Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.665
Favori
13.910.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende enpara kartı var içinde tl var bişey sipariş ederken tl yi € yada $ a çevirip kur farkı ekleyipmi çekiyor yoksa € yada $ çekmesi için kartta € yada $ olmasımı gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 16 Aralık 2014; 1:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdan kale

bende enpara kartı var içinde tl var bişey sipariş ederken tl yi € yada $ a çevirip kur farkı ekleyipmi çekiyor yoksa € yada $ çekmesi için kartta € yada $ olmasımı gerek

yok hocam farklı birşey olmasına gerek o karşılığını çeker direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

bende enpara kartı var içinde tl var bişey sipariş ederken tl yi € yada $ a çevirip kur farkı ekleyipmi çekiyor yoksa € yada $ çekmesi için kartta € yada $ olmasımı gerek

yok hocam farklı birşey olmasına gerek o karşılığını çeker direk.

konuda kur farkı olmasın diye $ seçeneğini seçin demişsinizde hani kartta tl var dedim acaba $ olması şartmı $ çekmemk için anladığım kadarı ile gerek yok
  • quote:

konuda kur farkı olmasın diye $ seçeneğini seçin demişsinizde hani kartta tl var dedim acaba $ olması şartmı $ çekmemk için anladığım kadarı ile gerek yok

hayır yok o sadece amazonun tr çeviricisi normale göre daha fazla o yüzden USD seçin diyoruz.
  • Kindle 59$'dan stokta. Daha önce kaçıranlar değerlendirebilir.
  • Güzel konu, teşekkürler.
  • quote:

quote:

hayır yok o sadece amazonun tr çeviricisi normale göre daha fazla o yüzden USD seçin diyoruz.

birde bişey daha sorayım bu hayvan vitaminleri demi yasak yada sağlık ürünleri vitamin ilaç vs türü şeyler

hayvan yemleri yasak değildir heralde yem katkısı gibi şeyler
  • quote:

birde bişey daha sorayım bu hayvan vitaminleri demi yasak yada sağlık ürünleri vitamin ilaç vs türü şeyler

bilgim yok ama zaten ürünü seçince türkiyeye gönderimi yoktur çıkar büyük ihtimalle, geçemezsin ödeme ekranına.
  • quote:

quote:

bilgim yok ama zaten ürünü seçince türkiyeye gönderimi yoktur çıkar büyük ihtimalle, geçemezsin ödeme ekranına.

türkiyeye yok derken amerikada satışı yasak olur buraya yollamaz o şekildemi yoksa türkiyenin girişine izin vermediği şeyleri yollamıyormu

eğer abd de serbest olup bizde yasak olursa yollarsa gümrükte takılırsa ne olur

• quote:

türkiyeye yok derken amerikada satışı yasak olur buraya yollamaz o şekildemi yoksa türkiyenin girişine izin vermediği şeyleri yollamıyormu

yahu zaten gönderilmiyorsa alamazsın kardeş aldıklarını düzenle ekranı çıkar ve ödeme bile yapamazsın, anladın ?

hadi diyelim birşekilde ödedin atlattın aldın gümrüğe gelir yasaklı mal olduğu ortaya çıkar geri döner ürün.
  • quote:

quote:

yahu zaten gönderilmiyorsa alamazsın kardeş aldıklarını düzenle ekranı çıkar ve ödeme bile yapamazsın, anladın ?

hadi diyelim birşekilde ödedin atlattın aldın gümrüğe gelir yasaklı mal olduğu ortaya çıkar geri döner ürün.

dostum ama sen benim yazdığımı yanlış anlamışsın heralde satışı olmayan bir ürünü buraya yollayamaz ben bunu sormadım neyse onu boş ver

buraya gelip gümrükden yasak diye döner demişsin bunun geri dönüş parasını bizden alıyormu ve ödediğimiz ürünün elimize geçmediği için parayı iade ediyormu

buda son soru olsun cevapların için teşekkürler gece gece rahatsız ettim senide ii geceler

• quote:

dostum ama sen benim yazdığımı yanlış anlamışsın heralde satışı olmayan bir ürünü buraya yollayamaz ben bunu sormadım neyse onu boş ver

buraya gelip gümrükden yasak diye döner demişsin bunun geri dönüş parasını bizden alıyormu ve ödediğimiz ürünün elimize geçmediği için parayı iade ediyormu

buda son soru olsun cevapların için teşekkürler gece gece rahatsız ettim senide ii geceler

dönüş parasını alacaklarını sanmam, amazon gibi biryer iade eder herhalde.
  • şuana kadar gördüğüm en açıklayıcı ve detaylı anlatım. çok teşekkür ederim. ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: senss

şuana kadar gördüğüm en açıklayıcı ve detaylı anlatım. çok teşekkür ederim. ellerine sağlık

rica ederim diğer konuda sorduğun soruların cevaplarını almışındır buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Aralık 2014; 4:15:54 >
  • Benimde amazondan verdiğim siparişim geldi. Bize bu indirimi haberdar eden arkadaşlara teşekkür ederim
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• sonsamuraii S kullanıcısına yanıt
    hocam hayirli olsun:)
    hangi gun vermistin siparisi ?
  • Chincilla kullanıcısına yanıt
    7 aralık pazar günü
  • sonsamuraii S kullanıcısına yanıt
    hocam senin bu amazon uzerindeki takip kisminin ss ini atar misin benimki suan kargo sirketinden cikti.ne kadar surede nereye geliyor merak ediyorum.
  • pts'nin sitesinden takip et. orada sabah 9.45 te dağıtıma çıktı yazısı yazdı, 12'de elime geçti. istanbulda oturuyorum
  • Merhaba arkadaşlar bende amazon.com' dan ilk alışverişimi yaptım mont sipariş ettim risk alarak sipariş ettim , risk derken beden ölçülerinden kast ediyorum 01 Aralık gece sipariş ettim 4 Aralıkta ürün elime geçti hemde 9.99$ kargo ücreti vardı DHL Express kargo ile geldi ama gerçekten çok hızlı ve kaliteli kargo ilk defa yurtdışından alışveriş yaptığım için şaşırdım Ürün İngiltereden geldi ama ne yazıkki beden sorunu yaşadım ve nasıl iade ederim falan gibilerinde gelen kargo firması ile irtibata geçtim olmadı ne yazıkkı ürünün fiyatı kargo dahil ; 75.99 USD ile aldım ,DHL Express ile iade edeyim dedim adamlar bana 241 Euro Ödeme yapmanız lazım dediler neyse sonra Burdan MühendisMurat arkadaşımla irtibata geçtim sağolsun kendisine durumu anlattım pm'den '' madem zor durumdasın yardımcı olayım dedi '' benim ingilizcem hiç olmadığı için Kendisi gece 01:30 gibi amazon.com Livechat bölümünden online olarak kendisi konuştu hemde 2 -3 gün arka arkaya uykusundan ödünverdi sağolsun bir kez bile ya dostum başının çaresine bak demedi amazon yetkilisi ile bi kaç konu yaşadık iade oluşturun falan derken sonuç alamadım yani iade kargosunu benim ödemem şarttı ve bu kargo ücretini karşılamam mümkün değildildi napalım hayırlısı olsun siz siz olun giyim üzerine alışveriş yapacaksanız amazon.com'dan 2 kez düşünün derim yani burdan İlgisine ve yardımlaşmasınada çok teşekkür ederim MühendisMurat arkadaşımıza konuyuda takip ediyorum elinden geldiğince yardımda bulunuyor kendisinden Allah Razı olsun çözüm sonucu alamadık ama satıcı ile mail ve çevirilerde çok yardımcı oldu ilgili ve bilgili bir arkadaş bilgilerini ve birikimlerini burdan paylaştığın için çok teşekkür ederim... MühendisMurat...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.