Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar Dr.Brain ustam bende iphone 4 var ve suan jailbrek yapildi ve ios 5 var baseband 04.11.08 geveyle kullanamiyorum telefon ispanya movistarla calismakta yani anliyacagin simlilit var bunu aciyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkizil

selamlar Dr.Brain ustam bende iphone 4 var ve suan jailbrek yapildi ve ios 5 var baseband 04.11.08 geveyle kullanamiyorum telefon ispanya movistarla calismakta yani anliyacagin simlilit var bunu aciyormusunuz?

evet moviestar acılıyor sorun yok onda bana pm ile bir telefon nr verin arayım siz cihazı kontroll edelmi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • cevaplandı

• quote:

selamlar Dr.Brain ustam bende iphone 4 var ve suan jailbrek yapildi ve ios 5 var baseband 04.11.08 geveyle kullanamiyorum telefon ispanya movistarla calismakta yani anliyacagin simlilit var bunu aciyormusunuz?

Evet buda bir sorunlu alışveriş oldu arkadaşa cumartesi günde bir adet telefon actım 15-20 dakkada parasını elden antalyadan verecekti şimdi ses seda cıkmıyor mail attım cevap yok pm attım cevap yok! Arkadaşa 24 saat daha verecem ondan sonra telefonunu Apple serverden banlatacam hiç kullanamicak telefonu sırf ibret olsun diye yapacam bunu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

quote:

Evet buda bir sorunlu alışveriş oldu arkadaşa cumartesi günde bir adet telefon actım 15-20 dakkada parasını elden antalyadan verecekti şimdi ses seda cıkmıyor mail attım cevap yok pm attım cevap yok! Arkadaşa 24 saat daha verecem ondan sonra telefonunu Apple serverden banlatacam hiç kullanamicak telefonu sırf ibret olsun diye yapacam bunu!

Usta referanslarin belli su ana kadar yaptigin islemler belli bir tane hakkinda yapilmis
    kotu yorumun yok.. guvenmeyen yaptirmasin neden para pesin yapmiyorsun kiziyorum sana!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse acamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: srkn27

quote:

quote:

Usta referanslarin belli su ana kadar yaptigin islemler belli bir tane hakkinda yapilmis
    kotu yorumun yok.. guvenmeyen yaptirmasin neden para pesin yapmiyorsun kiziyorum sana!!!!

ya dedik 50 tl lik için dalga yamiyalım ama yine şu iyi niyetli kalbime güvendim neyse boşver 50 tl lik adamlar çokmuş beni ne zengin eder nede fakir ama o telefonu ibret olsun diye kapatırcam direkt çöp olacak haberi yok muzafferkizil'ın o zanetmesin enayi buldum yaptırdım! 48 saat sonra dünyanın en pahalı ipodunu kullanacak bu 48 saati verecem ona ondan sonra benden günah gitti Appelservere havale ederim bu işi 15-20 dakkada actırdım ya sinir oldum sadece yok abi ben böyleyim ben şöyleyim merak etme falan filan.
    Bana dese abi param yok fiyatı ne sonra haletsek olurmu ona tek diyecem sorun yok kardeşim.
    Neyse sinirlenmicem bakalım 48 saati var

• selamlar arkadasim kusura bakma ben bu sitelerde 50 milyonliradan kacicak degilim.. antalyadaki arkadasima ulasamadim o yuzden seninlede yurt disinda oldugumdan irtibat kuramadim suan telefonum acikmi?he sunuda soylim sana bana tehdit olarak yazdigin icin yazmiyorum bu cevabi ben herzaman sozumun arkasindayim 50 liran kalmaz bende kusura bakma..bana pm den sana ulasabilecegim bir hesap nosu atarsan sana gonderirim parani..
  • quote:

selamlar arkadasim kusura bakma ben bu sitelerde 50 milyonliradan kacicak degilim.. antalyadaki arkadasima ulasamadim o yuzden seninlede yurt disinda oldugumdan irtibat kuramadim suan telefonum acikmi?he sunuda soylim sana bana tehdit olarak yazdigin icin yazmiyorum bu cevabi ben herzaman sozumun arkasindayim 50 liran kalmaz bende kusura bakma..bana pm den sana ulasabilecegim bir hesap nosu atarsan sana gonderirim parani..

ilginç okadar mesaj attım hiç birine cevap vermediniz! acnak bu bir tehtit degildi verdim bir sözdü. onu yazdıktan sonra yazdınız.
    Arkadaşına ulaş paramı yolla konuştun gibi.
    ben sözümde durdum ve actım telefonunu.
    bu arada bundan sonra peşin para işler kimse darılmasın cash güller.
    bu kural tabii dostlarıma ve arkadaşlarıma gecerli degil !!

• tamam parani yarin atacagim suan acik olup olmadigini nasil sorgulaya bilirim internetten?kusura bakma emeilllerime bakamadim bakabilsem cevap yazardim arkadasim bende istanbulda calisirken bir turkcell bayisinde calisiyordum..
  • Dr.Brain bişey takıldı kafama. Bu iphonelar unlock yapıldıktan sonra Türkiye'de sorunsuz çalışıyor mu? Demek istediğim update error gibi ya da bazı işlevleri kullanırken sıkıntılar yaşanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerT.C

Dr.Brain bişey takıldı kafama. Bu iphonelar unlock yapıldıktan sonra Türkiye'de sorunsuz çalışıyor mu? Demek istediğim update error gibi ya da bazı işlevleri kullanırken sıkıntılar yaşanabiliyor mu?

evet sorunsuz çalışıyor! Cihazlara itunes üzeriden en son ios yükleniyor ve birdaha update ederken kitlenmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canerT.C

Dr.Brain bişey takıldı kafama. Bu iphonelar unlock yapıldıktan sonra Türkiye'de sorunsuz çalışıyor mu? Demek istediğim update error gibi ya da bazı işlevleri kullanırken sıkıntılar yaşanabiliyor mu?

evet sorunsuz çalışıyor! Cihazlara itunes üzeriden en son ios yükleniyor ve birdaha update ederken kitlenmiyor.

hmm.. teşekkürler cvp için. AT&T iphonelar gevey card ile kullanıldığında sorun çıkarıyor mu?
  • dr.Brain şu benim telefonada bi care bul ya :) almanya vodafone. almanyadakı vodafon merkezı ıle konussak falan acmazlar mı onlar? veya yapılabılecek hıc bırsey yok mu??
  • inan çok isterdim ama malesef vodafone almanya acmıyor acarım diyende yalan söyler.
    bana her ülke de amerika ve almanya deme

• 900 tlye ios5 kilitli cihaz satılıyor bunları acabiliyor musun üstadım? Ona gore iPhone alalımjavascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: juweLyn*

900 tlye ios5 kilitli cihaz satılıyor bunları acabiliyor musun üstadım? Ona gore iPhone alalımjavascript:void(AddText(''))

aldıgın telefon amerika çıkışlıysa alma. Açtırabilen zaten o fiyata satacagını zannetmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juweLyn*

900 tlye ios5 kilitli cihaz satılıyor bunları acabiliyor musun üstadım? Ona gore iPhone alalımjavascript:void(AddText(''))

operatöre baglı olarak evet

• quote:

inan çok isterdim ama malesef vodafone almanya acmıyor acarım diyende yalan söyler.
    bana her ülke de amerika ve almanya deme

Dr Brain benim telefon almanyadan alınmıstı soyledım bunu sana ama sımdı kafama bırsey takıldı. DN ile baslayaslar almanta T-mobile oldugunu gordum forumların bırınde nasıl anlıcaz ne oldugunu bıde sım kılıtlı olup olmadıgını ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.