Şimdi Ara

TR lag sorunu devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dereceli girecek arkadaşlar girmeyin oyundaki sorun devam ediyor şuan yeni çıktım oyundan 8 kişide sorun vardı sorun olmayan 2 kişi bizdendi kazandık Bi düzeltemediler serveri valla yazık o kadar insanın emeğine

• Demin lag yüzünden kaybettik ben en son haraket edemedim
  • Abi lag yüzünden oyun kaybettik bizde 2 kişi afk oldu adam maç sonunda "gg easy" yazdı ya mouse kırıyordum az daha sinirden.
  • Sacma olan sey lag sadece bende vardı ve bütün takım karşıda arkadaşımın oldugunu düşündü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Sacma olan sey lag sadece bende vardı ve bütün takım karşıda arkadaşımın oldugunu düşündü...

Allahtan bizim neredeyse bütün takımda vardı
  • 3-4 saniye gecikme var
  • riot şuan yayin yapıyor aram o bile donuyor adamalr başdan fail sonra tr pişmanlık dedmi kızarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın oyuna girmeyin, 8 dakkada oyuna girdim (aram) girdiğimde nexus kulelerimiz yoktu. Hareket edilmiyor, bağlantı kopuyor sürekli.
  • Önce ki maçta lag vardı şimdi ki maç karşılaşma başladı ama ekran gelmiyo siyah erkan geliyo sonra bağlanamadı hatası veriyo

Edit:Yeni geldi ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 13 Kasım 2013; 15:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

riot şuan yayin yapıyor aram o bile donuyor adamalr başdan fail sonra tr pişmanlık dedmi kızarlar

Onlarla bi alakası olduğunumu düşünüyosun.
  • bazılarında lag yok. server pert.
  • Bir bakayım bende lag olacak mı, yoksa ranked atarım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakip takımda adamlar çatır çatır farmlayıp kule aldılar ama ben karakteri bir yere yönlendirdiğimde 3sn den aşağı geri çekemiyordum.
    hadi herşeyi geçtim rakip takımdaki ergenlerin sözle sataşmaları , laglı oynamadıklarını kabul etmemeleri adamı delirtiyor.
  • az once rankedda bzım takımda 4 kisı dustu bende gram lag yoktu sorun bende mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lagdan öldüm ağır sövdüm yani benim hero kitlendi hareket etmedi adam çatur cutur hiç birşey yapmadan kesti beni .
  • Şu an güncellemeyi indiremiyorum, hata veriyor. Sizce sebebi bu olabilir mi?
  • bende bir ara ping 170'lere çıkmıştı sabit
  • dün de aynı sorun vardı. ben solo da riven la oynamak için cebelleşirken karşıda fiora vardı onda da lag vardı fakat ulti avantajını iyi kullandı çakal fakat sonuç olarak biz kazandık takımda ki maokai'li eleman resmen aktı o lag'a rağmen.

özet : hiç bir şey yapamadım ama kazandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.