Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    enteresan hocam her şey ters gitmiş imzamdaki monitörü aldım amazon.com dan ilk gelen bozuk geldi geri gönderdim 430 tl ptt ile gitti hepsini karşıladı amazon derdinizi iyi anlatmanız gerekiyor.
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam anlattım ingilizce seviyem de en iyi minumum 25 dk konuştum . Öküz gibi ısrar etmek istemedim. Kabul etmediler malesef. Arızalı ürüne 120 dolar ödeme yaptım bu şekilde kullanmak zorunda kalacağım yazdım. Çok üzgünüz yapabileceğimiz bir şey yok dedi canlı chattaki görevli.

Adı da Angie idi.

Amerika'ya kargo ücretinin nerdeyse klavyenin parası kadar olduğuna inanmadılar muhtemelen yalan konuştuğumu düşündüler.

Belki kargo firmasından ücret evrakı alsaydım ingilizce olarak falan bi ihtimal inanırlardı .

Her şey ters gitti demek bazen yapıyorlar böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 9 Kasım 2017; 16:42:21 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    hocam tek görevli ile vazgeçmeseydiniz bir kere daha bağlanın kesinlikle yardım ederler normal değil bu şekilde davranmaları
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    aslında site vs yapmışlar ama sanırım şuan oturtamamışlar takip kodu vs hata veriyor yakında düzelir

yurt dışından malı teslim alıp tr ye getirdikleri için dağıtım vs hepsi çok hızlı

ve gümrük işlemleri için yetki belgesi vs almadılar direk kapıya geldi 3 günde
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    normalde sorgulama adresi
    http://inter.mngkargo.com.tr

fakat şuan sorunlu benimde ptesi verilen kargom bu şekilde fakat bugun geldi ciddi hızlı bekleyin bikaçgüne mng kapınızı çalar
  • Arkadaşlar ziraat gençbankkart ile alışveriş yapamıyorum. Hem kredi kartı hem banka kartı özeeliği var. Kredi kartı ile deniyorum. Fakat her seferinde ödeme yöntemini güncelle diyor sistem. Çözümü var mıdır acaba? Kart limitim yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsiKoman -- 9 Kasım 2017; 17:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yanlış anlaşıldım sanırım ben siz yalan bilgi verdiniz demedim, ptt size yanlış bilgi vermiştir dedim,özel kargocuların fazla para istemesi normal zaten başka pttye gitseydiniz bence çok farklı fiyat alacaktınız ordaki görevliler malum:) neyse.Bir klavyenin bir monitörden ağır ve fazla yer kaplaması im kan sız.Monitörün kendi salt ağırlığı 3 4 kg dır kablosuydu kutusuydu osuydu busuydu bir monitörün gönderim kg ı 5 dir en az.Boyutlarınında hacimsel olarak fazla olacağı çok aşikar bence bu tartışmaya açık değil.İkisininde 250 tl olması normal değil.
  • Assistan gene 5$ indirim veriyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

normalde sorgulama adresi
    http://inter.mngkargo.com.tr

fakat şuan sorunlu benimde ptesi verilen kargom bu şekilde fakat bugun geldi ciddi hızlı bekleyin bikaçgüne mng kapınızı çalar

Bugün telefonla görüştüm Türkiye'ye giriş yaptığında arayıp öğrenebilirmişiz. Takip edilemiyormuş sitede.
    Ayrıca yurtiçi mngye yönlendirdiğinde bir takip numarası oluşuyormuş. Onu da arayarak öğrenebiliyormuşuz.
    Yani internetten takip olayı yok, telefonla arayıp sorarak.. Takip sistemi kötü, kargo hızlı mı bekleyip göreceğiz dün gönderildi benim kargomda.

• Tartışmıyorum zaten öyle de boğazlarına bıçak dayayacak halim yok ki almıyorlar işte kargoyu 100 lira olsa neyse.

Corsair RMA başvurusunu kabul etmiş. Klavyeyi Hollanda adresine yolla yenisini verelim demişler. PTT hollanda için ne kadar ister acaba ?

@Daniel Faraday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 9 Kasım 2017; 20:2:46 >
    Ben de yardımcı olmaya çalışıyorum küçük bi ilçede felan değilseniz başka ptt varsa oraya gidin şansınızı tekrar deneyin diyorum neden anlaşamadık ki?
    avrupa çok fazla tutmuyor hocam 100 tl den fazla tutmaz sanırım
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01D3QZB2Y/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1510251385&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=symphonized+earbuds&psc=1

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B001EZYMF4/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1510251423&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=sennheiser+earbuds&dpPl=1&dpID=31F3zlJecaL&ref=plSrch

Arkadaşlar bu iki kulaklığı almak istiyorum Amazon'dan internetim az olduğu için sayfalarca yorumlara bakamıyorum.fiyat uygun geldi Türkiye'ye göre.gelmeme gibi bir durumu var mı? Kaç günde gelir? Gümrüğe takılır mı? İlk alışverişte indirim kupon vs gibi indirim alma şansım var mı? Daha önce aliexpressten alışveriş yaptım ama Amazon hakkında bir bilgim yok o yüzden size sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 9 Kasım 2017; 21:22:26 >

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    İndirimler hakkında ilk sayfadaki bilgilerden faydalan belki hala aktif olan bir tanesi size uygun olabilir.ÜRünler Tr'ye gelir herhangi bir sorun yok.Ekstra vergi vs. ödemeksizin alırsınız.
  • Teşekkürler hızlı cevap için. peki gelmesi uzun sürer mi? geçenlerde aliexpressten kafa lambası aldım 10 günde geldi bu kadar hızlı geliyorsa hemen sipariş vericem.kulaklık olmayınca müzik dinleyemiyorum 1 2 ay sürecekse Türkiye'den alayım.bir de iki kulaklığı aynı anda mı sipariş vermeliyim yoksa ayrı günlerde mi? 30 Euro'yu geçen siparişlerden vergi alınıyormuş.gerçi vergi ödemezsin diye yazdın ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 9 Kasım 2017; 21:58:28 >
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Buluyor hocam 2 skechers ayakkabı aldım 2 çiftin de sol ayakkabıların pedleri aynı yerden delindi , hayır solak olsam onu da anlayacam.Denk geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

Buluyor hocam 2 skechers ayakkabı aldım 2 çiftin de sol ayakkabıların pedleri aynı yerden delindi , hayır solak olsam onu da anlayacam.Denk geliyo

Bunlar anlamaz kardeşim, git bak Amazon'dan 1 ürün alıp 3. ürünü 2. ürünü bedavaya getiren tiplerdir bunlar.

(Bu konuda dün ve bazı zamanlar bana nezaket kredisi dolayısı ile saldıranlar özel mesaj ile nasıl yapabilirim, abi çok ihtiyacım var bir ürün almam gerekiyor diye yalvarıyor).

Sanırsın Amazon bedava mal dağıtma yeri.
  • İndirime girmesi beklenen bu yıl ps4 veya xbox one faşan haberi var mıdır ortalıkta?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B076QLGRCF/ref=mp_s_a_1_5?ie=UTF8&qid=1510260662&sr=8-5&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Xbox+one+s+bundle

Bu var şuan indirimde hocam. Vergisi yüksek çıkıyor ama iade olur herhalde. 2 yeni oyunla birlikte ucuza geliyor şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye gönderilmiyor deyio sepette gönderme olayı hala var mı acaba? 1 yıla yakın takip edemedim konuyu? Eskiden .de den alınırken bolca böyle hatalar oluyordu. Sonraları çoğu ürünü ülkeye göndermez oldu amazon.de. Şimdi ki durum nedir merak ettim?

Ayrıca birşey daha soracağım. Ben tıkaçlı kulaklıklardan nefret ediyoe ve hiç kullanışlı bulmuyorum. Apple in airpods ları benim kulağıma çok iyi ama kalite olarak vasat. Sağlam bir kulaklık önerecek biri var mı? Shenneheiser ların hepsi tıkaçlı sevmiyorum. Mümkünse bluetooth modelleri arıyorum. Şarjı uzun giden ve ses kalitesi üst düzey olan. Önerisi olan var mı?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.