Şimdi Ara

TR Serverı Tribünal Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu bilgiyi riot game ile alakası olan bir yakınımdan edindim. İsmini ve herhangi bir özel bilgisini paylaşmayacağım ama söyleyeceklerim sizleri rahatsız edecek türden. Oyunda tribünalin gelmemiş olmasının asıl nedeni serverdaki online oyuncu azlığı. Server şu an rezalet durumda oyundaki çoğunluk kitle 12 13 14 yaşındaki oyuncular. Bu oyuncular serverın match making sisteminin çaresizliği nedeniyle her maça gelebiliyor. Zaten bu kadar az oyuncunun bulunduğu serverda birde banlar çıkarsa ne olur ? Evet oyuncu sayısında bi hayli düşüş yaşanır. Riot Game Türkiye'de bunun farkında ve serverdaki oyuncu sayısı istedikleri miktara gelmeden oyuncu banlamayı düşünmüyorlar. Buda server ahalisini kötü etkiliyor. Oyunlarda özellikle küfür eden oyuncuların ceza almayışı sizleri daha çok sinir ediyordur. Belli bir süre bunlara katlanmak zorundaymışsınız kardeşim. Server zaten hiç bir zaman West kalitesine erişemiyecek. Turnuvalar ise zaten belli takımların hegomanyası içinde. Yani bu serverın sizlere bizlere faydasından çok yandaşlarına faydası var. Sizler bizler cefasını çekerken yandaşlar sefasını sürmekte. Zaten oyunda ortalama oyuncuları ''Usta'' diye nitelendirip sizlere sunmaları da bir hayli komik. Yani sizlere demek istediğim tamamen ticari bir oluşum bu TR serverı, her hafta TR serverına özel bir sürü indirim oluyor bunun nedeni sizlere iyilik mi ? Hayır tabi ki öyle değil. Popüler skinleri indirime sürerek para kazanmayı amaçlamalarıdır. Bir konuya daha değinmek istiyorum. Destek ekibi : Evet bu destek ekibi CTRL+V yapmakdan başka ne iş yapar ? Bence siz sorunlarınıza çözüm ararken onlar kahvelerini alıp keyiflerini çatmaktadırlar. Yani anlıyacağınız siz siz olun nerede mutluysanız orada oyun oynayın. Bunları kabul edip orada oynamayı kabul ediyorsanız bir hayli mazoşist birisiniz demektir efendim. Neyse sağlıcakla esen kalın...

Özet : Server yeteri kadar bebe dolmadan oyuncu banlamıcaklar.

• Evet sonuna kadar haklısın.Bende bunu söylemiştim daha önceki mesajlarımın bir tanesinde TR serverinin tek sorunu tribunal bi gelse coğu problem çözülecek ama oyuncu olmadıgından dolayı soloqlar daha bi işkence olacak
  • Onlarda haklı
  • haklısın 2600 rp çektim geçecem weste cevao bekliyorum supporttan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Response-

Onlarda haklı

Herkes kendine göre haklıdır. Sende bu işin kaymağını yiyorsan sende bu mesajı yazmakta haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

quote:

Onlarda haklı

Herkes kendine göre haklıdır. Sende bu işin kaymağını yiyorsan sende bu mesajı yazmakta haklısın.

Riottan bahsediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Onlarda haklı

Riottan bahsediyorum

''Herkes'' kelimesi içerisinde onlarda var bir göz at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Server Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Çok yaşa TR server
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O çalışan arkadaşına sorarmısın içerde torpilci bir kaç **** vardı onların isimlerini verebilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onlarda haklı

Riottan bahsediyorum

''Herkes'' kelimesi içerisinde onlarda var bir göz at.

OK OK
  • hesap klonlamaları oldu.herkes sitem etti.kim savundu ? sadece hesabı klonlananlar.bu işler böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

O çalışan arkadaşına sorarmısın içerde torpilci bir kaç **** vardı onların isimlerini verebilir mi?

Çok sayıda olduğunu söyledi. Bu işin ekmeğini yiyen çok kişi var arkadaşlar. Benden size tavsiye enayi yerine konmayın. Zaten şu an internet cafelerin en popüler oyunu oldu. Çoluk çocuğun mobada ne işi var la ?
  • Peki aksi olsa,banlama olayı olsa oyun düzelecekmi ? ki bana göre anormal bir durum yok şuan.Türkiye'yi tanımıyorsanız o sizin eksikliğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Peki aksi olsa,banlama olayı olsa oyun düzelecekmi ? ki bana göre anormal bir durum yok şuan.Türkiye'yi tanımıyorsanız o sizin eksikliğiniz.

''Server zaten hiç bir zaman West kalitesine erişemiyecek.'' Sözünde dediğim gibi ama banlanma olsa minimum seviyede kalır.
  • EE ben tribünala göre ban yemişim onu ne yapacağız ?
  • Sadece tr de değil west tede ban azaldı gibi geliyor bana.
    Hatta geçen haftaki oyunlarımdan birinde adam kasıtlı olarak rezil etti oyunu karşıdan da rica ettik report sözü aldık;adamın cevabı hiçbişey olmaz daha önce de çok 9 report aldım banlamıyorlar oldu,gerçekliğini bilemem tabi.
  • Bugün oyunda üniversiteye gidiyorum dediğimde adamlar dalga geçti:Dhepsi liseliydi galiba çok garibime geldi durum:)dediler oyuna nasıl zaman ayırıyorsun bilmemne,nediyim bu duruma
  • quote:

quote:

O çalışan arkadaşına sorarmısın içerde torpilci bir kaç **** vardı onların isimlerini verebilir mi?

Çok sayıda olduğunu söyledi. Bu işin ekmeğini yiyen çok kişi var arkadaşlar. Benden size tavsiye enayi yerine konmayın. Zaten şu an internet cafelerin en popüler oyunu oldu. Çoluk çocuğun mobada ne işi var la ?

Daha ilk açılcağı haberi çıktığında başvurudum işe neredeyse her pozisyona hatta santa monicadan yönetici geldiğinde onunla gameX'de bile konuştum.Baya sıcakkanlı insandı ofisdekilerde hemen ilgileniyoruz ayağı çektiler sonrasında öğrendim ki benim başvurduğum işlere alınan adamlar orda ilk işe alınanlarla kankaymış."kankam o ya kafa adamdır işe alalım" demiş ve haswan işe almış (gerçekten dunpy yada armina tam hatırlamıyorum bu cümle ile işe adam aldırmış)ilk 7 harici işe alınan kişilerin nicklerini lolkingden araştırın çalışanların lol oyuncusu olma zorunluluğu yüzünden fake hesaplar açılmış hepsinde fix win 200 ama 1 minion kill istatistik bilgileri yok.abi bu kafa nerden geliyor?Adamlar hala ctrl-v cevap veriyor. Oyuncularla iletişim desek sıfır solo Q girdiklerinde afk olan riot çalışanları bile var.Oyunu öğretiyoruz ayağına yayın yapıp solo top sona falan oynuyorlar kha karşışında

• quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

EE ben tribünala göre ban yemişim onu ne yapacağız ?

Tribual değil 3 haftada bir ban sallıyor ofisdekiler. Genelde afk ve küfür için ban atılıyor başka bişi değil.
  • quote:

quote:

quote:

Daha ilk açılcağı haberi çıktığında başvurudum işe neredeyse her pozisyona hatta santa monicadan yönetici geldiğinde onunla gameX'de bile konuştum.Baya sıcakkanlı insandı ofisdekilerde hemen ilgileniyoruz ayağı çektiler sonrasında öğrendim ki benim başvurduğum işlere alınan adamlar orda ilk işe alınanlarla kankaymış."kankam o ya kafa adamdır işe alalım" demiş ve haswan işe almış (gerçekten dunpy yada armina tam hatırlamıyorum bu cümle ile işe adam aldırmış)ilk 7 harici işe alınan kişilerin nicklerini lolkingden araştırın çalışanların lol oyuncusu olma zorunluluğu yüzünden fake hesaplar açılmış hepsinde fix win 200 ama 1 minion kill istatistik bilgileri yok.abi bu kafa nerden geliyor?Adamlar hala ctrl-v cevap veriyor. Oyuncularla iletişim desek sıfır solo Q girdiklerinde afk olan riot çalışanları bile var.Oyunu öğretiyoruz ayağına yayın yapıp solo top sona falan oynuyorlar kha karşışında

Haklısın bir çözüm gerek bu düzensizliğe.

• quote:

Evet arkadaşlar bu bilgiyi riot game ile alakası olan bir yakınımdan edindim. İsmini ve herhangi bir özel bilgisini paylaşmayacağım ama söyleyeceklerim sizleri rahatsız edecek türden. Oyunda tribünalin gelmemiş olmasının asıl nedeni serverdaki online oyuncu azlığı. Server şu an rezalet durumda oyundaki çoğunluk kitle 12 13 14 yaşındaki oyuncular. Bu oyuncular serverın match making sisteminin çaresizliği nedeniyle her maça gelebiliyor. Zaten bu kadar az oyuncunun bulunduğu serverda birde banlar çıkarsa ne olur ? Evet oyuncu sayısında bi hayli düşüş yaşanır. Riot Game Türkiye'de bunun farkında ve serverdaki oyuncu sayısı istedikleri miktara gelmeden oyuncu banlamayı düşünmüyorlar. Buda server ahalisini kötü etkiliyor. Oyunlarda özellikle küfür eden oyuncuların ceza almayışı sizleri daha çok sinir ediyordur. Belli bir süre bunlara katlanmak zorundaymışsınız kardeşim. Server zaten hiç bir zaman West kalitesine erişemiyecek. Turnuvalar ise zaten belli takımların hegomanyası içinde. Yani bu serverın sizlere bizlere faydasından çok yandaşlarına faydası var. Sizler bizler cefasını çekerken yandaşlar sefasını sürmekte. Zaten oyunda ortalama oyuncuları ''Usta'' diye nitelendirip sizlere sunmaları da bir hayli komik. Yani sizlere demek istediğim tamamen ticari bir oluşum bu TR serverı, her hafta TR serverına özel bir sürü indirim oluyor bunun nedeni sizlere iyilik mi ? Hayır tabi ki öyle değil. Popüler skinleri indirime sürerek para kazanmayı amaçlamalarıdır. Bir konuya daha değinmek istiyorum. Destek ekibi : Evet bu destek ekibi CTRL+V yapmakdan başka ne iş yapar ? Bence siz sorunlarınıza çözüm ararken onlar kahvelerini alıp keyiflerini çatmaktadırlar. Yani anlıyacağınız siz siz olun nerede mutluysanız orada oyun oynayın. Bunları kabul edip orada oynamayı kabul ediyorsanız bir hayli mazoşist birisiniz demektir efendim. Neyse sağlıcakla esen kalın...

Özet : Server yeteri kadar bebe dolmadan oyuncu banlamıcaklar.

Server şu an rezalet durumda oyundaki çoğunluk kitle 12 13 14 yaşındaki oyuncular.

Evet.

Zaten bu kadar az oyuncunun bulunduğu serverda birde banlar çıkarsa ne olur ? Evet oyuncu sayısında bi hayli düşüş yaşanır. Riot Game Türkiye'de bunun farkında ve serverdaki oyuncu sayısı istedikleri miktara gelmeden oyuncu banlamayı düşünmüyorlar.

Olabilir.

Server zaten hiç bir zaman West kalitesine erişemiyecek. Turnuvalar ise zaten belli takımların hegomanyası içinde. Yani bu serverın sizlere bizlere faydasından çok yandaşlarına faydası var.

Daha iyi bir takım çıktı, şu anda adını bildiğiniz takımları yendi de almadılar mı turnuvaya? Riot Türkiye ofisi kurulan takımları nasıl engelliyor acaba?

Yani sizlere demek istediğim tamamen ticari bir oluşum bu TR serverı, her hafta TR serverına özel bir sürü indirim oluyor bunun nedeni sizlere iyilik mi ? Hayır tabi ki öyle değil. Popüler skinleri indirime sürerek para kazanmayı amaçlamalarıdır.

Yazının en komik yeri bu Captain Obvious. Riot Games dediğin zaten ticari bir şirket. Oyunu gençlerin hayrı için mi koydular? Para kazanmayı amaçlamak ne zaman ayıp oldu?

Destek ekibi : Evet bu destek ekibi CTRL+V yapmakdan başka ne iş yapar ? Bence siz sorunlarınıza çözüm ararken onlar kahvelerini alıp keyiflerini çatmaktadırlar.

Buradaki görüşlerinde haklı olabilirsin. Bir bilgim yok.

Özet: Türkiye sunucusu kullanıcıları çözüm üretmekten çok forumlarda ağlaklık yapıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.