Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SM-A700H 1 tane 0 fazladan olmuş :D
  • dmnist kullanıcısına yanıt
    En son yayınlanan 3.3.16 tarihinte Iraq romu 5.0.2 bu telefona MM gelmez gibi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Sammobile dan bende bakmıştım ben custom rom felam vardır belki diye sormuştum genede Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Murat hocam, kullanmakta olduğum S4 te şuanda Türkiye son sürüm romu kurulu. Belki biliyorsundur, Rusya için kısa bir süre önce güncelleme sunuldu. Haliyle, o daha mı iyidir acaba diye düşündüm ve Sammobile'den son sürümü indirdim. Ancak, ben biraz pimpirikliyim, yani sammobile sitesinden indirmiş olmama rağmen güvenip kuramıyorum telefona. İçerisinde casus yazılım veya başka bir şey olur düşüncesiyle.

Gelelim sorularıma;

1) Cihazım Türkiye cihazı olduğu için root vs yapmadan Kies ile direk istediğimiz ülkenin romunu kurma yolu var mıdır? En azından daha güvenli olur diye.
    2) Sammobile resmi Samsung sitesi gibi bir ibare vardı ilk sayfadaki mesajlarında yanılmıyorsam, bunun resmi bir kaynağı var mıdır, ben göremedim de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AveNTuriN_ -- 31 Temmuz 2016; 1:15:56 >
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sıkıntı yok orijinal romlar hepsi ondan daha orijinalini bulamazsın öyle söyleyeyim başka kaynağı yok Samsung'un.

İlk sayfada zaten Odin ile Rom yüklenimi var bakarak yapabilirsin.

Benim sana tavsiyeme gelecek olursak ALE95 Romunu kur tel birebir S6 oluyor.
    Anladım hocam teşekkürler, dediğim gibi daha orjinal roma bile güvenemiyorum ne yazıkki. Birde internet bankacılığı va kullanıyorum, o sebepten resmi olmayan romlarda sıkıntı yaşama ihtimalim yüksek. Kaç gündür indirdim romu öylece yatıyor klasörde :) Acaba Türkiye romuna göre nasıldır, daha stabilse geçeyim diyorum. Birde bu kies ile yapabilme durumu var mı? Mesela üretici yazılımına dönme durumuyla son sürüm Türkiye romunu tekrar indirtip kurdum ama başka ülke romu için nasıl yapılır yapılabiliyor mu bulamadım.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin Kies ile bir alakan yok, Odin ile Rom yükleyeceksin bu kadar basit.
  • Murat hocam s3 için stock roma geçicem en güncel olan şuan ırak var en iyisi o mudur acaba hangisini yüklesem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizkral8312

Murat hocam s3 için stock roma geçicem en güncel olan şuan ırak var en iyisi o mudur acaba hangisini yüklesem.

Evet, en iyisi o. İçerisinde Türkiye için CSC kodu da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: sessizkral8312

Murat hocam s3 için stock roma geçicem en güncel olan şuan ırak var en iyisi o mudur acaba hangisini yüklesem.

Evet, en iyisi o. İçerisinde Türkiye için CSC kodu da mevcut.

İyi bakalım yükleyim o zaman teşekkürler.
  • Root yapmadan, sadece Odin ile yüklenebilecek S3 (i9300) romu önerebilir misiniz?
    Elimde iki tane eski S3 var, aktıf kullanımda, onları bi tazelemek istiyorum.
    Teşekkürler
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Üstte yazılmış yani Irak Romu.
  • Blekota 5.2.1, update ve kernel sd kartta. Megawipe sonrasi kurulumu yaptım. Cihaz restart sırasında, Samsung yazısından sonra koyu gri bir ekranda kalıyor. Çözümü var mı ?

• srsy kullanıcısına yanıt
    Sadece Romu kurduktan sonra mı oluyor bu ?
    Evet, geri stock rom'a döndüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat hocam merhaba.

Elimde yurt dışı galaxy s6 duos modeli var. G920FD yazılımı varmı acaba farklı yazılım attım dokunmatik ters basıyor :)
  • akgolo kullanıcısına yanıt
    Maalesef Sammobile'da sonuç çıkmıyor, keşke kurcalamasaydın o tarz cihazlar zaten sıkıntı.
  • Peki hocam g920fd modeline g920f yazılımı atsam susarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Peki hocam g920fd modeline g920f yazılımı atsam susarmı

Olmaz maalesef.

• 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.