Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.643
Favori
13.994.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar piyasalarin kapali olmasi nedeniyle cuma gunu yetersiz limitli kartla bir siparis verdim. Şuan revise payment kisminda. Sıkıntı şu ki ürünün fiyati artti. Revise payment kisminda ne kadar duruyor siparisim? Bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Arkadaşlar piyasalarin kapali olmasi nedeniyle cuma gunu yetersiz limitli kartla bir siparis verdim. Şuan revise payment kisminda. Sıkıntı şu ki ürünün fiyati artti. Revise payment kisminda ne kadar duruyor siparisim? Bilen var mi?
    fiyat arttıysa yapacak bir şey yok yeni fiyattan alırsın zaten siparişin onaylanmamıştır limit yetersizse
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam suan siparis eski fiyattan beklemede. Revise your payment diyor. Odeme yontemini duzeltince eski fiyattan alacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    bekliyorsa iyi ama ne kadar bekler bilemem
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Yazı kırmızı olduğu andan itibaren 3 gün olması lazım bu süre içinde ödemeyi tahsil edemezse sipariş otomatik iptal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bu sabah guncelledim hocam sagolun yine de

• Arkadaşlar ilk kez alışveriş yaptım Amazon de den 6.74 fazla çekildi bu kartın bana ait olup olmadığı ile ilgili çekilen tutar sanırım iade olur dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 1 Mayıs 2019; 12:56:8 >
  • 700 Euro luk sipariş geçtim fakat kartımdan parayı çekemiyor. Garanti yi aradığımda 100 tl üstü işlemlerde 3d gerekiyor dedi. Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
  • recepasnn kullanıcısına yanıt
    Öyle bir olay yok sallamış Amazon 3d istemez. Kartın limiti yeterli değildir ya da yurt dışı sitelere kapalıdır.

• recepasnn kullanıcısına yanıt
    Kartın yurtdışına kapalıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Arkadaşlar ilk kez alışveriş yaptım Amazon de den 6.74 fazla çekildi bu kartın bana ait olup olmadığı ile ilgili çekilen tutar sanırım iade olur dimi
    onu kur farkından dolayı bizim bankalar çekiyor iade olmaz
    Kurdan dolayı değil hocam sordum amazona önce 1 euro çekti sonra alışveriş tutarını çekti kur farkı değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Kurdan dolayı değil hocam sordum amazona önce 1 euro çekti sonra alışveriş tutarını çekti kur farkı değil yani
    he o ayrı ilk kez alış yapıldıysa karttan deneme yapıyor doğrudur o iade olur
    Aynen hocam iade olur dedi amazonda teşekkürler verdiğiniz cevaplar için

• iyi formlar arkadaşlar amazon.de den galaxy tab s5e almak istiyorum. Sepete atmadan gönderilemeyeceğini söylüyor. Sepete atınca nerdeyse alma pozisyonun geliyorum alsam bi sıkıntı olur mu?
  • Bugün amazona iade ürün gönderdim. Bakalım ilk iade deneyimimiz nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

iyi formlar arkadaşlar amazon.de den galaxy tab s5e almak istiyorum. Sepete atmadan gönderilemeyeceğini söylüyor. Sepete atınca nerdeyse alma pozisyonun geliyorum alsam bi sıkıntı olur mu?
    tablete sim kart takılmıyorsa sorun olmaz. amazon de de ilk sayfada hep öyle der şayet adres bölümünü geçiyorsan yollanır ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

tablete sim kart takılmıyorsa sorun olmaz. amazon de de ilk sayfada hep öyle der şayet adres bölümünü geçiyorsan yollanır ürün

Alıntıları Göster
    saolasın...
  • Ellerine ulaştığı gün iade tamamlanacak

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam yol üstü olsa elden bırakacağdım . Ptt elemanı pek bi bilgisizdi, umarım Hindistana falan göndermez

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.