Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (4141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.642
Favori
13.994.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41394140414141424143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

h2100 3 ayrı versiyon yorum yaparken buna özen gösterin

Greyhawk modeli en iyi versiyonudur.G430 ve cloud 2 yanına bile yaklaşamaz

@theJuDGe_41 @Penanggalan @Hauntblast

quote:

The headset is very competitively priced for a wireless gaming headset ($100 on Newegg as of this review) and is identical in many ways to the H1500 from Corsair, except that version uses a wired connection (and is slightly cheaper). The Greyhawk is an alternate-color version of the standard H2100, with grey accents in place of the yellow around and inside the ear cups. Kaynak:http://www.gamecrate.com/reviews/review-corsair-gaming-h2100-greyhawk/10785

Bundan sonra bilip bilmeden konuşmayın isterseniz.Kullanmadığınız kulaklıklarla alakalı yanlış karşılaştırmalar yaparak insanları yanlış bilgilendirmezseniz sevinirim.Bu arada G430 kullanmadım bilemem fakat Cloud 2 ile H2100 karşılaştırıldığında kablolu-kablosuz farkı hariç Cloud 2 her konuda H2100'ün kat kat üstünde.İkisini de kullandım biliyorum.Sırf malzeme kalitesinden bile Cloud 2'nin daha üstte bir kulaklık olduğu anlaşılabilir.

Ayrıca unutmayın ki kablosuz olması dışında H1500 ile aynı kulaklık H2100.İki kabloluyu karşılaştırdığımızda biri 39.99 dolar iken diğeri 69.99 dolar.Neredeyse iki katı fiyat farkını da düşünürsek gerçekten Cloud 2'nin H2100'ün yanına bile yaklaşamayacağını hala iddia ediyor musunuz?

Eğer yine de inanmazsanız, aşağıdaki konulara göz atmanızı tavsiye ederim.

http://www.tomsguide.com/answers/id-2785617/hyperx-cloud-steelseries-siberia-corsair-gaming-h2100-dolby.html
    https://linustechtips.com/main/topic/328837-hyperx-cloud-2-vs-corsair-h2100-vs-logitech-g930/
    https://linustechtips.com/main/topic/282109-corsair-h2100-or-kingston-hyperx-cloud/
    http://forums.techarena.in/official-kingston-forum/1475754.htm

Şuan elimde h1500 ve cloud 2 var. bf4 multi oynuyorum bariz h1500 cloud 2 den 3 gömlek üstün. Sesi daha fazla ve çevresel sesler h2100 çok daha iyi geliyor. Bütün ayarlarını kurcaladım. Hele cloud 2 7.1 siz kullandığınızda kendi ayak seslerinizi bile zor duyuyorsunuz.

Oyun için ses kasacaklar mutlaka ve mutlaka h1500 tercih etmeli tabi kablosuz istiyorlarsa h1500 tercih etsinler.

Malzeme kalitesi olarak cloud 2 de h1500 den 3 kat üstün. Ayrıca çok çok daha rahat. Youtube de dolby 7.1 videolarında bile malesef h1500 den çok geride kalıyor. Boş yere cloud 2 almayın eğer ses kasacaksanzı paranıza yazık.

Winky senide bf4 forumundan tanırım. İptal et siparişini h1500 al bana dua edersin.

@Fhistle-X Emre9110'de benimle aynı görüşte ikisinide kullandı farkı söyledi.

Cloud ve Cloud 2'nin bu kadar ilgi görmesinin tek sebebi e spor twitch kanallarına sponpor olarak kulaklıgı herkese göstermesinden başka bişiy değil.

Fanatiklik diyorsunuz asıl siz fanatiklik yaparak kullanıcıları yanlış yönlendirmeyin

Cloud 2 sanal 7.1 , h2100le kıyaslanamaz bile.Kablosuz kullanımda bile h2100 hepsinden iyi.

Ayrıca Kullanmadan etmeden greyhawk modelini nasıl eleştiriyorsun ? buna bir cevap ver önce :)

Ben hepsini kullandım tartışmasız en iyisi h2100 greyhawk

• Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kötü olabilir cloud 2
    7.1 işim yok zaten ama rahatlık çok önemli kafayı yiyeceğim hala iptal edebilirim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha dayanamadım $129.99 görünce, kıydım paraya. Tr fiyatı ile 250-300 Tl var. Değer mi? Değer. Vergi iadeside olursa tadından yenmez.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

7.1 işim yok zaten ama rahatlık çok önemli kafayı yiyeceğim hala iptal edebilirim bilmiyorum

Cloud 2 zaten 7.1 açınca sesi kötüleşiyor 7.1 kapalı şekilde kullanırsnız ses kalitesi çok çok iyi ben oyun oynamıyorum fakat müzik için çok başarılı buldum, parasını sonuna kadar hak ediyor. Birisi oyuncu ekipmanı öner dese gözüm kapalı önereceğim tek ekipman Cloud 2'dir.
  • Amazon Fire 7 tablet aldım 40 dolara. Borderlinx kargo ücretine 18.60 dolar bayıldım.İçim bir fena oldu yarı yarıya kargo amazonun indirimini telafi etti borderlinx 10 dolar beklerken kargo ücretini
  • 12 subatta turkiyeye giren kargo a hala Veri girisi yapildi. Variş bekleniyor diyor

• teote kullanıcısına yanıt
    Arkadasımda var cok memnun ama 7.1 ses kartınız yoksa arkadaşımın dediğine göre işkence çektiriyor

• legolasbride kullanıcısına yanıt
    ürün elektronik oldu mu fena silkeler borderlinx.
  • 75 Dolara Aldigim 850 Evo 250 GB ve 54 Dolara Aldigim Crucial BX200 240GB Elime Ulasti Haber Veren Arkadaslara Tesekkurler

Bir Sorum Olucak Bu iki SSD yi Raid 0 yapabilir miyim ?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    onboard ses kartı var 8 kanallı. gayet iyi ses veriyor. olmadı 24 bit lik bir creative takmak lazım.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    2 yıla Üniversite gideceğim çok profesyonel bir şey beklemiyorum kargoya verilmiş hayal kırıklığına uğramam için 50 liralık snopy kulaklıktan kötü olması gerekiyor o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Gamecom 780 de kullandim cloud 2 de h1500 de. Bunlarin icinde kulaklik kalitesi olarak h1500 mikrofon kalitesi olarak en onde gamecom 780 var. Malzeme ve rahatlik olarak cloud 2 onde. Oyun oynayacakniz en guzeli h1500 almak. Rahatliklarini 10 ustunden notlandirirsam cloud 2 9 alir. H1500 7 alir. Gamecom 780 4 alir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kargoya verilmiş test edip iade ederim
    bu arada h1500 ve h2100 mikrofon testlere göre çok leş bir mikrofonları var benim için önemli olan noktalardan birisi

• CTA Digital 4 Port USB Hub Train Style
    Şu tarz bir şey kullanan oldu mu hiç ? İş görür mü ?
    Hiç sıkıntı yok hocam. Ben ZxR ses kartı ile kullanacagım.
  • Şu President's Day'de girdiğimiz kodu hatırlayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqkn61

75 Dolara Aldigim 850 Evo 250 GB ve 54 Dolara Aldigim Crucial BX200 240GB Elime Ulasti Haber Veren Arkadaslara Tesekkurler

Hocam intel raid manager tarzi bir yazilimla ben normal pc'de yapmistim. Cok alakali degil belki ama aklima su efsane anlatim geldi, paylasmak istedim

• recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Amazon fire stick aldığımda asıl silkelemeye çalışmıştı.vergi bile almaya kalktı chat'ten itiraz edip düşürtmüştüm ücreti.Tabletin boyutları stick'e göre biraz daha büyük ya.Bir de yeniden paketleme yapamamışlar (yersen) başka türlü alma imkanım da yoktu ne yaparsın.Avuntum normal fiyatına alsaydım yine aynı kargoyu ödeyecektim.Kargo bedava gibi oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cqkn61

75 Dolara Aldigim 850 Evo 250 GB ve 54 Dolara Aldigim Crucial BX200 240GB Elime Ulasti Haber Veren Arkadaslara Tesekkurler

Olur ama es zamanli calismaz , calissada Evo'nun performansi b200 seviyesine iner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rex1817

12 subatta turkiyeye giren kargo a hala Veri girisi yapildi. Variş bekleniyor diyor

Bende de aynı durum söz konusu hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 15 Şubat 2016; 21:22:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41394140414141424143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.