Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k0rkuluk

arkadaşlar kesinlikle imei numarasından sorgulattırın,telefonda almanya görünüyodu,imeide fransa çıktı, tamer abiye verdim imei numarasını fiyatını falan verdi,işlemleri başlattık.ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

işleme alındı yarın hazır kardeşim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

cevaplandı

gelmedi cevap ?
  • kaffam karıştı ama şimdi cevaplandı

• Dr.Brain bence verdiğiniz hizmet çok güzel.. para nasıl kazanılır biliyorsunuz bi ince..:)

Bir soru ...daha önce galiba pmden sordum ama Orange Romanya .. simkilitli ve pasaport kayıtsız vardı kuzende.. suya düşürdü sonra tamir edildi.

şuanda "hakkında bölümündeki" model : MC603RR yazıyor şuan .. RO romanya TU Turkey de .. RR ne şuan bilmiyoruz.

onun adına soruyorum .. ios 5.0.1 yüklü şuan .. bunu Turkcell veya Vodafone türkiye hatlarıyla çalışır duruma getirmek ne kadara mal olur pm den cvp

verebilirseniz seviniriz.
  • Merhaba benimkisinde model no MC603FD yazıyor listenizde göremedim. factory unlock işlemi yaptırmayı düşünüyorum model no nun sonunda LL olmadığı için amerika değil ve unlock olabilir diyebilirmiyiz ?
  • Dr. Brain Bize küsmüş :)) bi cvp bile yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LATINLINGO

Dr. Brain Bize küsmüş :)) bi cvp bile yok ..

yok dostum küsmedim okadar yogunumki bilemezsın.
    RR bilmiyorum tam olarak ama doru hatırlıyorsam Russmodelno galiba onun bana imei sini atıver pm den sana akibetini söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Brain -- 19 Ocak 2012; 19:16:30 >

• quote:

quote:

arkadaşlar kesinlikle imei numarasından sorgulattırın,telefonda almanya görünüyodu,imeide fransa çıktı, tamer abiye verdim imei numarasını fiyatını falan verdi,işlemleri başlattık.ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

tamer abi çok teşekkür ederim,arkadaşlar hepinize sonuna kadar tavsiye ediyorum,işlem yaparken 1 2 hatam oldu ama,tamer abi çok ilgiliydi son ana kadar yardım etti,abi tekrardan çok teşekkür ederim,tamer abiye imei verip sorgulatın,oluyosa(ki benim ki şu an sim free)kesinlikle hiç uğraşmayın.dün işleme konuldu bugün kavuştum telefonuma.

• Arkadaşlar, bende yazmak istedim, şu an itibariyle telefonum SIMFREE sevgili Tamer abi sayesinde. 6 ocak tarihinde başladı sürecimiz kendisiyle, sürekli başının etini yedim ne zaman açılacak diye kendisi bir abi sıcaklığıyla süreci hep anlattı hep bilgilendirdi hiç bir zaman terslemedi hiç of pof etmedi ve bugün şu an itibariyle ne gevey ne bişe takıyorum hattımı hop ekranımda operatörüm. İnanılmaz bir konformuş iyi ki unlock yaptırdım ve daha önemlisi iyi ki Tamer abi gibi seviyeli babacan ve dürüst birine yaptırdım. Referans olmak haddimize değil ama sonuna kadar yanındayız Tamer abi tekrar çok sağol. OHHH BEEE dünya varmış iphone un tadı şimdi çıkıyor yeminle. ;)
  • quote:

quote:

quote:

tamer abi çok teşekkür ederim,arkadaşlar hepinize sonuna kadar tavsiye ediyorum,işlem yaparken 1 2 hatam oldu ama,tamer abi çok ilgiliydi son ana kadar yardım etti,abi tekrardan çok teşekkür ederim,tamer abiye imei verip sorgulatın,oluyosa(ki benim ki şu an sim free)kesinlikle hiç uğraşmayın.dün işleme konuldu bugün kavuştum telefonuma.

Gülle gülle kullan dostum kafana takılan sorularda herzaman rahatsız edebilirsin sorun yok.
    Telefonun kulanda eskisin degerini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: KERO1planet

Arkadaşlar, bende yazmak istedim, şu an itibariyle telefonum SIMFREE sevgili Tamer abi sayesinde. 6 ocak tarihinde başladı sürecimiz kendisiyle, sürekli başının etini yedim ne zaman açılacak diye kendisi bir abi sıcaklığıyla süreci hep anlattı hep bilgilendirdi hiç bir zaman terslemedi hiç of pof etmedi ve bugün şu an itibariyle ne gevey ne bişe takıyorum hattımı hop ekranımda operatörüm. İnanılmaz bir konformuş iyi ki unlock yaptırdım ve daha önemlisi iyi ki Tamer abi gibi seviyeli babacan ve dürüst birine yaptırdım. Referans olmak haddimize değil ama sonuna kadar yanındayız Tamer abi tekrar çok sağol. OHHH BEEE dünya varmış iphone un tadı şimdi çıkıyor yeminle. ;)

iltifatların için mahcup oldum abartmıyalım benim fazla yaptım yok
    tabi herkes hemen acılmasını ister ama süreçler var işte onlarda elimde degil malesef.
    Gülle gülle kullan telefonu (telefon olarak) kafana takılan bir soru falan kalırsa numaram mevcut kayıt et ve ara beni (sen fazla arama)
    şaka şaka istedin saate ara sorun yok.
    Bu arada istanbulda bulunacam cumartesi gününden sonra! barlara davetiye bekliyorum herkesden

• Ballandira ballandira anlatiyolar bide yaa. Arkadasim acilabilen var acilamayan var. Ayip oluyo....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmega

Ballandira ballandira anlatiyolar bide yaa. Arkadasim acilabilen var acilamayan var. Ayip oluyo....

tabi arkadaş sende haklısın ama insanların sevinmeyede hakkı var tabi acılmayanlarada üzülüyorum

• kilitli iphone alacagım.bilglerini istedim siz açılır derseniz alacagım.
  • iyi günler japonyadan alınan iphone 4 5.01 versiyonlu modeli açabilirmisiniz...

basebandı 04.11.08
  • kilitli iphone alacagım.bilglerini istedim siz açılır derseniz alacagım.

bilgilerini pm atarsın!!

Japonya softbank acılmaz malesef

• 4s leri acmaya baslaya bildiginiz zaman söyleyebilri msin acaba yaza kadar zamanim var
  • saten acılıyor ama her operatör müsade etmiyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.