Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.892.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    Bu bedava kargo için sipariş vermeden önce mi sormalıyım yoksa siparişi verdikten sonra mı?
    Çok teşekkür ederim. Epey faydalı, bilgilendirici bir açıklama olmuş.
    Aşağıda da bir arkadaş sormuş ben de sorayım. Müşteri hizmetlerine bedava kargo ile ilgili irtibat kurma işini hangi aşamada yapıyoruz?
  • atarli ergen kullanıcısına yanıt
    Amazon canlı desteğe nasıl bağlandınız? Ayriyeten bir program mı indirmek gerekiyor?
  • eL_TuRCo kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi siparişten önce denedim ama kargoyu düşürmedi. Forumda bir üyeye siparişten önce sorunca düşürmüşler. Kesinlikle kargo ücreti değiştiremiyoruz falan diyor bir de. Bedava kargo işini görmesem ne güzel kargolu alıp geçecektim. Şimdi düşürmediler diye 130 lira fazla verip Türkiye'den mi alsam diye düşünmeye başladım.
  • Amazon.de den dhl ile gelen siparişim en son kargo gümrüğe tabidir şeklinde duruyor. Gümrükten geçmesi ne kadar sürer 2 gün oldu. Bir de kargo gümrükte bekledikçe dhl ek ücret istiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atarli ergen

    Amazon.de den dhl ile gelen siparişim en son kargo gümrüğe tabidir şeklinde duruyor. Gümrükten geçmesi ne kadar sürer 2 gün oldu. Bir de kargo gümrükte bekledikçe dhl ek ücret istiyor mu?
    4440040 ı arayın sırasıyla 3 ve 2 ye basın
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben customer supporta site üzerinden destek talebi gönderiyorum, herşeyi eksizsiz doldurmama rağmen yüklenme sembolü çıkıp gidiyor 1-2 sn sonra tekrar aynı sayfada kalıyor. Sebebini biliyor musunuz ? Gümrük çekim bilgileri için kafam takıldı da benim de beklemek istemiyorum.
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    destek bölümünde sorun var tavsiyem ipad yada telefona uygulamayı indirip oradan yazın gerçi resimde gösterdiğim yeri geçtiyse sorun yok demektir bu arada benim paket dediklerinden 1 gün önce geldi tr ye girince yurt içi kargoya vermişler kısaca 12 gün beklerken 9 günde geldi

    bu defa aramexsi çok beğendim teslim edildi mesajı bile gönderdi amazon ile ortak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Eylül 2019; 23:41:45 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Facebook'dan Türkçe mesaj attım, İngilizce cevap verdiler :) Takip numarasını vs. istediler daha sonra teknik ekiplere ilettiklerini ve kısa sürede onaylanacağını belirttiler.
    Kargoya ürünlerim bugün verildi yarın onaylanır umarım, bir de her seferinde bu tarz bir form doldurmakla uğraşacaksak gerçekten işimiz yaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 19 Eylül 2019; 21:3:33 >
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    aynen face tviterden bende yazdım hemen İngilizce cevap verdiler sen sipariş nonu vermediysen ondan sormuşlardır artı ben gümrük çekimi için e postanızdaki formu doldurdum diye yazdım birde buradan veriyorum bilgileri dedim ona göre cevap verdiler. bence sen dua et e postayla hallediyorlar dhl pislik yapıp gümrükte bekletiyor aramazsan umurlarında olmuyor. aramex hiç olmazsa sipariş yola çıknadan sana e posta atıp işini hallediyor yaptığın iş zor bir işlem değil ad soy ad yazıyorsun şirket adına ev yazıyorsun tc no yazıyorsun tel no yazıyorsun gönder butonuna basıp yolluyorsun bu kadar bunda can sıkıcı bir şey yok 2 günde yola çıkıyor sonra

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Eylül 2019; 23:46:45 >




  • Merhabalar, amazon.fr den bir mouse aldım 55 euro civarı fiyatı iparcel üzerinden kargoya verilmiş. satıcı amazondu direkt bana gelir mi? gümrük çekme işlemi falan yapıyor muyuz ?
  • En sonda ödemeyi Euro olarak seçmiştim ama karttan çekerken Dolar'a dönüşmüş. Arada çok fark yok ama yanlış bir şey mi yaptım yoksa normali mi böyle?
  • Corticera kullanıcısına yanıt
    Direkt size gelir vergisini ödediniz sonuçta.
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Ben bu soruyu hangi kanal üzerinden kime soracaz onu bulamadım henüz... Amazonda aynı N11deki gibi müşteri hizmetleri ile chat üzerinden görüşme var mı?
  • eL_TuRCo kullanıcısına yanıt
    Yardım-Daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?-Bize Ulaşın şeklinde ilerleyip yeni gelen sayfada "Sorununuz hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?" kısmında "Siparişinizi değiştirin ya da iptal edin" seçeneğini seçince altta üç tane iletişim şekli çıkıyor. Oradan sohbeti seçip bağlandım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    Yardım-Daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?-Bize Ulaşın şeklinde ilerleyip yeni gelen sayfada "Sorununuz hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?" kısmında "Siparişinizi değiştirin ya da iptal edin" seçeneğini seçince altta üç tane iletişim şekli çıkıyor. Oradan sohbeti seçip bağlandım.
    Takip edince bu kısma geldim ancak dediğiniz şekilde menü göremedim..TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL_TuRCo -- 20 Eylül 2019; 21:39:51 >




  • eL_TuRCo kullanıcısına yanıt
    Tell us more kısmından devam edeceksiniz.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 20 Eylül 2019; 21:47:18 >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    tam olarak bu sayfa açıkken linki bana atabilir misiniz. Çünkü bendki açılan menüde bu seçenek çıkmıyor.




  • Kargom Japonya'dan İstanbul'a 3 günde geldi. 25 gün gümrükte bekletildi. Dhl'den uzak durun, hayatımda bu kadar berbat bir kargo firması daha görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. hep yazıyoruz dhl ye bulaşmayın diye burada her zaman yavaş kargoyu seçerim en geç 12 günde gelir son 10 eylülde aldığım 6 günde eve geldi aramex kargo takipte gümrükte bile yazmadı direk geçti beklemeden artı tr ye gelince yurt içi kargo eve getirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Eylül 2019; 9:39:54 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.