Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (2404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.334
Cevap
2.647
Favori
13.988.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam güzel cevaplamışsında bana kendi yorumlarınız önemli değil bu kadar işten anlayanlar aptalmı peki bana linklerle gelin bir yerde g303 daha iyi olduğu bir link bulurmusunuz, herhangi bir yerde, incelemede filan o da kabulüm olacak g502 deseniz yerden göğe kadar haklısınız g303 tanımam

http://www.gaminggearlab.com/discover-the-best-gaming-mouse-the-ultimate-mice-comparison-guide/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgum

Hocam güzel cevaplamışsında bana kendi yorumlarınız önemli değil bu kadar işten anlayanlar aptalmı peki bana linklerle gelin bir yerde g303 daha iyi olduğu bir link bulurmusunuz, herhangi bir yerde, incelemede filan o da kabulüm olacak g502 deseniz yerden göğe kadar haklısınız g303 tanımam

http://www.gaminggearlab.com/discover-the-best-gaming-mouse-the-ultimate-mice-comparison-guide/

Yorumluk birşey yok orada, hepsi ölçülmüş bilimsel değerler.

edit. Buna karşı senin attığın link tamamen spekülasyondan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 29 Kasım 2015; 8:03:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

6 ocak felan değilmiş ya 26 kasımda bitmiş 50 ye 10 muhabbeti kaldırıyorum ilk sayfadan soranlara söylersiniz.

6 Aralık hocam.

6 aralık oldugun sanmıyorm. bn arkadaş için istedim 10 doları bana link attı. ordada malsef kampanya sona erdi diyordu.

http://www.amazon.com/b/ref=as_li_ss_tl?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=390957&linkCode=ur2&node=11158618011&linkId=C6ZBEO362Z6BKGDB

bu attıgın linkin kampanyayla bi ilgisi yok burası normalde akrabana v.s hediye çeki göndermen için. sadece biz burayı 10 dolar kapmak için kullandık. şmdi müşteri hizmetlerinede sordum kampanya çoktan bitti dedi

Amazon.com da üye girişi yapmış olun ve alttaki linkten bakın, 6 aralığı söyleyen arkadaş doğru söylemiş.

http://www.amazon.com/b/ref=as_li_ss_tl?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=390957&linkCode=ur2&node=11158618011&linkId=PD42S23YFKJ7QR3E

Sayfa diyor ki:
    Get a $10 Promotional Credit with the Purchase of $50 in Amazon Gift Cards ( En azından 50 usd lik hediye kartı al, 10 usd kredi kazan )
    Enjoy this exclusive Gift Cards offer: Surprise someone with an Amazon.com Gift Card, and get a $10 promotional code to spend on yourself. Just purchase at least $50 in Amazon.com Gift Cards in a single order by December 6, 2015, and receive a $10 promotional code automatically applied to your account after the qualifying order has shipped.

Yani Amazon kendisi hata yapmıyorsa, Aralık 6 ya kadar kampanya devam. FAKAT şu kodu girmelisiniz ürünü satın almayı tamamlamadan önce promosyon kodu bölümüne: 1215GCARDS

Kodu yazdıktan sonra aşağıdaki yazı belirirse, sizin hesabınız 10$ kazanmaya uygun demektr.
    Important message
    Congratulations. Your purchase qualifies you for an Amazon.com credit. A $10 promotional code will be automatically applied to your account and emailed to you within three (3) days after shipping.

Edit: Ben daha bugün aldım gift kartı ve yukarıda belirttiğim kodu girdim, yukarıdaki mesajıda bugün aldım, gece yarısından sonraydı. Bitse bende de çıkmazdı. Gerçi henüz 10 dolarlık promosyonum gelmedi ama bazen 2-3 günü buluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 29 Kasım 2015; 8:06:59 >

• quote:

Bak Morier güzel anlatmış, otur dinle ders niyetine, görülen ingilizce review'ları seviyorsun.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Geceyi test etmedim, artık onu ürün gelince test ederiz
  • Arkadaşlar 5$ Kodu Ricaedebilirmiyim.

Aldım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaşkınspor -- 29 Kasım 2015; 8:37:00 >
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle anlaşamıyacaz siz en iyisi g303 ve g502 kıyaslayın sizin dediğinize göre bu iki modelin arasında fark yok g303 şimdi daha mı iyi diyorsunuz. Yok öyle demiyorum diyorsanız da ne demek istediğimi sonunda anladınız demektir, redragon mammoth g502 ayarında her bakımından, g303 değil. Logitech te zaten g502 bu kadar özellik eklemezlerdi. Ben bu işten gerçekten anlayanların yapmış olduğu değerlendirmeleri baz alırım ve müşteri yorumlarına önem veririm, uzun vadede kullanım açısından Hocam g303 reviewlerde bile bulamazsınız g502 dururken Bu tamamen neye önem verdiğinizle alakalı. Biri çıkar der ben sadece FPS gaming mouse istiyorum, biri çıkar ben gündelik kullanım istiyorum, öteki mmo, bir başkası bütçeye uygun olsun der. Hocam redragon m801 mammoth çok amaçlı kullanım için mükemmel bir mouse zaten oyle olmasa 2014 en iyi oyun mouse seçilmezdi. Şimdi 2015 bakıldığında da g502 bu ünvanı almış gibi gözüküyor. Siz araya g303 mopa desem fps mi desem değişik bir mouse la kıyaslamaya kalkıyorsunuz olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

6 ocak felan değilmiş ya 26 kasımda bitmiş 50 ye 10 muhabbeti kaldırıyorum ilk sayfadan soranlara söylersiniz.

6 Aralık hocam.

6 aralık oldugun sanmıyorm. bn arkadaş için istedim 10 doları bana link attı. ordada malsef kampanya sona erdi diyordu.

http://www.amazon.com/b/ref=as_li_ss_tl?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=390957&linkCode=ur2&node=11158618011&linkId=C6ZBEO362Z6BKGDB

bu attıgın linkin kampanyayla bi ilgisi yok burası normalde akrabana v.s hediye çeki göndermen için. sadece biz burayı 10 dolar kapmak için kullandık. şmdi müşteri hizmetlerinede sordum kampanya çoktan bitti dedi

Zaten kampanya o hocam. "Sen birine gift card hediye et, biz de sana 10 dolar hediye edelim" kampanyası. Ama gift cardı birine gönderince değil, satın alınca verdiği için 10 doları, biz kendimiz kullanıyoruz.

@dcorp;

Hocam dediğinize ek olarak o kodu girmeye gerek yok galiba. O sayfada bir tuş var biraz aşağıda "Click to add the code to your account" yazıyor. O yazı varsa zaten bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz demek (herkese vermiyorlar niyeyse), ona basınca -galiba, henüz gift card almadım ama- gift card alırken kolaylık olsun diye promosyonu hesabınıza ekliyor. (Yani kodu otomatik girmiş oluyorsunuz galiba.)

Ben ona basmıştım daha önce. Şimdi tekrar bastığımda "You have already enrolled for this promotion, start shopping to use it" yazıyor. Yani "gift cardını al da promosyonunu kullan." diyor. Demek bitmemiş kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 29 Kasım 2015; 8:34:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam böyle anlaşamıyacaz siz en iyisi g303 ve g502 kıyaslayın sizin dediğinize göre bu iki modelin arasında fark yok g303 şimdi daha mı iyi diyorsunuz. Yok öyle demiyorum diyorsanız da ne demek istediğimi sonunda anladınız demektir, redragon mammoth g502 ayarında her bakımından, g303 değil. Logitech te zaten g502 bu kadar özellik eklemezlerdi. Ben bu işten gerçekten anlayanların yapmış olduğu değerlendirmeleri baz alırım ve müşteri yorumlarına önem veririm, uzun vadede kullanım açısından Hocam g303 reviewlerde bile bulamazsınız g502 dururken Bu tamamen neye önem verdiğinizle alakalı. Biri çıkar der ben sadece FPS gaming mouse istiyorum, biri çıkar ben gündelik kullanım istiyorum, öteki mmo, bir başkası bütçeye uygun olsun der. Hocam redragon m801 mammoth çok amaçlı kullanım için mükemmel bir mouse zaten oyle olmasa 2014 en iyi oyun mouse seçilmezdi. Şimdi 2015 bakıldığında da g502 bu ünvanı almış gibi gözüküyor. Siz araya g303 mopa desem fps mi desem değişik bir mouse la kıyaslamaya kalkıyorsunuz olmaz.

Kim seçti, neye göre seçti ? Zibilyon mouse review'ı var piyasada hiçbirinin hiçbirşeyden anladığı yok. G502'nin şekli ve ağırlığıyla rahat edemeyen adama G303 kral mouse olabilir, aynı şeyin tam tersi de söz konusu.

Al bak benim sıralamam da mevcut, senin linklediğin saçma sapan yazılardan çok daha geniş kapsamlı ve son kullanıcının ihtiyacı kadar bilimsel, hem de Türkçe:http://forum.donanimhaber.com/m_105703243/tm.htm

Tuş sayısı, büyüklük ve şekil sübjektif özelliklerdir. Buna karşın sensör performansı ve standartlar bilimseldir.

• Bilgisayardan almaya kalktığımda 10 dolar indirim diyor ''apply now'' diyorum bana bir forum doldurmamı istiyor bir sürü şey var anlamadım telefondaki appten alınca da mühendismuratın vermiş olduğu 5 dolar indirim çeki çıkıyor bilgisayardaki siteden alırken ki 10 dolar indirimi türkiye için geçersiz sanırım yanılıyor muyum ? telefondaki appten mi almalıyım

http://www.amazon.com/gp/product/B00BFOEY4I?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
    alacağım ürün bu

• Mouseler konusulmaya baslanmiş.

G303 : fingertip ve claw gripe uygun
    Kesinlikle palm grip tutuyorsaniz pişman olacaksiniz. G402 , G502 , Rival , Razer Chroma
    almalisinuiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 970 aldığımız için hediye edilen rainbow u steamde kaydedebilir muyuz?

• Arkadaşlar saati alırken çok iyi kontrol ettim "Sold By Amazon.com" yazıyordu , my orders'a giriyorum oradada "Sold by: Amazon Export Sales LLC" yazıyor ama ürüne tıkladığımda Sold By "E-dials" diyor anlamadım yahu çok eminim dün satıcı ismi amazon.com idi.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Bilgisayardan almaya kalktığımda 10 dolar indirim diyor ''apply now'' diyorum bana bir forum doldurmamı istiyor bir sürü şey var anlamadım telefondaki appten alınca da mühendismuratın vermiş olduğu 5 dolar indirim çeki çıkıyor bilgisayardaki siteden alırken ki 10 dolar indirimi türkiye için geçersiz sanırım yanılıyor muyum ? telefondaki appten mi almalıyım

http://www.amazon.com/gp/product/B00BFOEY4I?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
    alacağım ürün bu

O Formla doldurulan 10 dolar olayını unutun Türkiye'de geçersiz.

• Arkadaşlar ben TR den 2950 TL yeminseler A7 almayı düşünüyorum ancak yurtdışında saha sağlam leptoplat var ancak vergi vs cekınıyorum almaya öneriniz varsa sunarmışsınız vergi ile aynı fiyata denk gelirde iyi olur

• meXel_ kullanıcısına yanıt
    amazon'un stokları bitmiştir diğer satıcıyı gösteriyordur, size amazon yollayacak. problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

Arkadaşlar saati alırken çok iyi kontrol ettim "Sold By Amazon.com" yazıyordu , my orders'a giriyorum oradada "Sold by: Amazon Export Sales LLC" yazıyor ama ürüne tıkladığımda Sold By "E-dials" diyor anlamadım yahu çok eminim dün satıcı ismi amazon.com idi.

Hala amazon, endişelenme

• Kod alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

amazon'un stokları bitmiştir diğer satıcıyı gösteriyordur, size amazon yollayacak. problem yok.

çok sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

Arkadaşlar saati alırken çok iyi kontrol ettim "Sold By Amazon.com" yazıyordu , my orders'a giriyorum oradada "Sold by: Amazon Export Sales LLC" yazıyor ama ürüne tıkladığımda Sold By "E-dials" diyor anlamadım yahu çok eminim dün satıcı ismi amazon.com idi.

Hala amazon, endişelenme

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.