Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.643
Favori
13.994.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

vergi tüm yurt dışı amazonlarda var ne kadara gelirsek ürüne göre değişiyor bunu sepete atıp son aşamada görürsün süre de fazla far yoktur en fazla 12 gün veya 15.

Alıntıları Göster
    Vergi ödeyeceğimizi biliyorum zaten hocam, sadece US Amazon'a göre farkları nedir onu merak ettim. Büyük ihtimalle yarın sipariş vereceğim ama son buraya sorayım dedim.
  • Kevin Garnett kullanıcısına yanıt
    alış yapsaydım söylerdim de sadece de ve us dan aldım ama fazla fark olacağını sanmıyorum yine de alanlar yazar umarım
  • Fırsat paylaşımı yapılmıyor mu artık buralarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    hayır
  • Kevin Garnett kullanıcısına yanıt
    hocam süre tamamen şans işi. benim gönderim kargoya verildikten sonra 36 saatte Türkiye’ye ulaştı. 36 saatte amerikadan gelen paket 5 gündür bana teslim edilemedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklık 89 euro'ya düşmüştü. Şu an 99'da. 89'a ne zaman düşer acaba? Herhangi bir özel indirim tarihi var mı?

https://www.amazon.de/gp/product/B078VGQCZ4/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 23 Nisan 2019; 17:2:18 >
  • Dolar 5.87tl berbat bir durum Amazon da bitti.

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Nasıl tabak çanak çıktı. Amazon ne dedi bu konuda. İlk defa denk geldim böyle bir soruna.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    yazıstık falan.geri gonderdim hala ulaşmadı gelince inceleyecekler.sonrasına bakıcaz.bende bilmiyorum.
    Biri hoparlör diğeri tabak çanak alakasız şeyler neyi inceleyeceklermiş enteresan. Yani inşallah lehine para iadesi falan yaparlar. Hani kırık bozuk çıkar ya da başka model gönderirler anlarım. Alakasız ürünler. 5,6 bin liraya ekran kartı aldığımı düşündüm de tabak çanak çıkıyormuş koliden kabus gibi. Şükür bana hiç böyle bişey gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Biri hoparlör diğeri tabak çanak alakasız şeyler neyi inceleyeceklermiş enteresan. Yani inşallah lehine para iadesi falan yaparlar. Hani kırık bozuk çıkar ya da başka model gönderirler anlarım. Alakasız ürünler. 5,6 bin liraya ekran kartı aldığımı düşündüm de tabak çanak çıkıyormuş koliden kabus gibi. Şükür bana hiç böyle bişey gelmedi.
    İade edilen urundur. Onceden alan adam kutudaki urunu alip yerine baska malzeme doldurup orjinal pakediyle geri postalamistir bi sebeple. Daha onceden bi youtube kanalinda amazonun spnsorlugunda iade edilen urunler aciliyordu. Xeon icin nadir bulunan bi anakart kutusundan amd anakarti cikmisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Amazon para iadesini yapar ama size muhtemelen 460 tl lik kargo iadesini yapmayacaktır çünkü elinizde 460 tl ödediğinize dair resmi bir belge yok
    bugün bir iade yaptım nakliye bedeli elle yazılıydı. fotoğrafı çekip attım amazon'a 5 dk sürmeden para yattı diye mail attılar?
  • Nashiro kullanıcısına yanıt
    Nakliye bedeli kaç türk lirası tuttu ?

Hesabınıza nakliye masrafı gönderilme talimatı geldi diye mail gelmesi gerekir.

Amazon.com temsilcileri biraz sıkıntı ve çok kolay dolandırılabiliyor Mesela birinden nakliye masrafını alırsın 2-3 temsilciden daha alabiirsin hatta şansını zorlarsan ürün gitmeden iade ücretini bile alma şansın var çünkü bir birleri ile kordine olarak çalışmıyorlar ama etik olmaz.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bu ürüne ilişkin para iadenizin dökümünü aşağıda bulabilirsiniz:

Şerefiye Para iadesi: 8,12 €

Gerçekleştirilen para iadenizin detayları:

* Sonu 6153] ile biten MasterCard kredi kartınıza: 8,12 €

Bu tutarlar 10 iş günü içinde ödeme yönteminize iade edilecektir. Yasal nedenlerle, bu işlem değiştirilemez. Orijinal ödeme yönteminiz artık mevcut değile lütfen bankanızla veya kredi kartı şirketinizle iletişime geçin. Aksi takdirde lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşın.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    nakliye bedelini 2-3 kere almak hiç hoş etik değil. böyle insanları anlayamıyorum. zaten yakında çıkarsa amazon.de tr den hak veririm onlara.
    Tamam hocam seninki almanya değil mi ?

Almanya Türk olduğu ve iade masrafı yüksek olmadığı için insiyatif kullanabilir.

Yüksek miktarda nakliye masrafı sıkıntı olur, mesela bir önceki arkadaş'a nakliye masraflarını uygunsuz şüpheli gördükleri için vermediler. Barkod olarak resmi bir şekilde fiyat yazılmamış el ile yazılmış bunu elin Amerikalısına veya dahada kötüsü Hİntlisine anlatamazsınız Amazon.com da işler daha farklı oluyor
    Bu aslında İngilizce tam bilmemekten kaynaklanıyyor Amazon.com bana nakliyeli iade aldığımı söylememe ramen tekrar nakliye iadesi yapmak istedi :)

İngilizce iyi bilmiyoruz tercüme hatası oluyor, bazen müşteri ısrarla istiyor olaylar karışıyor...

Amazon.de'de yetkili sizin önceki konuşma geçmişinizi vs inceleyip ona göre size davranıyor, insiyatif uyguluyor
  • bunda bizim ptt çalışanlarının da suçu var. bugün izmir karabağlar şubede diyorum ki amazon iade gidecek.
    iade olmaz o sen ödeyeceksin diyor. e ben karşı taraf ödesin demedim ki :D
    bugün verdikleri kod çalışmıyor takip kısmı komple boş bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam süre tamamen şans işi. benim gönderim kargoya verildikten sonra 36 saatte Türkiye’ye ulaştı. 36 saatte amerikadan gelen paket 5 gündür bana teslim edilemedi
    tr ye giren kargolar sapıtıyor da ondan örnek aramex İstanbul'dan bursa şubesisine yolluyor bursa şubesi ilçelere dağıtım yapmıyor tekrar istanbula iade ediyor sonra İstanbul oradan aras kargoya veriyor anca öyle geliyor bana paket şaka gibi işin komiği İstanbul şuba bunu biliyor ama her seferinde bunu yapıyor ulan verin işte istanbuldan aras kargoya gelsin yada bursa şube versin ne anlamı var her seferinde bu saçmalığı yapmanın

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.