Bildirim
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8401. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

15 Misafir (10 Mobil) - 5 Masaüstü,
10 Mobil

Giriş
-
Ben 2 gün önce aldım geldi bugün. Ama Amazon'un sayfasında çıkıyordu banner Balance sayfasına bakarken vs.
------------------------------
Bu arada sanırım Amazon.de ürün sayfasında gönderilmiyor yazıyorsa artık göndermiyor, birkaç ürün sabah ödeme sayfasında son aşamaya gelirken şimdi adres hatası veriyor. -
Amazon müşteri hizmetlerinden gelene maile hotmailden cevap verebiliyor muyuz yanıtla diyerek.
@MühendisMurat -
Hocam kullanim klavuzunda böyle yazıyor; 120 VAC 60 Hz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okumak yetmiyor, okuduğunu anlamakta lazım. Ne demişim; "amazon'un genel anlamda böyle bir standardı yok". Olsa, bunu garanti eden bir sayfası olur ve orada detaylar yazardı. Bu olay sadece televizyonlar için vardı ve istisnasız iade yapılıyordu. Bununla ilgili garanti ve detayların yazdığı bir sayfa da vardı zaten. Televizyon dışında kalan fark iadeleri nezaketen yapılan ve temsilcinin elinde olan bir şeydi. Amazon.com dahil şu anda böyle bir isteğe çoğunlukla iptal edin ve yeniden satın alın diyor. Nezaketen gene iadeler var tabi ama daha az. Her neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 27 Kasım 2016; 15:8:7 > -
Fax ile ilgili bir şey denmiyor sanırım. Mail ile ulaşın demişler. Ben de site üzerindeki iletişim bölümünden mail yolladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 27 Kasım 2016; 15:7:52 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
G900 siparis edip parasi cekilen var mi benimki hala cekilmemis bu arada 19 aralikta kargolama gozkuyordu bugun 3 une cekmisler bu bf nin en iyi indirimini yakaladim vallahi
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
Şu 40 > 8 olayında taktik falan yok arkadaşlar VPN demişsiniz yarın öbür gün gelmeyince adam görmeyecek mi sizin TR'den bağlandığınızı TR kullanıcısı olduğunuzu gereken butonlar çıkmıyorsa uygun değilsiniz yapmayın böyle şeyler.
Taktige gerek yok ki ben önce müşteri hizmetlerine sordum alırsam 8 euro yu verecek misiniz diye onlar da zaten Türkiye için geçerli dediler aldım 8 euro geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: ColorTR
598C alıpta gönderilen var mı arkadaşlar bende 2 gündür bugün kargoya verilecek yazıyor. Bunları da mı göndermeyecekler ne dersiniz? .de bize ne çektirdi ya?
Almanya'da cumartesi ve pazar gunleri kargo sirketleri calismaz hocam. Pazartesi kargolarlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: SoulTo
ASUS ROG Strix GL702VT-GC018T 17.3-Inch Gaming Laptop (Black) - (Intel Core i7-6700HQ 2.6 GHz, 16 GB RAM, 1 TB HDD, NVIDIA GeForce GTX970M Graphics Card, Windows 10)
950,01 pound.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01JG1BPCA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Item Subtotal: £791.68
Postage & Packing: £29.27
Import Fees Deposit: £193.97
Order Total: £1,014.92
Toplam 1014 pound.
Bence iyi fırsat. Bazen yalnız 950 poundtan 1000 pounda çıkıyor. Biraz bekleyin daha sonra gene düşüyor. Satıcıyı amazon seçin. KDV yi düşüyorlar.
Bir şey sorucam yalnız. Vergi 193 pound yazmışlar. 950 pounda göre hesaplamışlar. Vergi öderken 791 pound üzerinden ödememiz gerekmiyor mu?
905.47 olmuş şuan.
Vergi dahil 969.10 pound oluyor. Bu fiyata dayanamıyorum artık.
Tavsiye edermisiniz. 4000 civarında daha iyi bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar.
Bu laptopu takip eden olursa. Fiyat dahada düştüğü zaman beni de bilgilendirebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulTo -- 27 Kasım 2016; 15:9:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: superficial
Hocam aslında ürün oldukça popüler satışlarından belli zaten. Sizde ki hata garip geldi bana. Bende note edge kullancam inşaalah bir sorun çıkmaz.
Windows phonela mı uyumlu çalışmıyor anlamadım. Baya muzik player i youtube u falan dondurdu dün dinlerken dona dona ilerliyordu parça -
Perşembe günü 39 dolara aldığım Dualshock 4 şimdi 34 dolar. 5 dolar geri ödeme de vermiyorlar. Neymiş kurallar değişmiş. yandı 5 dolar :( -
hayirli olsun hocam. o tuz silika jeldir. kutu icerigindeki nemi emmesi icin. ses deneyimi ile ilgili goruslerini de bekliyoruz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: arse over tit
quote:
Orijinalden alıntı: :S
PS4 alan arkadaşlar amazon.com da ds4 34 dolar + kargo düştü .
https://www.amazon.com/gp/product/B01LWVX2RG/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Ben iki gün önce 39$'a almıştım, az önce chat üzerinden bağlanıp durumu anlattım ve iki dakika içinde 5$ farkı iade ettiler. Fırsat için ben de teşekkür ederim.
bende aynı durumdayım iade etmediler siz ne yazdınız acaba?
-
Hocam ben trden almıştım 1 yıl geçti su an motoru çok sağlıklı çalışmıyor ve şarjı çok çabuk biter oldu
-
kullanmak istemiyorsan payment method kısmında "Use your $10.00 promotional balance" falan yazar, onun tickini kaldır. -
şu ekran kartı kullanılmış. warehouse deals etiketi kullanılmış-çok iyi şeklinde. ihtiyacı olan arkadaş değerlendirebilir. totalde 72 euro ya geliyor.
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B01J9FFV14/ref=sr_1_2_olp?m=A8KICS1PHF7ZO&s=warehouse-deals&ie=UTF8&qid=1480248704&sr=1-2&condition=used -
Ben bu 194 euroluk ps4ler için arayıp konuştum.Şu an depolarımızda yok dediler depolarına gelince gönderim yapılacakmış. -
o şekilde bir tik ne 50 dolar için ne 10 dolar için yok hocam. İKisini de direkt düşüyor, ödemem gereken tutar kısmında 0 yazıyor
benim korkum 50+10 yerine 40 dolarlık ürün mü almış olurum, yoksa 40 dolarını kullanır 20 dolar sonrası için kalır mı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X