Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bolobolo

Tyagi V3 de çıkmış. İndirdim ama şuan Milestone'dan memnunum kursam mı bilemiyorum :)

Vaay, ekleyeyim.
  • Tyagi V3 I9500 S4

Blekota 5.2.2 I9300 S3

Çıkış Tarihi : 02.03.2016

Model SM-G900F
    Model name GALAXY S5
    Country Iraq
    Version Android 5.0

Model SM-G900H
    Model name GALAXY S5
    Country Iraq
    Version Android 5.0

Model SM-N900
    Model name GALAXY Note3
    Country Iraq
    Version Android 5.0

Model SM-N9005
    Model name GALAXY Note3
    Country Iraq
    Version Android 5.0

Çıkış Tarihi : 10.03.2016

Model SM-N910C
    Model name GALAXY Note4
    Country Poland
    Version Android 5.1.1

Çıkış Tarihi : 03.03.2016

Model SM-N910H
    Model name GALAXY Note4
    Country Iraq
    Version Android 5.1.1

romları hızlı linkleri ile beraber eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Mart 2016; 16:27:52 >
  • quote:

Tyagi V3 de çıkmış. İndirdim ama şuan Milestone'dan memnunum kursam mı bilemiyorum :)

Milestone'da sensör problemi var mı? Ekran parlaklığı kendiliğinden sönüyor mu çok hafif?
  • Vandalizm kullanıcısına yanıt
    Diğer port romlardaki gibi hissettiğim bir şey olmadı. Belli bir süre sonra ekran parlaklığının düşmesi normal değil mi zaten?
  • quote:

Gençler, Ale95 Note5 Port Milestone v3.0 güzel bence. Sadece rozetler yok. Onun dışında gayet güzel gidiyor 3-4 gündür kullanıyorum ;)

Bahsettiğin romu 2 gün kullandım.rozet problemi giderilmiş.İkonlar üzeri mesaj var yapıyor artık.sarj çok iyi.4 saat ekran aldım.
    eksileri yazarsam ; iki sefer uyanma problemi çektim.Birinde batarya sökmem gerekti , 2.side geç açıldı.hava durumu widget hatası , bunu silip başka widget kurun-playden , şeffat hava durumunu tavsiye ederim.Ekran aydınlatma sensör hatası veriyor , otomatik kullanmayın .
    Artıları , rom mükemmel olmuş , orjinal s6 telefonda alarm ikonunda saniye çalışmıyor bunda birebir çalışıyor , takvim güncel veriyor.rom güzel ama ben tekrar stock tur son roma döndüm.
    Telefonun ne zaman kilit olacağını bilemem.Belkide bu olumsuzlukları s view akıllı kılıf kullandığım için oluyordur.Benden başka bu problemleri yaşayan yok.
    iş yerinde atelyelerde şebeke çekmiyor , buda uyanma probleminin en büyük sebebi diye düşünüyorum.
    Temiz kurulum yapın demeyin , zaten temiz rom kurmayı çok iyi biliyorum.

• metnes71 M kullanıcısına yanıt
    Rom'da uyanma problemi yok, tertemiz. Kullandığınız uygulamalar veya bazı ayarlar bu soruna sebep oluyor sanırım.

Ayrıca romun üzerindeki mevcut touchwiz'de rozetler var ama sorun da var. O yüzden bir altta başka bir touchwiz launcher paylaşmış Ale95 onu kullanıyorum ben. (onda rozetler yok) Hava durumu ve S planlayıcıdaki sorun da bu launcherı kurunca düzeliyor.
  • quote:

Rom'da uyanma problemi yok, tertemiz. Kullandığınız uygulamalar veya bazı ayarlar bu soruna sebep oluyor sanırım.

Ayrıca romun üzerindeki mevcut touchwiz'de rozetler var ama sorun da var. O yüzden bir altta başka bir touchwiz launcher paylaşmış Ale95 onu kullanıyorum ben. (onda rozetler yok) Hava durumu ve S planlayıcıdaki sorun da bu launcherı kurunca düzeliyor.

Neticede aynı uygulamaları stock romdada kullanıyorum problem yok.
    Uygulamalarda hata varsa , stock dada yapması lazım.
    Sorun romda değil , benim telefonda !
    Sen adamların anlattığı gibi kurulum yap, ondan sonra tekrar alalım yorumlarını..
  • Galaxy S4 cihazına artık en fazla 3 saati görüyorum. Bazen de 2.5 saat...

RIP BATTERY (2014-2016)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu abime verdim n11 den batarya aldık 22 liraya gayet iyi iş çıkarıyor haberiniz olsun. :)
  • Bu konudan tam anlamayan biri olarak soruyorum. Ben Samsung Galaxy S4 kullanıyorum. Ben buna Tyagi Rom atsam, sonrasında herhangi bir sorun yaşamadan stock roma geri dönebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Telefonu abime verdim n11 den batarya aldık 22 liraya gayet iyi iş çıkarıyor haberiniz olsun. :)

22 liraya aldığın batarya orjinal miydi? Aldığınız ürünün sahibi halen satıyorsa ben de almak isterim

(22 liraya orjinal bir şey beklemiyorum ama yine de sormak da fayda var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandalizm -- 14 Mart 2016; 20:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

Bu konudan tam anlamayan biri olarak soruyorum. Ben Samsung Galaxy S4 kullanıyorum. Ben buna Tyagi Rom atsam, sonrasında herhangi bir sorun yaşamadan stock roma geri dönebilir miyim?
    quote:

Orijinalden alynty: themahzen

Bu konudan tam anlamayan biri olarak soruyorum. Ben Samsung Galaxy S4 kullanyyorum. Ben buna Tyagi Rom atsam, sonrasynda herhangi bir sorun ya?amadan stock roma geri dönebilir miyim?

Sorunsuz dönersin sykynty yok.
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    cm 13 android 6.0.1 (I9500) tavsiye ederim çok iyi rom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Telefonu abime verdim n11 den batarya aldık 22 liraya gayet iyi iş çıkarıyor haberiniz olsun. :)

22 liraya aldığın batarya orjinal miydi? Aldığınız ürünün sahibi halen satıyorsa ben de almak isterim

(22 liraya orjinal bir şey beklemiyorum ama yine de sormak da fayda var )

bende yeni aldım 44 tl ye deji batarya .Önceden 2,5 saat olan ekran 4 saate çıktı.şimdilik iyi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: diego10ribas

cm 13 android 6.0.1 (I9500) tavsiye ederim çok iyi rom.

tek denemediğim rom bu kaldı , yakın zamanda bunuda denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metnes71 -- 15 Mart 2016; 8:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

Bu konudan tam anlamayan biri olarak soruyorum. Ben Samsung Galaxy S4 kullanıyorum. Ben buna Tyagi Rom atsam, sonrasında herhangi bir sorun yaşamadan stock roma geri dönebilir miyim?

Ço kdenemek istiyorsanız en kolay yolu ;
    trwp recovery ile sistemin tam bacup ını al.
    Sonra bu romu kur beğenmez isen , tek tuşla eski - yani bacup aldığın şimdiki sistemine geri dönersin.( bacup ı sd karta alacaksın)
    kasma donma ıkınma kesinlikle yok. Mükemmel bir rom . eksiği olarak ekran süresi 3 saatin üzerinde olarak gösterebilirim

• hocam blekota note 4 romunu kullanıyorum dün akşam telefonu %3 de ultra güç tasarruf moduna aldım şarj bitmiş telefon kapandı. şarja takıp açtığımda telefon ultra güç modu - normal mod arasında kalmış şekilde açılıyor. Arayüz vs touchwiz fakat sistem ultra güçde yani herşey siyah-beyaz ve hiç bir uygulamayı açamıyorum hatta geleriyede giremiyorum.. Wipe yaptım düzelmedi systemi sildim tekrar kurdum yine aynı şekilde açılıyor.. acil yardım ederseniz sevinirim
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Stok rom kur.

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.