Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • np o vakit bu arada s4 teki goz ile kaydirma vs calisiyor cok iyi olmus valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

np o vakit bu arada s4 teki goz ile kaydirma vs calisiyor cok iyi olmus valla

efeXTREME yüklediniz dimi ?
  • efeXTREME kurarım bugün de sürekli rom atınca telefon sıfırlanıyor CWM ile yedek alınabiliyor mu ?

• Murat hocam 1. mesajdaki gereksiz uygulamarı kaldırmak senin bahsettiğin gibi ve greenfly tarzı program aracılığıyla gereksiz uygulamaları dondurmak buna biraz daha eğilebilirmiyiz böylece ram fazla şişmez ve kurulan rom akıcı bir şekilde ilerler. Mesela ben exdialer kullanıyorum orjinal samsung rehber yerine memnunum çok hızlı ama direk ramdan alıyor hızını sürekli aktif oda bir dezavantaj bunun gibi üzerinde arkadaşla çalışabiliriz siz daha tecrübelisiniz tabiki.
  • efeXTREME'i yüklerken E:Error in /date/media/0/efeXTREME_Lite-ROMv2.0.zip(Status 7) hatası alıyorum. Wipe yaptım yeniden 4.3 kurdum düzelmedi nasıl düzeltebilirim ?
  • evet yukledim onu kullaniyorum su anda

• Efextreme romunun kamera performansı nasıl beyler

@bjk__murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 30 Haziran 2014; 11:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Murat hocam 1. mesajdaki gereksiz uygulamarı kaldırmak senin bahsettiğin gibi ve greenfly tarzı program aracılığıyla gereksiz uygulamaları dondurmak buna biraz daha eğilebilirmiyiz böylece ram fazla şişmez ve kurulan rom akıcı bir şekilde ilerler. Mesela ben exdialer kullanıyorum orjinal samsung rehber yerine memnunum çok hızlı ama direk ramdan alıyor hızını sürekli aktif oda bir dezavantaj bunun gibi üzerinde arkadaşla çalışabiliriz siz daha tecrübelisiniz tabiki.

gereksiz uygulamaları kaldırın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

efeXTREME'i yüklerken E:Error in /date/media/0/efeXTREME_Lite-ROMv2.0.zip(Status 7) hatası alıyorum. Wipe yaptım yeniden 4.3 kurdum düzelmedi nasıl düzeltebilirim ?

CWM 6.0.3.6 ile yükleyin
  • Tamam bir de öyle deneyeyim, yedek almayı nasıl yapabilirim peki ?
  • Az önce uygulamalarımı da kurdum diğer romlarda donmaya başlardı ama bunda tık yok çok iyi çalışıyor efeXTREME

Ama klavyesi yamuk duruyordu tekrar Note 3 klavyesi kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 30 Haziran 2014; 12:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Az önce uygulamalarımı da kurdum diğer romlarda donmaya başlardı ama bunda tık yok çok iyi çalışıyor efeXTREME

Ama klavyesi yamuk duruyordu tekrar Note 3 klavyesi kurdum.

Arkadaşlar isteyene s5 klavyesi verebilirim efeXTREME s5 görünümlü zaten klavyeside s5 klavyesi olsun derseniz verebilirim

İsteyenler için S5 klavyesi Gri

zipi cwm den yüklüyorsunuz

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 30 Haziran 2014; 13:03:01 >

• Merhaba Murat,

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum, malum iş dolayısıyla çok fazla mesaj yazamıyorum. efextreme romunu tavsiyen üzerine kurdum fakat ya romun eksikliği ya benim orijinal nd5 üzerine wipe yapmadan kurmam üzerine toggle kısmında eksikler var. xda daki konudaki screenshottaki togglelar ile kendininkini karşılaştırır mısın rica etsem? Mesela bende flashligt yok, sende de aynı şekilde mi?
  • efextreme de deklanşör sesi kapanmıyor az kalsın rezil oluyodum kızın resmini çekerken :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kOnUrC@N

Merhaba Murat,

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum, malum iş dolayısıyla çok fazla mesaj yazamıyorum. efextreme romunu tavsiyen üzerine kurdum fakat ya romun eksikliği ya benim orijinal nd5 üzerine wipe yapmadan kurmam üzerine toggle kısmında eksikler var. xda daki konudaki screenshottaki togglelar ile kendininkini karşılaştırır mısın rica etsem? Mesela bende flashligt yok, sende de aynı şekilde mi?

evet onları çıkarmışlar galiba.
  • Rom sahibiyle mesajlaşıyorum, gelişmelerden haberdar ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kOnUrC@N

Rom sahibiyle mesajlaşıyorum, gelişmelerden haberdar ederim ;)

evet bende yazarım da gerek yok uzaktan takip ediyorum.
  • s3 için ram yetmiyordu dimi evet evet aptalız biz yedik vallaha bunlar kadar aptal bir firma görmedim son söz kullanıcının.

http://www.talkandroid.com/212117-samsung-announces-four-new-low-level-smartphones-all-running-kitkat-4-4/
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

s3 için ram yetmiyordu dimi evet evet aptalız biz yedik vallaha bunlar kadar aptal bir firma görmedim son söz kullanıcının.

http://www.talkandroid.com/212117-samsung-announces-four-new-low-level-smartphones-all-running-kitkat-4-4/

hocam kim alıcak s4 s5 s6 yı :) s3 e vermicekler tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

s3 için ram yetmiyordu dimi evet evet aptalız biz yedik vallaha bunlar kadar aptal bir firma görmedim son söz kullanıcının.

hocam kim alıcak s4 s5 s6 yı :) s3 e vermicekler tabi :)

hiç umrumda değil s3 den sonrası iyice bozdu.

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.