - 10/0 giderken tflerde focuslandığım adamda 100 hp bırakıp adcye bırakmaya çalışıyorum kill'i , jung gidiyorum o kadar gang atarken kill almamaya dikkat ediyorum yine lose yine lose 25. playoffa kalışımdı bu gına geldi artık, silver2 ye çıkamıyorum arkadaş. ya nabşitin önde gideni bile goldda şu serverde ben gümüşte kaldım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

hani unranked olarak gelip benim takımıma düşüyorsunuz ya ne yapmam lazım benim anlamadım şimdi bu serverde ranked win almak için ne yapmak gerekiyor ? solo top gidiyorum karşıya her türlü garen/darius/elise artık ne varsa geldi hepsine karşı üstünlük kuruyorum farm yaptırmıyorum killde eziyorum 5/0 - 10/0 giderken tflerde focuslandığım adamda 100 hp bırakıp adcye bırakmaya çalışıyorum kill'i , jung gidiyorum o kadar gang atarken kill almamaya dikkat ediyorum yine lose yine lose 25. playoffa kalışımdı bu gına geldi artık, silver2 ye çıkamıyorum arkadaş. ya nabşitin önde gideni bile goldda şu serverde ben gümüşte kaldım :S

Tryhard.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabşit westte oyna tr de oyna diye zorlayan yok tr de ranked macta jungler almiyor adamlar oyundan çıkıncada lp düşüyor yani o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: NaganoTR

nabşit westte oyna tr de oyna diye zorlayan yok tr de ranked macta jungler almiyor adamlar oyundan çıkıncada lp düşüyor yani o derece

Aynen bugun başıma geldi supportluktan soguttu adamlar.
  • quote:

nabşit westte oyna tr de oyna diye zorlayan yok tr de ranked macta jungler almiyor adamlar oyundan çıkıncada lp düşüyor yani o derece

sağlam bi ticket atsam geçebilir miyim ? 2600 rpyi bırak 1 rp için bile para vermem bu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

quote:

sağlam bi ticket atsam geçebilir miyim ? 2600 rpyi bırak 1 rp için bile para vermem bu oyuna

geçemezsin ben 2600 rp verdim geçtim tr serverın canı cehenneme

• Ben de support oynuyorum genelde.. Adc ye kill bırakma olayım ancak, rakibin %100 öleceğini anladığım durumda oluyor. Eğer kaçma ihtimali varsa ya da tf lerde hiç bkill bırakma derdim yok, allah ne verdiyse vuruyorum, kill de alıyorum... Supp da olsak ekstradan item almam takımın lehinedir.. Rakibin ölmesi takımımızın lehinedir.. Ben bu kill bırakma olayının çok abartıldığını düşünüyorum.

Wardını koyuyoruz, farmını ellemiyoruz, gerektiği yerde killi de bırakıyoruz ama oldu ki kill bize geldiğinde kelime yapan insan oyunu kazanmak için değil de ego tatmini için oynayan adamdır, pardon çocuktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D3MONkosi diye bir oyuncu var TR server'da küfrü seven bir insan degilim ama sözlük anlamıyla kullanırsak tam adamını bulmuş oluyoruz bazı küfürlerde. Blocklayın şu gereksizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kill verme amacın ne anlamadım.Hemde TF ortasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 18 Mart 2013; 1:50:01 >
  • TR serverında oynayacaksan 5v5 takım olarak giricen aksi halde oyundan zevk alman şansa bağlı. Takım arkadaşlarının arasında da sıkıntı çıkartanlar olursa benim gibi sinirden patlama noktasına gelebilirsiniz...
    silver1'im ve pek ranked girmiyorum. ranked bir yere normal game bile girmemeye başladım. O kadar aptal kullanıcılar denk geliyor ki insanı sinir etmekten başka işe yaramıyorlar.oyundan anladıklarını sanıyorlar , kendilerinde zerre kusur bulmuyorlar. bu forumdakilerin de çoğunun böyle olduğuna eminim. Kendini çok öven kişilerin profillerine baktığımda +50 oyun atmalarına rağmen bronz-silver arasında olduklarını gördüm...

Turnuva için tr'ye geçmiştik iyi ki de yapmışız. turnuvadan sonra bu aptal dolu serverdan da oyundan da kurtuluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Bu kill verme amacın ne anlamadım.Hemde TF ortasında.

şöyle anlatıyım solo top oynuyorum wardı eksik etmiyorum az önceki oyunda bende 60 karşıda 20 cs var sonra karşının jungler geldi , ilk onu sonra solo toplarını aldım 2/0 başladım direk.Daha sonra solo toplarını 2 kez daha aldım bizim junglerin 0 gangına ragmen.Karşı takımın bot bizimkileri ezerken onların adcden bile +50-60 cs fazla yaptığımdan bizimkilerin "nasıl kill alalım kasamadıh ki" gibisinden konuşmaları yüzünden son vuruşları onların yapmasını sağlamaya çalışıyorum aynen tam tf ortasında.
     TR serverinde oynayanların dikkatine
    Zedle oynadığım oyuna bak lanemden 5kill/1d/0a ile çıktıktan sonra 10 assist yapmışım ama ne fayda 1/8 oynayan adc ile 2/5/6 oynayan jungler ranked oyunların genelinde benim takımda oluyor şu serverde.Normale solo gireyim diyorum orda tam tersi oluyor

• TF sırasında düşünme bu şeyleri Solo q koyun gütmek gibidir eğer dominat olduğunu takımın fark ederse senin etrafında dolaşır bu yüzden killi şuna buna vericem diye kasman olmasın.Sonuçta asist parası alıyorlar örneğin ben adc oynarken killi özellikle supportuma bırakırım harita full hd açılır 2 dakika sonra .
  • Ranked oyunların genelinde oyunu adcler batırıyor . Mesela adam varus alıyor öyle yerde ulti atıyorki ne tf ne lane hiçbirinde işe yaramıyor. Varus kullanması zor ancak oynayan çok aptal var . Varus iseniz wardsız çıkmayın . Çünkü ne graves gibi fırlayabilirsiniz ne de mf gibi hızınız var . Adclerde sıralama yaparsak bana göre :
    Miss Fortune - Vayne - Twisted Fate - Graves - Varus - Ashe
    ancak op champ yoktur . Op oyuncu vardır sözü herzaman geçerli...

• Jungle oyna. Al hecarim rahatça çık. 0-5-9 oynadığım vardı 10. dakikada full adc yi kastırmıştım. Nekadar saf salak olsalarda kasınca adamlar oynayabiliyor azda olsa.
  • geçen tf adam 3 kil aldı taricla son bir adam kalmıştı karşıda onuda ben bıraktım adam 4 kill aldı. mutluda oldu ty da dedi maçı da aldık. honorladık birbirimizi çıktık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.