Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CWM yi telefonunuza yüklemek için indirdiğiniz cwm6.0.3.6.tar.md5 dosyasını Odinle PDA dan seçip telefonunuz Download moduna alarak yüklüyorsunuz.
    yükledim peki indirdiğim rom nasıl yükleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergi

CWM yi telefonunuza yüklemek için indirdiğiniz cwm6.0.3.6.tar.md5 dosyasını Odinle PDA dan seçip telefonunuz Download moduna alarak yüklüyorsunuz.
    yükledim peki indirdiğim rom nasıl yükleyecem

kardeşim

odinle yüklenmiyor bu rom

cwm yi yükledikten sonra romu direk hafıza kartına atmış olman lazım oradan seçip install zip from deyip yüklüyorsun.
  • Vergi V kullanıcısına yanıt
    CWM den girip install zip from sdcard diyeceksin. İndirdiğin rom dosyasını (zip uzantılı olur) browse edip kuruluma başlayacaksın. Kurulumdan önce wipe data/cache ve dalvik cache yapman gerekir. Ben cwm6 yerine philz touch öneririm. o da cwm tabanlı ama s3 e özel bir iki seçeneği daha var. Rom kurmadan önce mutlaka EFS YEDEĞİ ALMAYI UNUTMA!!! Efs yedeğini philz touch ile de alabilirsin.

CWM'ye girmek için ne yapman gerektiği ilk postta yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

akilli kaydirmayi actim status bardan ve kendi tarayicisindan girince oluyor denedim cok zevkli :D

demekki neymiş samsung isteyince oluyormuş.
  • silverWolf S kullanıcısına yanıt
    S3'ten uzak dur, ha 300-500 e alınabilir bir telefon ama ben olsam note 2 tercih ederdim.
  • samsung olarak bu son telefonum bundan sonra ne alacagim belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efextreme için en temiz kurulum sıralaması nedir? root dahil. (o olmadan zaten olmaz cahil falan demeyin yabancıyım bu işlere)
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 2 Temmuz 2014; 11:28:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Efextreme için en temiz kurulum sıralaması nedir? root dahil. (o olmadan zaten olmaz cahil falan demeyin yabancıyım bu işlere)

yok estağfirullah

kimse babasının karnından bilerek doğmaz.

benim kızdığım insan araştırmadan hazıra bekleyen insandır.

megawipe yap

+ efextreme hafıza kartına atılı olsun direk kur.

rootu otomatik yapıyor zaten bu rom.
  • Teşekkürler Kurdum bence çok güzel oldu tel yalnız ufak bir sorunum var wifi ye bağlanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergi

Teşekkürler Kurdum bence çok güzel oldu tel yalnız ufak bir sorunum var wifi ye bağlanmadı

wifiye bağlanır fakat dns değiştirin.
  • Bende neden el feneri ve akıllı kaydırma yok kısayollarda Sizinkiyle sürüm falan heryeri aynı
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

• quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz

Bende neden el feneri ve akıllı kaydırma yok kısayollarda Sizinkiyle sürüm falan heryeri aynı

bendede aynı bu şekildeydi sizde heralde stock rom yüklüyken efextreme kurdunuz çözüm olarak megawipe yapıp direk efextreme kuracaksınız düzeliyor

• Aynen fransa romu yüklüyken üstüne kurdum . megawipe yapınca telefondaki fotolar oyunlardaki hesaplar vs. gidiyo demi ?
  • quote:

Aynen fransa romu yüklüyken üstüne kurdum . megawipe yapınca telefondaki fotolar oyunlardaki hesaplar vs. gidiyo demi ?

evet gider yedeğinizi alıp öyle megawipe yapın
  • Tamam yedeğimi alıyorum . Megawipe yaptıktan sonra odinden custom cwm yükleyip hafıza kartından efextreme romunu mu yüklicem cwmden ?
  • quote:

Tamam yedeğimi alıyorum . Megawipe yaptıktan sonra odinden custom cwm yükleyip hafıza kartından efextreme romunu mu yüklicem cwmden ?

aynen bu şekilde yapacaksın
  • Şimdi yükledim ama hesap ekle kısmında samsung hesabı yok rehberi falan oraya yedeklemiştim ne yapıcam ?
  • quote:

Şimdi yükledim ama hesap ekle kısmında samsung hesabı yok rehberi falan oraya yedeklemiştim ne yapıcam ?

Orjinal Romun konusunda isteyenler için samsung programlarını ayrı bir dosya olarak vermiş buyrun veriyorum

Dosyanın içinde orjinal samsung uygulamaları var. Yüklemesi cwm den DEĞİL, içindeki yüklemek istediğiniz apk leri çıkarıp system app içine atıp permissions rrw-r-r yapıp telefonu yeniden başlatmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 2 Temmuz 2014; 15:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

Şimdi yükledim ama hesap ekle kısmında samsung hesabı yok rehberi falan oraya yedeklemiştim ne yapıcam ?

Orjinal Romun konusunda isteyenler için samsung programlarını ayrı bir dosya olarak vermiş buyrun veriyorum
    https://mega.co.nz/#!sMp0yTBK!2iIc3TwnIHhLEgSa13gQ41j4ylD_mGlO_agnyj7CHVw

Dosyanın içinde orjinal samsung uygulamaları var. Yüklemesi cwm den DEĞİL, içindeki yüklemek istediğiniz apk leri çıkarıp system app içine atıp permissions rrw-r-r yapıp telefonu yeniden başlatmalısınız.

Tam anlayamadım biraz daha açık şekilde anlatabilir misiniz uygulanışını

• Birde deklanşör sesini nasıl kapatıcam ? Açık kapalı seçeneği var ama kapalıya tıklanmıyo :/
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canreyiz -- 2 Temmuz 2014; 18:12:07 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.