Şimdi Ara

Tr-power L-carnitin Tablet Kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sipariş geçicem de hepsiburadadan nasıl acaba kullanan var mı memnun mu

• geçen aldım daha 4 tane içtim içinden ama iş yoğunlugundan spor yapamıyorum ekstrem bi durum oldu HB den aldım bende
  • hala bunlara inanan var mi sagliginizla oynamayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Likit olanını kullandım ben multipower'ın kilo ve yağ yakımı konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü zaten diyet ve sıkı bi spor programıyla yaşamaya başlayınca ister istemez veriyorsun kilo. Ancak ekstra bir performans sağladığını hissediyordum ben. Ayrıca genel kanının aksine carnitin içip spor yapmazsanız hiçbir işleme girmeden vücudunuzdan atılır, protein desteklerinden farklı yönü budur. Sağlığınızla oynamayın önermesi buna geçerli değildir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

yağ yakıcı Tr-power L-carnitin Tablet

sipariş geçicem de hepsiburadadan nasıl acaba kullanan var mı memnun mu

L-carnitin tablet alma sıvı al multipower ın 20li tüpü vardı ondan al bod****tr nin yan sitesi var ben ordan almıştım 107 tl idi
    http://www.supplementler.com/shop/Diyet-Urunleri/MultiPower-L-Carnitine-Liquid-Forte-1500-Mg-25-Ml-X-20-Ampul.html/manufacturers_id/4/

tüm sporcular burdan alır genelde ben 10 kilo vermiştim tabi günde 3 saat spor yapıyordum bence etkisiz psikolojik zaten 2 ayda normalde 3 saat sporla zaten verilir bence çok etkisi yok sen bilirsin

• okuduğum yorumlarda çok terletiyor enerjide veriyor diyor almayı düşünüyorum karın ve bel deki yağlar için kardiyo ya yüklenicem
  • quote:

okuduğum yorumlarda çok terletiyor enerjide veriyor diyor almayı düşünüyorum karın ve bel deki yağlar için kardiyo ya yüklenicem

Hocam hiç gereği yok. Emin ol biraz koşu biraz sağlıklı yiyecekler ye çok rahat verirsin. Zaten vermeye başladın mı gerisi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

okuduğum yorumlarda çok terletiyor enerjide veriyor diyor almayı düşünüyorum karın ve bel deki yağlar için kardiyo ya yüklenicem

Hocam hiç gereği yok. Emin ol biraz koşu biraz sağlıklı yiyecekler ye çok rahat verirsin. Zaten vermeye başladın mı gerisi geliyor

haklısında daha hızlı olsun diye istiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.