Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (7 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.631
Favori
14.326.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontrol edebilirsiniz görsellerde büyük değişiklikler var, birkaç ürün daha eklendi gene okurken sizi gülümsetecek bir paylaşım oldu.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Kontrol edebilirsiniz görsellerde büyük değişiklikler var, birkaç ürün daha eklendi gene okurken sizi gülümsetecek bir paylaşım oldu.

Elinize sağlık,çok emek veriyorsunuz gerçekten.Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

quote:

Kontrol edebilirsiniz görsellerde büyük değişiklikler var, birkaç ürün daha eklendi gene okurken sizi gülümsetecek bir paylaşım oldu.

Her anlamda yüzleri gülümsetebiliyorsak ne mutlu bize.

Görüşlerinizi eklemekten çekinmeyin resim boyutları sorun ise belirtin, ayrıca nasıl olmuş ona dair yorumları da bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mayıs 2015; 17:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• profecco kullanıcısına yanıt
    Amazon'un müşteri hizmetlerine yaz. Hemen yenisini yollarlar.

quote:

quote:

Her anlamda yüzleri gülümsetebiliyorsak ne mutlu bize.

Görüşlerinizi eklemekten çekinmeyin resim boyutları sorun ise belirtin, ayrıca nasıl olmuş ona dair yorumları da bekliyorum.

Resim boyutları malesef sorunlu
    Resimde görebilirsiniz

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Konu gittikce daha guzel oluyor
    Kolay gelsin tebrik ve tesekkur ederim

Hangi ürünler eklendi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Resim boyutları malesef sorunlu
    Resimde görebilirsiniz

Biraz daha ufaltmaya çalışacağım 1920 1080 21.5" üstü bir monitörde sorunsuz gözüküyor ama ufak ekranlara biraz büyük geliyor biliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Konu gittikce daha guzel oluyor
    Kolay gelsin tebrik ve tesekkur ederim

Hangi ürünler eklendi?

Hocam ürünlere hızlıca bakın, şimdi tekrar bulamam 2 saat önce ekledim aklıma geleni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Mayıs 2015; 18:57:32 >

• Kulaklık arayışım devam ediyor :)

Beğendiğim modeller var amazon.com da , TR ye gönderim yapmıyor.

Belçika'dan bir yakınım gelecek , ona da gönderebilirim , oraya da göndermiyor..

amazon.de den baktığımda TR'ye veya Belçika'ya aynı ürünleri gönderebiliyor ama çok daha pahalı ..

amazon woot diye bir site açmış tr ye gönderiyor mu?
    çok iyi indirimler var

Hayır göndermiyor. Ben de Canon 55-250 Lensi satın alacaktım. Normalde 299$ ama burada 199$'a düşmüş. Satın alamayınca mail attım. Müşteri hizmetleri şöyle bir cevap yazmış.Verilen linkte Türkiye yok.

Hello,

We ship to a number of countries outside of the United States. You can view the list of countries here:

Unfortunately, if your country is not listed, we are not able to ship to you at this time. We are sorry for any inconvenience this may have caused.

Regards,
    Uday G
    Woot Member Services

Aynı lensi Amazon'da da buldum ama buraya gönderilmiyor. Gönderilen ürün de 299$

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)

• Oncelikle konuyu yeni okudum. Guzel konu olmus elinize saglik ama bir sorum var 75 euro ustu alisveriste vergi icin hala gumruge gitmemiz gerekiyor mu yoksa alisverisi yaparken vergiyi pesin odeyip kargonun gelmesini mi bekliyoruz? Bu arada corsair k70 mx blue alan varsa goruslerini iletirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Triliteral

Oncelikle konuyu yeni okudum. Guzel konu olmus elinize saglik ama bir sorum var 75 euro ustu alisveriste vergi icin hala gumruge gitmemiz gerekiyor mu yoksa alisverisi yaparken vergiyi pesin odeyip kargonun gelmesini mi bekliyoruz? Bu arada corsair k70 mx blue alan varsa goruslerini iletirse sevinirim

K70 Mx blue ben aldım gayet memnunum, mekanik klavye rehberine uzun uzun yazdım bak oraya.

Sen sadece parayı ödüyorsun evine geliyor.

• Logitec G502 57.30$'a düşmüş. kargoyla birlikte 63.73$'a geliyor(165TL). Almayı düşünüyorum.

Edit: Aldım Amazon.com'dan ilk alışverişimi de böylece yapmış oldum. Parayı daha çekmediler, sanırım yarına kaldı. Yine de en az 60 lira daha ucuza geliyor. Ulan bir mouse bile bu kadar fark ediyor ya... Neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 18 Mayıs 2015; 11:15:36 >

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • @alimmm78 @e_capkan Sizin kargolarda gümrükle ilgili bir gelişme var mı acaba?

@Firaristt Aynı üründen ayın 2'sinde aldım bende. Şuan gümrükte gözüküyor bir kaç güne elime geçecek inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 18 Mayıs 2015; 11:38:08 >

İşlemci: Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm Anakart: ASUS H97M-PLUS | Ram: Corsair Vengeance Pro 16GB 2x8GB DDR3 2400MHz | Ekran Kartı: Asus R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit | Hard Disk: WD 3.5 1TB Caviar Blue | Kasa Psu: Corsair Carbide Serisi 400R CX750W 80 |
  • Gerek var mı diye çok kez gidip geldim ama bu sefer bir gazla aldım. Çünkü şimdiki kullandığım 1600DPI ve Windows'ta ayarı sonuna çekmeme rağmen ancak yetiyor, oyunlarda ise nişan almak eziyet gibi. Yok, GTA'nın o nokta nişangahını adamın kafasına getiremiyorum, ekranı döndüreceğim, bazen iyi bazen çok yavaş çeviriyor, tuşlar 2 kere bozuldu 1 sene içinde, her seferinde dpi arttırmam gerekiyor ki artık bunu yapmaya bıktım. Yazılımı ve belleği olmadığı için sıfırdan başlıyor her boottan sonra. Yanlardaki lastik - kauçuk kısımların tozu, kiri mıknatıs gibi çekmesi, yapışkanının çıkması, skatezlerin 2 ayda dümdüz olmasını saymıyorum.

G502'yi bir kere alayım, uzun süre kafam rahat bir şekilde kullanırım diyerek aldım. Türkiye'deki ikinci el fiyatı 150-180lira iken amazon'dan 165 liraya bence çok uygun bir fiyat.

Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Kaliteli malı her zaman kullanırsınız ve sizi çoğunlukla pişman etmez kullandıkça zevk verir , dersiniz ki bunu keşke daha önce alsaymışım. Yani şunu demek istiyorum bir klavyeye mouse ' a şu kadar para verilir mi ya o da aynı şeyi yapıyor diyenleri sakın kale almayın, gülün geçin. Tarafımca denenmiştir o kadar fark var ki... Birde bunlar aslında en sık kullandığımız aygıtlar kaliteli alınmalı sırf oyun veya birşey için değil elin rahatlığı için bile önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Mayıs 2015; 13:03:16 >
  • Bende amazondan moto 360 akıllı saat aldım. Cumadan beri gümrükte bekliyor. Aradım pazartesi işlemler halledilir, salı resmi tatil, çarşamba günü elinizde olur dedi. Normal en ucuz kargo seçeneği ile aldım 5,16$ felandı sanırım. Ama UPS kargo ile göndermişler. İlginç değilmi Murat hocam
    Aynen öyle. Kasa, güç kaynağı alırken hiç acımadım. Bir kere alıyorum, bir daha değiştirmek veya uğraşmak istemiyorum. Aynı şekilde klavye mouse da öyle. Şimdiki 2 defa servise gitti, 2 ay mouse yoktu, mecburen evdeki kablosuz mouse'u kullandım. O iki ay bana yetti zaten. 3. Servis yolu da yakın duruyor zaten. Kaliteli mal ve amazon da olunca hiç tereddüt etmedim. 140 liraya G400s alacağıma, 165 liraya G502 aldım.

Arada 60-70 lira da fark olunca fazla tereddüt etmeye gerek kalmıyor. Ekran Kartı bakıyorum, Burada 2000 lira, ordan evime gelmesi 1400 lira. Artık iyice yurtdışı alışverişle gidiyorum diyebilirim. Son 2 ayakkabım, kulaklığım, kılıflar, koruyucular, aksesuarlar, kablolar, dönüştürücüler, aydınlatma ürünleri, devreler ve şimdi de mouse yurtdışından. Bunların hepsi bana 500-600 liraya mal oldu kabaca. Türkiye'den alsam en az 1300-1500lira tutacaktı veya 1000 liraya aynı şeylerin daha kalitesizini alacaktım. Devlet beni sıktıkça ben daha da açılmak zorunda kalıyorum. 400 liralık ayakkabıyı indirim denk getirip 130 liraya almışım. Sırf devlete ona buna para kazandırmak için neden fazla vereyim? Neden daha kötü hizmet alacağımı bile bile aynı parayı vereyim?

Babam şarjlı matkap bakıyordu. Türkiye'de 980 lira olan Dewalt, amazon'da 130$. Kargo ve gümrükle 200$ tutuyordu, şimdi gelmiyor. Aracı ile alınca 300$'a gelsin şimdi. Hala hatırı sayılır bir fark var. Devletin hatası burada işte. O alet burada 220-250$ olsa ben o kadar uğraşa girer miyim kaliteli markalarda? Girmem. Devlet vergileri yüksek tutup caydırıcı olmaya çalıştıkça insanlar resmi olarak gelen ürünler yerine yurtdışından getirtmeyi tercih ediyor. Köklü ve bize yarayacak düzenlemeler şart.

i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Logitec G430 + G502

• quote:

amazon woot diye bir site açmış tr ye gönderiyor mu?
    çok iyi indirimler var

göndermiyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.