Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır, linkler ilk sayfada.
  • hocam merhaba arkadaşın s3 üne blekota note 4 romu yükleyeceğiz. daha önce kendi s3 üme rahatlıkla yüklemiştim ama arkadaşın telefonda TWRP yi yüklerken normal anlatıldığı gibi yapıyorum telefon yeniden başlıyor fakat recovery moda girdiğimde eski recovery mod açılıyor bir türlü ilk adımı geçip rom yüklemeye geçemedim yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

hocam merhaba arkadaşın s3 üne blekota note 4 romu yükleyeceğiz. daha önce kendi s3 üme rahatlıkla yüklemiştim ama arkadaşın telefonda TWRP yi yüklerken normal anlatıldığı gibi yapıyorum telefon yeniden başlıyor fakat recovery moda girdiğimde eski recovery mod açılıyor bir türlü ilk adımı geçip rom yüklemeye geçemedim yardım ederseniz sevinirim.

İlk sayfada murat hocanın çözümü olması lazım. Yeniden baslamadan bataryayı çıkarılıyodu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Bir kereye mahsus tekrar stok romu yükleyin, bitince telefon açılmadan girin Custom CWM yükleyin, açılmadan bataryayı çıkarın takın ve recovery menüsüne girin.
  • s4 için custom rom tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

s4 için custom rom tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
    quote:

Orijinalden alinti: bblokee

s4 için custom rom tavsiyeniz var mi arkadaslar?

Tyagi v2 ilk sayfada, üç kişiye kurdurdum yakınımda çok memnunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alinti: bblokee

s4 için custom rom tavsiyeniz var mi arkadaslar?

Tyagi v2 ilk sayfada, üç kişiye kurdurdum yakınımda çok memnunlar.

tamam hocam çok sağolasın
  • Murat hocam blekota note 4 e yeni 5.2.1 güncellemesi gelmiş yada ben yeni gördüm yükledim şimdi. yüklemişken full wipe yaptım fakat şimdi E-devlet, Fenerbahce, Score hero gibi uygulamarı yükleyemiyorum. Cihazınız bu sürümle uyumlu değil uyarısı alıyorum. Bu çok kötü oldu ya bilseydim yapmazdım :S
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş dostum biraz kullanıcı yorumu kovalasaydın keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    cm 13 android 6.0.1. Çok seri çok stabil. aramalarda haporlör açınca karşı tarafın sesi yankı yapıyor. şuan için başka sorun görmedim. sarj 4 saat üzeri.

AndroidFileHost
    cm-13.0-20160305-UNOFFICIAL-GearCM-i9500.zip | by Alberto96 for Galaxy S4
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24438995911971152

http://opengapps.org/

arm-6.0-micro yu indirin.
    rom ve gapps recovery ile kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego10ribas -- 7 Mart 2016; 13:11:11 >

• s2 ye stock rom atıp, rootladım..gereksiz uygulamaları sildim.. ancak cihaz şarj olmamaya başladı, surekli %0 , yeni pil aldım pil bitene kadar çalıştı şimdi yine sarj olmuyor.. rom atmadan önce şarj konusunda sıkıntı yoktu .. sorun neden olabilir acaba..
  • caylak1907 kullanıcısına yanıt
    Baştan stok rom yükleyin herşeyi silerek.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    bunun için pili önce dışarıdan sarj etmem lazım sanırım :)
    birde bu başlıkta s2 için custom rom paylaşabilme şansınız var mıdır ?
  • caylak1907 kullanıcısına yanıt
    Maalesef.
  • Gençler, Ale95 Note5 Port Milestone v3.0 güzel bence. Sadece rozetler yok. Onun dışında gayet güzel gidiyor 3-4 gündür kullanıyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Gençler, Ale95 Note5 Port Milestone v3.0 güzel bence. Sadece rozetler yok. Onun dışında gayet güzel gidiyor 3-4 gündür kullanıyorum ;)

Vay be S4 için çıktı ha.
  • Ale95 bırakmıştı en son bu işleri geri mi dönmüş 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar gear cm 13 android 6.0.1 romu kullanıyorum. telefonum samsung s4 I9500. xposed framework kullanabilirmiyim. birtane yükledim telefon açılış ekranında kaldı. çalışan link verebilirseniz sevinirim

• emeğine sağlık hocam
  • Tyagi V3 de çıkmış. İndirdim ama şuan Milestone'dan memnunum kursam mı bilemiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.