Şimdi Ara

TR serverında Takım arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bazı arkadaşlarımın gazına gelip ahmaklık yapıp West serverından Türkiye serverına geçtim,

Yani Türkiyedeki oyun kavramı konusunda gerçekten zaten çok doluyum o konuya hiç girmicem, 2 yıldır Lol oynuyorum Westte başladım Türkiyede sanırım solandırıcam :) Herneyse

Solo top- Jungle olarak oynuyorum, fakat oyuna ilk supp olarak başladım bu yüzden supp'a yönelmem mevcut, 25 yaşındayım istanbulda yaşamakla birlikte iş'im gereği türkiyenin hemen hemen her yerine gidiyorum, şu oyunu doğru düzgün eğlenmek için oynuyan yenilsekte saçma sapan konuşmucak 4 kişi daha olursa takım kurup oyunun asıl amacı olan eğlenmek ve güzel zaman geçirmek kısmını beraber paylaşmak istiyorum bu yüzden böyle bir takım varsa lütfen eklesin

ReaLTurKss Nick'im

Birde Lütfen konu altında saçma sapan yorum yapacağınıza okuyup geçin çok rica ediyorum.

• Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra girseniz şu işlere daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra girseniz şu işlere daha iyi olmaz mı?

2 yıllık oyun tecrübesi :) +500 win ve +100 ranked win daha ne kadar tecrübe istiyorsun kaldı ki 3 sezondur sıfırlanan rankedler hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra girseniz şu işlere daha iyi olmaz mı?

Böyle yorumları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam su an mobıldeyım yarın eklerım senı konusuruz ama soz vermıyorum takım konusunda demek ıstedıgım su
    oyun atarız teamspeak gelırsın konusuruz cay kahve ıcerız baktık elektrıklenme oluyo tamadır o zaman
    bızım oyun tecrubemız s2 den berı oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

hocam su an mobıldeyım yarın eklerım senı konusuruz ama soz vermıyorum takım konusunda demek ıstedıgım su
    oyun atarız teamspeak gelırsın konusuruz cay kahve ıcerız baktık elektrıklenme oluyo tamadır o zaman
    bızım oyun tecrubemız s2 den berı oynuyoruz

eyw dostum yarın akşam 6'den sonra oyundayım ts bilgilerini p.m'den yollarsan android ile de ts girebiliyorum konuşabiliriz
  • Boşver Hocam ya , benim amacım güzel bir oyun var güzel bir mücadele var bu oyundan zevk alıp eğlenebileceğim insanları bulmak böyle tiplerin amacı gereksiz yere konulara yorum yapıp cevap vermeden gelen uyarıları kapatmak yani ne kadar uyarsanda iyide konuşsan kötüde konuşsan böyle tipler hep olucak, lol'dede böyle işte ne kadar gereksiz tip varsa hepsi denk gelio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TR plat support aranıyo +18
    10 yıl önce açıldı
    EU West Oynayan Varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada takım lazım bende senin gibi solo top / jungler ım geçen yaz başından beri oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.