Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JhonJhon

Bugün koreli birisinden rica ettim international ROM buldurdum ve yükledim tüm istemediğim şeyleri hallettim neyseki problemler kalktı. 4G geldi. Kore harfleri gitti, açılış logosu gitti vs tüm istemediğim şeyleri halletti ROM.
    Fakat şimdi de şu var ROM yükleme sonrasında telefonu her açıp kapattığımda wifi şifresi istiyor. Çözümü nedir biliyor musunuz?

SM-C111 TUR rom u atın, hafıza kartını biçimlendirin, fabrika ayarlarına dönün. büyük ihtimal sorununuz düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazik2626

ordan baktım 4 parçalı olarak var ben tek parçalı olarak göremedim

Neden tek parçalı arıyorsunuz özel sebebi var mı ?

Oraya koyduğum samfirm programına romun bilgilerini girerek indirebilirsiniz, Binary Nature seçili olmasın.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    tek parçalı rusya romu kurmuştum geçen hafta şimdi tr romunun çıktıgını görünce sizin koydugunuz 4 parçalıyı indirdim nand write yazıyor ve dahada ilerlemiyor hatada vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazik2626

tek parçalı rusya romu kurmuştum geçen hafta şimdi tr romunun çıktıgını görünce sizin koydugunuz 4 parçalıyı indirdim nand write yazıyor ve dahada ilerlemiyor hatada vermiyor

Dostum onun çözümü başka Setupconnection'da bekliyor değil mi ? illk sayfaya bak koydum.
    hayır bekleme şurda oluyor yani daha ilerlemiyor hatada vermiyor .
    <ID:0/004> File analysis..
    <ID:0/004> SetupConnection..
    <ID:0/004> Initialzation..
    <ID:0/004> Set PIT file..
    <ID:0/004> DO NOT TURN OFF TARGET!!
    <ID:0/004> Get PIT for mapping..
    <ID:0/004> Firmware update start..
    <ID:0/004> sboot.bin
    <ID:0/004> NAND Write Start!!
    diyip ne kadar beklesemde ilerlemiyor.
  • nazik2626 N kullanıcısına yanıt
    O zaman dene bakalım tekliyi.
    Farklı bi odin sürümü indirerek sorunumu hallettim ilginiz için teşekkür ederim . :D
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    C115L ürününe C111 atılır mı ki? Bilgim yok bu yüzden bi yanlışlık yapmak istemem. Mesela şuan saat alarmı kurulamıyor, wifi sorunu devam ediyor, hava durduruldu diye uyarı veriyor.
  • Murat hocam ben sizinle özel mesajla konuşmuştum s6 önermiş guncellenir demiştiniz bende denemek için elimdeki s3 rom yukleyim dedim ama bu indirdiğim image dosyalarını odin görmüyor imageleri virtul driver clone yada daemon tools ile açmak istediğimde windows bu diske erişemiyor hatası veriyoru nerde hata yapıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABASCARFACE -- 3 Nisan 2016; 13:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

Murat hocam ben sizinle özel mesajla konuşmuştum s6 önermiş guncellenir demiştiniz bende denemek için elimdeki s3 rom yukleyim dedim ama bu indirdiğim image dosyalarını odin görmüyor imageleri virtul driver clone yada daemon tools ile açmak istediğimde windows bu diske erişemiyor hatası veriyoru nerde hata yapıyorum acaba?

Anlamadım ki dediğini, S3 telefona S6 romu yüklemekten mi bahsediyorsun ?
    Hocam s3 telefonda önce deneme yapacagım rom nasıl yukleniyor falan diye s6 daha sonra yukleyecegim bu s3 için verdiğiniz 4 dosyayıda indirdim ama odin bu dosyaları iso olarak goruyor
  • BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Ne olarak gördü?ü farketmez, sen yerine koyup yapacaksyn hangi dosyayy indirdin ? uygun olmayan dosyayy buraya koymam.
    Hocam şunları indirdim
    TWRP 2.8.6.1-i9300.tar İNDİRMEK İÇİN TIKLA !!
    Blekota_Note4_Lite_I9300_V5.2.1 Final(Direct Download) + IDM ile indirme önerilir.
    Blekota V5.2.2 Update
    Boeffla Kernel 7.7 Link !!

Burdaki mesele odin bu programların içindeki telefona atacagım dosyayı görmemesi fotoyu atıyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

• BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Sen olayy çok yanly? anlamy?syn be dostum, Custom Rom'un odinle ne alakasy var.

Sadece TWRP olany odinle atacaksyn gerisi telefon üzerinden. (hafyza kart gerektirir)

Adymlary iyi okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Nisan 2016; 15:02:57 >
    Tamamdır hocam kusura bakmayın sizi uğraştırdım hafıza kartı takarak yukleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABASCARFACE -- 3 Nisan 2016; 15:08:35 >
    Merhaba Murat hocam

Kusura bakmayin bir sorum olacak.

N7505 5.1.1 rusya yüklü dün ve bügün farli ülkelere 5.1.1 geldi ikisinide denedim rom kurulum biterken filed kirmizi yazi cikip kaliyor kurulum bitmiyor farkli odin farkli pc de denedim sonuc ayni telefon fransa kodlu bunla ilgisi olabilirmi istedigim 5.1.1 kuramazmiyim şimdiden teşekkür ederim hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • athloncu A kullanıcısına yanıt
    Sen bana sor atmadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Sen bana sor atmadan önce.

Merhaba Hocam

N7505 içinhttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N7505/ burdan son iki romu yüklemeyi denedim aldığım hata (Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed) hocam ne yapmam gerekiyor Fransa ve Rusya romunu kurabiliyorum sorunsuz bir şekilde yeni romuda kilit ekranından çıkışta donmalar yaşanıyor düzelme varmı bu yüzden denemek istiyorum..

• athloncu A kullanıcısına yanıt
    Farklı odin sürümü ile deneyin.
    Hocam denemediğim odin kalmadı. farklı bir yol buldum birazdan deneyeceğim romun içinde img dosyayı silip tekrar zipleyip deneyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 5 Nisan 2016; 19:21:15 >
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.