Şimdi Ara

[TR'de İLK] BENQ XL2411Z 144HZ Oyuncu Monitörü İncelemesi [Gönüllerin Kralı] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
3
Favori
34.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut kullandığım aoc g2460vq6 (75hz) monitör yerine 144hz diye bu modelden aldım yanlız renk canlılığı ve yandan görüş açıları olarak aoc den baya kötü, hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Renk ayarları kurcaladım, biraz toparladı ama yine de renkler soluk, ürünü almayı düşünenler önce bi teknoloji markette canlı görün derim..

[TR'de İLK] BENQ XL2411Z 144HZ Oyuncu Monitörü İncelemesi [Gönüllerin Kralı]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim bu monitörde çözemediğim bir ghosting problemim var. Eğer bu monitöre sahip arkadaşlar linkteki testi yapıp cevaplarlarsa sevinirim.
    Benim monitörümde ekranın yatay olarak böldüğümde atıyorum ekranın yüksekliği 30 cm ise benim monitörde 5 ila 15 cm arasında aşırı ghost lanma var. Ne yaptıysam çözemedim. İnternette sayfaları aşşağı yukarı yaparken ya da oyunlarda farketmiyor ve ekranın belli bir bölümü aşırı ghost yapıyor. Acaba monitor arızalımı yoksa kendinden böylemi ? Bu monitöre sahip arkadaşlar attığım linkten test yapıp bana yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.En üstteki uzaylının 3 gözü net olarak gözükürken aşşağıdaki uzaylının gözlerini bırak bedeni bile tam seçilmiyor.

[link=][/link]http://www.testufo.com/#photo=alien-invasion.png&height=-1&strobeutil=1.2.0.7&strobeutilstatus=detected&test=photo&pps=360&pursuit=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryarli -- 3 Haziran 2017; 17:4:50 >

• onuryarli O kullanıcısına yanıt
    Kendi soruma kendim cevap buldum. Bu sorun için bir program yapılmış ve bazı monitörlerde bu problem mevcutmuş. Ekranın belli yerlerindeki bozulmaları bu program sayesinde azaltma ya da yerini değiştirme şansına sahipmişiz. Programı denedim ve bozulma olan kısmı ekranın en alt kısmına attım.
    [link=][/link]http://www.blurbusters.com/faq/advanced-strobe-crosstalk-faq/#why

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryarli -- 3 Haziran 2017; 17:3:41 >
  • onuryarli O kullanıcısına yanıt
    Akşama istediğiniz testi bi denerim bakalım bende varmıymış sorun..

Edit: foto ekte bi sorun gözükmüyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 3 Haziran 2017; 17:33:54 >
  • Gönderdiğim ayarda yaptıysanız, uzaylıyı net olarak seçebiliyormusunuz ? Monitor ayarları 120 hz de ve blur reduction on olacak şekilde.
    Hareket halinde resimdeki gibi görmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryarli -- 4 Haziran 2017; 3:31:22 >
  • arkadaşlar bu monitör alınır mı? çıkalı uzun zaman olmuş fakat bu fiyat aralığında 144 hz kaliteli monitör fazla yok.
  • Bu monitörün G-sync özelliği varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUVARTİ

Bu monitörün G-sync özelliği varmı ??

Merhaba,

Bu modelde FreeSync, G-SYNC gibi destekler bulunmamaktadır.
  • Asus 24 vg248qe modeli ile bu modeli inceliyorum. Asus ta ışık sızması fark ettim bu modelde aynı sahne ve görüntüde çok daha belirsiz bir ışık sızması vardı, bunun dışında renkler ve canlılık ikisi içinde benzerdi. bu modeli Asus a görev tavsiye eder misiniz, max 1300 TL seviyesinde 144 Hz 1 ms tavsiyeleri bekliyorum.

• bu monitörün fiyatını ve hz değerini görünce aklıma girdi ileriye dönük bir monitörmüdür rekabet oyunlarında cs-go v.b gibi oyunlarda çok iyi olacağına eminim ve şuanki gtx 970 ekran kartı ile gidermi ve 2k ve 4k monitörler yaygınlaştı teknoloji ilerledi ve bununla beraber ekran kartları,oyunun bize sunduğu yüksek çözünürlükdeki verimlilik arttı sizce şuan için bu monitörü almalımıyım. Son olarak amd freesync,nvdıa g-sync gibi teknolojileri rekabet oyunlarında gecikme yaptığı için tercih edilmiyormu ve bu monitörden vaz geçip bahsettiğim teknolojik ürünleremi bakmalıyım kararsız kaldım.

not: bu monitörün zowie olanı ile bunla arasında fiyat dışında ne gibi fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurisma -- 21 Ekim 2017; 22:39:20 >
  • merhaba ben BENQ XL2411Z 144HZ ZOWIE modelini vatanda indirimde iken aldım kullanıyorum. laptopda eGPU Asus GTX 970 üzerinde harici monitör olarak kullanıyorum.
  • Monitörün driverini veya uygulamasını yüklemek gerekirmi?
  • hocam BENQ XL2411Z 144H aldım ama monitorden ses gelmiyor ne ypmam lazım ?
  • Kullanmış olduğum monitördür.

@Chris Brown

Hocam gaming için bir ayar var midir önerebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xffx

hocam BENQ XL2411Z 144H aldım ama monitorden ses gelmiyor ne ypmam lazım ?

HDMI alıp onun üzerinden deneyebilir misiniz? Ayrıca sitedenhttp://www.benq.com.tr/support/downloads kullandığınız ürünün modelini bulup indirdin, orada daha detaylı anlatılıyor bu arada.
  • Şuan itopyada 1.099 TL almayı düşünenler varsa çok uygun fiyat

https://www.itopya.com/benq-24-xl2411-1ms-analogdvi-dhdmi-full-hd-monitor/
  • beyler bende aldım bu modeli ama 144 hz de kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
    laptoptan 2. ekran olarak kullanıyorum, ekran kartım nvidia gtx950m sadece 2. ekran olarak seçiyorum ama ayarlardan 60hz olarak görünüyor arkadaşlar buna bir çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

beyler bende aldım bu modeli ama 144 hz de kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
    laptoptan 2. ekran olarak kullanıyorum, ekran kartım nvidia gtx950m sadece 2. ekran olarak seçiyorum ama ayarlardan 60hz olarak görünüyor arkadaşlar buna bir çözüm
    dual dvı kablosunla bağlaman gerekiyor hdmı ile değil
  • 1 yıllık xl2411de şöyle bir şey çıktı,

ölü piksel değil de panelle camın arasında sıkışmış toz veya ufak böcek gibi bir şey. bunu garantiye yollasam aynen geri mi yollarlar bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 23 Temmuz 2018; 18:19:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.