Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.018.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84028403840484058406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetooth kulaklık bakanlar bence şuna da bakabilir;
    Jabra Halo Smart
    Türkiyede 280 lira, amazonda kargo bedava yaparsanır, 140 liradan ucuza gelir, warehouse deals çok çok ucuza da getirebilirsiniz.

15 saat müzik dinleme diyor ve google now/siri tuşu da var.
  • :S kullanıcısına yanıt
    Ben istiyorum şimdi chat den vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiçbir yerinde PC uyumlu yazısını göremedim. :/ Bir de XBox Controler leri daha çok övüyor herkes. Onu denemek istiyorum.

Şu üç ürün arasındaki farkı anlayamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba ? XBox One Controller 1
    XBox One Controller 2
    XBox One Controller 3

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: SkyWalker87

Fazla G900 alıp satmak isteyen arkadaş var ise $83 veririm. Pm atın görüşelim.
    Teşekkürler.

Gümrük vergisini de verecek misin

Üründe vergi çıkmıyordu dostum lakin ben vergiyide düşünerek fiyat verdim zaten.
    Sonuc olarak vergisi o fiyatın içerisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Dewalt veya Makita akülü matkap arıyorum ama vergi altı göremedim. Sizin gözünüze ilişti mi?

Akülü vidalama vardi makita 67 dolar mi neydi. Cok durmadı geri zamlandi zaten birkaç gun önce
    30 nm baya güçlü
    Bendeki 5 nm

• Dualshock 4 pc de nasıl çalışıyor? Üzerindeki touchpad, ses çıkışı vs. tüm özellikleri çalışıyor mu? Oyunlardaki desteği nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Arkadaşlar bir şey soracağım. Nintendo 3ds xl almayı düşünüyorum .de'den.
    https://www.amazon.de/New-Nintendo-3DS-XL-Generations/dp/B01FLQ3W2A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480249821&sr=8-1&keywords=nintendo+3ds+monster şu ürünü alınca 250 euro gözüken ürün 297'ye çıkıyor.
    https://www.amazon.de/New-Nintendo-Solgaleo-Lunala-Limited/dp/B01IH5O62M/ref=sr_1_6?s=videogames&ie=UTF8&qid=1480249811&sr=1-6&keywords=nintendo+3ds bunu aldığımda ise 209 euro gözüken ürün 197'ye düşüyor. Bunun sebebi nedir?

Konuya aciklik getirebilecek kimse yok mu?

• DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    58 Euroya bu kulaklığı alabilirsiniz. Ülkemizde gamerlar arasında baya ünlü.
    https://www.amazon.de/Razer-beleuchtetes-Surround-einziehbaren-Beleuchtet/dp/B00MVT7BAA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480250429&sr=8-1&keywords=razer+kraken+7.1+chroma
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Amazon.de aldığım nort the face fermarlı Polar biraz büyük geldi.iade için kargo ile göndersem kargo ücreti kime ait oluyor? bu arada boy 1.76 kilo75 m beden polar biraz geniş oldu yani s olsa cuk olurdu:). https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01IHZN22C/ref=oh_aui_i_d_rec_o0_img?ie=UTF8&psc=1

Bu üründen s beden alıp ufak gelen varsa m beden ile değişmeye hazırım😬

• quote:

Orijinalden alıntı: elsaatiii

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

80 TL ye aldım şaka gibi.Türkiyeden birşey alınmaz bundan sonra.

hocam ne zaman aldınız ürünü hala indirim devam ediyor mu
    link varsa alabilir miyim

https://www.amazon.co.uk/Harley-Davidson-Gore-Tex-Motorcycle-Boots-FXRG-3/dp/B00CS6XZ7Y

Model bu fakat ben arabistadan aldım hocam.

Merrell marka ayakkabılarda 100 ile 200 lira arasında satılıyor.Türkiyede 300-500 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Dualshock 4 pc de nasıl çalışıyor? Üzerindeki touchpad, ses çıkışı vs. tüm özellikleri çalışıyor mu? Oyunlardaki desteği nasıl?

Bende merak ediyorum bi bilen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: hezarfenburak

Perşembe günü 39 dolara aldığım Dualshock 4 şimdi 34 dolar. 5 dolar geri ödeme de vermiyorlar. Neymiş kurallar değişmiş. yandı 5 dolar :(

Kargoya çıkmadan düşseymiş iptal ederdiniz. Yapacak bişey yok sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwinFlame

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Nintendo 2ds nasil arkadaslar sadece mario felanmi var..Ps4 xbox s var bana uyarmi..Yoksa Nintendo swict alicam

2ds pek alınacak bir alet değil. Ergonomi vs kötü . Birde şarj aleti ayrı alacaksınız , ardından oyunları ayrı ayrı alacaksınız çok uzun iş . Türkiye'de oyunları ateş. 270 e gelse ıvırı zıvırı ile yine buluyor 500 TL. Swict olabilir daha mantıklı duruyor.

Amazon.de'deki 2DS ile birlikte şarj aleti de geliyor diye biliyorum. Kullanımı 3DS'den daha rahat diyenler de var, bence güzel alet alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Bu tür durumlar tek kişiden kaynaklanmıyor elbette. Ama şunu konudaki bazı üyelerin anlaması gerekiyor ki istismar edilmesi hoş değil ve bunu paylaşmaları hatta toplu halde yapmaları uzun vadede sorun yaratıyor. Bazı ülkelerin gümrüklerinde, bazılarının anlaşmalı firmalarında farklı durumlar, olaylar olabiliyor. Mesela Türkiye'de Logitech ve Razer farklı tutum aldı. 1 senede 2 firmanın temsilcileri de (Türkiye için) çok değişti. Bu forum benzeri şeyler her ülkede var ama buradaki gibi işi yüzsüzlüğe, ticarete dökeni daha görmedim. İhtiyaç olur, kupon+çek+indirim kullanabilirsen kullanırsın anlarım ama biten indirim için ben indirimi kaçırdım, bana indirimli fiyattan verin diye adamların kapısını aşındıranı sadece bu forumda gördüm. Satmak için ürün alınmasına hele ki kargo sildirme vs. etik olmayan şeylerle alınmasına karşıyım. 1 aya kalmayacak, sahibinden gibi, DH 2.el bölümü gibi yerler amazon'dan , aliexpress'ten alınan indirime girmiş mallarla dolup taşacak geçen senelerde olduğu gibi. Bu forumda çek satılıyor. Açıp bakabilirsiniz, millet ihtiyacı olmayan çekleri alıp satıyor. Çeke ihtiyacı olup 10'ar 20'şer çekleri sömürenlerden ihtiyacı olana çek kalmıyor. Ya fazla para verip çeksiz alıyor ya çek alıyor bu yüzsüzlere hakkı olanı almak için para kazandırıyor ya da beklemeye devam ediyor. Amazon'un kasasının derya deniz olup olmaması değil benim dediğim olay. Ben etik kısmından bahsediyorum. Patronun zengin olması, kasadan çalmanızın doğru olduğu anlamına gelmiyor diyorum. 79.99'luk bir ürünün vergiye girdiğini ve Cyber Monday'de indirim olup olmayacağını, Türkiye'de yaşadığınızı yazıp sorun mesela. Kargo mu sildirmek istiyorsunuz diyorlar direk. 3 defa aynı cevabı verdiler. Geçen sene olan ama bu sene olmayan "price match" olayı neden yok bir sorun bakalım ne diyecekler.

Editör kardeş sen de çok şikayet ediyorsun diyen olmuş. Bakın, ben kendimi editör olarak görmüyorum. Şunun şurasında 1.5-2 aydır editörlük yapıyorum ki onu da mecbur olduğum için yapmıyorum. Sitede haberlerde şu da olsa güzel olur diyerekten başvurdum. Görünüşe göre "olumlu" yansımaları olmuş. Bu üyeliğim 7. yılını doldurmak üzere, yarın tam 2500 günü dolduracak bu hesap. Yaklaşık 10 yıldır da bu forumdayım. Türkiye'de bir zamanlar amazon'dan daha iyi hizmet veren firmalar vardı. Vardı diyorum çünkü ya battılar ya da sömürüye dayanamayıp sömüren tarafa geçtiler. Başka sebepler de var elbette ama bu insanlara iyi bir şey sunulunca sömürülüyor. Boşuna yazdığımın da farkındayım, okuyanın zaten benimle aynı fikirde olacağının da farkındayım. O yüzden kim ne yapıyorsa yapsın, sonra olumsuz bir şey olursa da bugünkü gibi susmaya veya yaptığını savunmaya devam etsin diyorum.

firmaların da önlem alması gerekiyor mesela n11, adam 50 tane hesabım var diyor hepsine kupon kaptım diyor forumda dalga geçiyor. n11 neden bunların tespitini yapmıyor? veya amazon kullanıcı kaydı gibi birşey neden tutmuyor? bu kişi daha önce kaç kez bedava kargo dilenmiş kaç kere istismar etmiş, bunların kaydını tutmalı bi tık ile görmeli kullanıcı kişinin profilini.

• ygt96 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam aldığınız kulaklık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Aynı ekranın 1 ms olan modelini şirkette kullanıyorum. Fiyatı bencede çok uygun. Ama 27 inç bir monitör için full hd düşük kalıyor. Bence 2k olan modellere göz gezdirin. Ben evime alacak olsam öyle yapardım. Bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckn.

Çünkü linkte gördüğünüz fiyata Almanya'nın uyguladığı %16 vergi dahildir. Eğer 79 Euro'dan o %16'lık vergiyi çıkartırsanız 67 Euro'ya gelir.

Hocam Almanyada KDV oranı %19 dur.

Ürün fiyatı/1.19 dediğinizde ürünün vergisiz fiyatını bulabilirsiniz.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_Union_value_added_tax

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Hayirli olsun o zaman hocam artik ikimizede,jack wolfskinmi aldiniz

Yok hocam columbia aldım.
  • Bluetooth kulaklık alacaksanız Jaybird'lere bakın. Diğerleri beş para etmez. Jaybird'ler indirimde mi bilmiyorum gerçi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşıma kaptım bir tane sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 84028403840484058406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.