Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Romun açıklamasında bunlar yazıyor diye yüklemiştim. Ne kullanmamı önerirsiniz peki

S6 Full Port
    S6 Arama
    S6 Rehber
    S6 Launcher
    S6 Müzik
    S6 Duvarkağıdı Seçme Aracı
    S6 Duvarkağıdı Kesme Aracı
    S6 Hava Durumu
    S6 Hesap Makinesi
    S6 Splanner
    S6 Klavye
    S6 Tarayıcı
    S6 Mesajlar
    S6 Galeri Düzenleyicisi
    S6 Saat
    S6 Ayarlar
    S6 Ultra Power Saving Mode
    S4 Kamera
    Playstore en son versiyona güncellenmiştir.
  • S6 FMP V5 romunu upload edebilecek biri var mı bulamadım internette.
  • arkadaşlar konuyu nereye yazacağımı bilmiyorum inşaallah doğru yerdedirim,
    s3 mini 8190 cihazıma çeşitli romlar yüklüyordum sorun yoktu,taki enson yükleme yapana kadarrecoveriden temizlik yapayım derken bayağı bişey silmişim,rom yükledim telefon açıldı ama imei null/null oldu 2 telefoncuya verdim olmuyo dediler samsung servisine verdim anakart değişecek dediler fiyatı 450 tl dediler cihazın sıfırı zaten o fiyat
    bununla ilgili çözüm varmıdır lütfen yardım edin.
  • crazy_adem35 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef yoktur, madem bu konulara çok merak saldın EFS yedeği diye birşey var ben bunu paylaştım burada, 5 dk'nı ayırıp almadığın şey şuan 450 lira ediyor. Tabi 450 etmez sallamışlar, baştan savmışlar daha iyi tellerin bile daha ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Mart 2016; 1:38:35 >
  • Koreden almıs olduğum Orjinal Samsung Galaxy s5 K2Zoom ( SM-C115L) telefonda Türkiyede olduğu gibi Turkcell- vodafone-avea tarzı bi sim kart operatörün yazılımı yüklü. Telefon açılırken Samsung açılma ekranı geliyor modelin adı yazıyor, fakat ardından da o firmanın ismi geliyo. Sim kartımı kullanabiliyorum arama vs yapabiliyorum, internetimi de kullanabiliyorum. fakat 4g si olduğu halde kore dışında ki ülkelerde 3g kullanılabiliyor 4G değil. Bir de arama ekranında olan sayilarin altinda da bir kac korece harf var. Altta verdiğim sitenin yazılımı gibi bi şey yüklü. Ben bunu telden kaldırmak istiyorum. Resmide aşağıya ekledim.

Bunun için ne yapmam lazım? ROM çözer mi? Bunun içindeki yazilim anladigim kadariyla koreye ait ve problem bu yüzden kaynaklanıyor. international yani uluslararası rom atilirsa duzelir mk problem. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JhonJhon J kullanıcısına yanıt
    Maalesef int. Romları buna atamazsınız, sammobile a girin bakın sadece kore romları vardır.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    PEki root yapılabilir mi çözüm olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JhonJhon

PEki root yapılabilir mi çözüm olur mu?

Hayır, alakasız.

Telefon kodu farklı o koda özel yapılırsa yapılır herşey.
    Bugün koreli birisinden rica ettim international ROM buldurdum ve yükledim tüm istemediğim şeyleri hallettim neyseki problemler kalktı. 4G geldi. Kore harfleri gitti, açılış logosu gitti vs tüm istemediğim şeyleri halletti ROM.
    Fakat şimdi de şu var ROM yükleme sonrasında telefonu her açıp kapattığımda wifi şifresi istiyor. Çözümü nedir biliyor musunuz?
    Farklı wifi'larda da yapıyor mu aynı şeyi, farklı modem dosyası olan romu yüklediğin için olabilir.
    farklıda da yapıyor. çözümü nedir?
    Eski Rom'a geri dönmek.
    Neyse ben bi yabancı forumlarda gezineyimde, yine çözümünü bulunca buraya yazarım :))
  • Tyagi rom kurulmuyor twrp reset atıyor. Nedeni nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit5858 -- 31 Mart 2016; 16:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit5858

Tyagi rom kurulmuyor twrp reset atıyor. Nedeni nedir ?

Farklı bir cwm ile deneyin.

Cwm mi Philiz mi tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümit5858

Cwm mi Philiz mi tavsiye edersiniz ?

Philz

• arkadaslar tek parça s6 için mm rom linki atarmısınız ?
  • nazik2626 N kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki MM rehberine bakınız.
    ordan baktım 4 parçalı olarak var ben tek parçalı olarak göremedim
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.