< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 12 Mart 2019; 11:34:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 12 Mart 2019; 11:34:4 > |
14günlük deneme aliniyor hocam sorun yok. günlerdir niye tartışılıyor anlamadim alamiyan niye alamiyor çok garip. sırf denemek için hesap açtim deneme plus aldim senin içinde mw4 de ekledim hesap bilgilerini pm le gönderdim hocam
![]() |
sonyden çok sonyciler başlamış yine. sanki hakkı varmış gibi haram olsun diyor bir de
![]() ![]() ![]() Avrupa psnlerde kalkmış, başka psnlerde var ama hala ![]() |
online oynatmak için haraç kesmek emek mi?
|
![]() ![]() |
sen nasıl bir kralsın yaa
dh ruhu budur be dh ölmemiş reyiz ben us psnden hallettim sabah sen hesabı ihtiyacı olan birine ver çok sağolasın |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 11 Mart 2019; 13:27:49 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 11 Mart 2019; 20:17:44 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Mart 2019; 20:39:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 11 Mart 2019; 21:11:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |