Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56215622562356245625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu Prime gene Amerikaya yarayacak en çok bizde ise vergi altındaki ürünler için daha çok işe yarar yoksa ilk önce tam fiyatı gösterip sepette düşüyor ama bu seferde vergi ekleniyor anlamı kalmıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 günlük 10 küsür dolar en uygunu. Bedava kullandıysanız bedava alamıyorsunuz aynı accounttan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

Beyler konu basligindaki skechers losangeles 2016 urununu us 10.5dm yani 44numara alicam insallah ama ayagima olmazsa gelis fiyatina satabilecegim ortak ariyorum. icimizde aday var mi?

https://www.amazon.com/dp/B01C7XW4WE/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1

Aynı konu benim de kafama takılıyor. Satış durumu zor ama iade alıyorlar mı onu merak ediyorum.

Urunde bir sorun yokken keyfi iade edersek kargo ucretini biz oduyoruz hocam. Yani iade sansi yok diyebiliriz

• Arkadaşlar benim kafamda soru işareti kaldı skechers ayakkabı numaralarıyla ilgili,yukarıa eklediğim foto skechers ın kendi fotosu,mesela 10 us 43 europe a denk geliyor,ama amazonun sitesinde 10 us 43,5 europe a denk geliyor yine skechers marka ayakkabıların sayfalarına baktığım zaman.

Hangisine göre almalıyız,çünkü yarım numara bazılarımız için ayağın girmemesi,bazılamız için de ayakkabının çok bol gelip rahatsız etmesi demek.

• Hydros kullanıcısına yanıt
    daha önce sportinstreet mağazasında aldım skechers 9 us 42 Avrupa idi

ve adidas nike 42 giyiyorum fakat skechers 42 si bana büyük geldi geri iade yolladım

amazon da 8.5 us 42 Avrupa yazıyor, skechers in tablosunda bu 41.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykent -- 10 Temmuz 2016; 23:02:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tysonpearl

Roccat RYOS MK Pro - Black Switch - UK Layout
    56,55 Sterlin + Kargo

https://www.amazon.co.uk/Roccat-Mechanical-Layout-Keyboard-Illumination/dp/B00FEDP97W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468179310&sr=8-1&keywords=roccat

Black switch pek işe yaramaz, çok serttir Black switch. Kimi klavyelerin sadece space tuşuna black koyarlar yanlışlıkla bayılmasın diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    48 Dolarlık ayakkabı sepette bekliyor yanına 9-9.5 luk ayakkabı bulamadım bari bi power banık ekleyim tavsiyeniz var mı ?
  • Hydros kullanıcısına yanıt
    Skechers'ın kendi tablosuna göre. Bir de buna cm olarak eklendiği tablo var en uygunu o.

• Kalıpları biraz büyük oluyor gibi. Normalde 27cm 43 e takabül ediyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Hem Prime hem de 50/10 olur mu acaba

5$ kullanildi.
    O da kullanilir diye dusunuyorum.

• boynerde 100 hopi 250 tl oldugu icin skechers ayakkabilari amozondan daha uyguna alabilirsiniz bence

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bu durumu biraz önceki arkadaş a açıklarken ben de farkettim. Amazon bunu bilerek yapıyor, işimiz var.

• Teşekkurler bılgı ıcın :)
  • alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye gönderimi yok
  • Günlerdir kargo sayfası bu şekilde. Bir sıkıntı görünmüyor değil mi?
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfayı okusanız keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunum55

Günlerdir kargo sayfası bu şekilde. Bir sıkıntı görünmüyor değil mi?

Kargonuz yolda diyor hocam bir sikinti yok. Bayram nedenuyle tr ye gelmis ve kayda gecmemis olabilir 1-2 gune guncellenir

• Hocam çok okudum ilk sayfayı. Konuyu da her gün takip ediyorum ama dayanamadım sordum yanlış yaptıysam affola

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunum55 -- 10 Temmuz 2016; 23:28:17 >
  • Amazon da neden sadece Skechers indirimi var? New Balance falan satmiyor mu bu adamlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılbıyık -- 10 Temmuz 2016; 23:36:39 >
  • 
Sayfa: önceki 56215622562356245625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.