Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: onursumer

selamlar bayağıdır alışveriş yapmıyordum amazon.de den uyguna aracım için yay seti yakaladım

bu sefer kargom mng kargo ile verilmiş

Kargo Firması: MNG_KARGO_TR, Takip No.: AMZSTNBXXXX1711060005542

nerden takip ediyoruz bunu ? :D

http://inter.mngkargo.com.tr/ var orada işe yaramadı

daha önce mng ile kargosu gelen oldumu ? ups gibi yetki belgesi istiyorlarmı ?

takip etmeye gerek yokmuş

6 sında verdiler şimdi teslim edildi :) yeni anlaşmışlar artık yurt dışında direk mng teslim alıp tr de kapıya kadar değişiyor tüm işlemleri hallediyorlar

• dhequel kullanıcısına yanıt
    Orada yanlış bilgi vermişlerdir. Her zaman için gönderen taraf öder ücreti. Dünya stardartı bu.
  • onursumer kullanıcısına yanıt
    Biz takip edemiyorsak iparcel daha iyi gibi.
  • piradomim kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam bu ayakkabı sadece ıslak zeminde kaymayı engelleyici mi demek istediniz?

Burnu kompozit, elektriğe karşı yalıtımlı tabanı metal gibi ibareler de mevcut açıklamada anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler iki farklı ürünü ayrı ayrı kargolamalari mümkün müdür ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    hehe bekle düşer :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

bir kaç yılda yüzlerce parça, 140 bin küsür liralık alışveriş yaptım.
    0 iade, amazon müşteri temsilcisi ile toplasan 3 bilemedin 4 kere konuşmuşumdur.

siz nasıl bir bahtsız insanlarsınız, bedevilersiniz, anlamıyorum..
    hep sizi mi buluyor böyle şeyler..

bende art niyet arıyorum böyle işlerde, istediğiniz kadar yanlış anlayın..

Kardeşim işte diyorsun ki 0 iade ondan dolayı belki yarın bir gün seninde karşılaşabileceğin bir durum olabilir.

Ha benim için sorun mu bu iade edememe? Hayır değil, çünkü bir şekilde ben paramı bu adamlardan geri alıyorum biraz uğraşarak da olsa.

Özel mesaj ile iletişime geçip nasıl yapıyorsunuz? Deyip buradan da ''siz dolandırıcısızdır'' diyen o kadar çok kullanıcı var ki... Ne desek boş.

Lütfen diğer üyeler ve siz yanıt vermeyin konu boşa kirlenmesin.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Mümkün. Eğer bir ürün stokta varsa ve diğeri stokta yoksa, stokta olanı hemen gönderirler. Stokta olmayanı ise stoğa girince ayrı bir kargoyla gönderirler. Bu dediğim ön siparişte olan ürünler için de geçerli. Başka bir senaryo ise bir ürün Polonya deposunda varken diğer ürün İngiltere deposunda ise bu ürünler ayrı olarak kargolanır. Bu durumlarda ekstra kargo ücreti ödemezsin. Tek sepette satın aldığın farklı 2 ürün 30€'yu geçiyorsa ve gümrük vergisi ödemişsen, eğer hepsi ayrı olarak gönderilirse ve birim fiyatları gümrük ücretinin altındaysa yaklaşık 2 ay sonra ödediğin gümrük vergisi kredi kartına iade edilir.

Son ödeme ekranında ekstra ücret ödeyerek ayrı kargolarda gönderilmesini sağlama gibi bir seçeneğin de var. Ancak bu şekilde alırsan kargo ücreti çok yüksek oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Cok sag ol cevabın icin. Hem erken ihtiyacım var hem de vergiden yırtarsak ne âlâ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    adamina gore degil urunune gore muamele arkadas monitör almis en az 200 300 dolardır ve monitor daha buyuk ve agir bir urun oldugu halde 250 tlye gonderebilmis siz klavyeyi 250tlden asagi gonderecek yer bulamadim demissiniz amazon yetkilileri muhtemelen az cok fiyatlandırmalari bildigi icin inanmadi verdiginiz fiyata max 30 dolar verebiliriz dedi ki monitorun 250ye gittigi yerde klavyenin 110 120 tlye gitmesi gerekli gerçekten de bence sizi pttdeki çalışanlar yanıltmış bana oyle geldi

• Malesef BF'de burada paylaşılan ürünlerin %90'ı oyuncu klavyesi faresi kulaklığı. Bunlara vatantaş doymuştur inş. yenisinde daha az görürüz :)
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    onuda gönderirlerse görürüz
  • Sennheiser CX 1.00 kulaklığım bozuldu yeni bir şeyler almak istiyorum. .Com'a baktım CX 300 II Precision Enhanced ve CX 3.00 uygun gözüktü. İkisinden hangisini tercih etmeliyim daha önce kullanan var mı? Veya bunlar yerine 25 - 30 dolar arası kulaklık önerisi olan var mı ?
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Yanıltma falan yok doğru bilgi verdim. Klavye alüminyum kasa 1.5 kilograma yakın ağırlığı var ve kutusu epey büyük adamlar metreyi alıp ölçtü baktı. Bana verilen fiyat buydu.

Ha PTT benimle uğraşmamak için akşam saati başından savdıysa bilemem. Özel kargocular cok daha fazla para istedi.
  • wWenTj kullanıcısına yanıt
    banane oğlum bende var zaten arkadaş için dedim düşmezse düşmesin çok lülülü
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    merhaba... elimde ihtiyaç fazlası cx 1.0 var eğer düşünürseniz...
  • İlk defa böyle değişik bir takip kodu görüyorum . I parcel pts mng kargo bir yerde takip bilgisi gözükmüyor sadece amazonun sayfasında gözüküyor .

Kargo Firması

MNG_KARGO_TR

Takip No.

AMZNKRXXXXX1711070007362

• Tam bir ay önce bu ürünü sipariş ettim;

https://www.amazon.de/gp/product/B01N5EYAUH/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

I parcel ürünü kaybetti daha sonra yenisini göndermek için beklettiler ardından aramex ile yeni ürün gönderildi aremex adresinin elimizde yok diye o da bekletti en son güç bela yurtiçine teslim etti vs derken anca bugün elime ulaştı ve gelen ürün;

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Aldığıma pişman oldum yahu. Birinci kayboldu, ikinci yanlış geldi bakalım şimdi üçüncüyü gönderiyorlar dedim ne olur aramex ile göndermeyin sanırım acıdılar da express kargo ile gönderiyorlar.

Şu amazon'un aramex ve aras kargodan bir an önce kurtulması lazım.

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    bune yahu böyle resimlerdeki ürünlere bak gelen ürüne bak
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Gelen daha güzelmiş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.